Vypadá to hrozně. Přípojka na stávající inženýrské sítě? K čemu to je dobré, v případě jaderného konfliktu? Jestli to nakonec bude chránit stejně jako ruskem dodávané neprůstřelné vesty vastním vojákům, tak jen ať jich udělají hodně. Co nejvíc. Alespoň ušetří za rakve. Tohle snadno zakopou.
Ale to je jen oblbování hloupých aby si mysleli, že se o ně báťuška Putin stará a že to přežijí a zvítězí.
Ty ti od spadu pomůžou tvl. 🙂
Rusko je stále v předstihu. Budou mít kryty a mi velké H. Konečně bychom se do něj měli přestat prostřednictvím Ukrajiny navážet, jelikož Ukrajinský konflikt můžeme odnést i mi. A PROČ ? Máme se snad špatně ? Co se vzdělaní lidé úplně zbláznili a chtějí válku ? Není to již vážně žádná legrace. Pak již bude pozdě a kam půjdeme ? Však Čecha nechtějí ani již v Polsku.
Můžete se do toho ráje legálně odstěhovat.Tam vás vezmou s otevřenou náruči a my budeme taky rádi, když se zbavime toxickyho odpadu.
První je místnost až pro 54 ukrývaných stojících osob druhá sklad březové kůry a výrobna kaše.
uz plni detske plinky. a maji to plne v rukou. nkdo proti nim nechtel a nachce bojovat. z jakeho duvodu? maji co maji ze zapadu tam 99,99 procent lidi zit nechce. oni se tlaci na zapad . majetky ,zabava ,zivot jako takovy. co ma mini-oder ruska je treba zabavit a prevest na protiobranu ukrajiny. hlavne zakazat vlezu rusa do eu bez vyjimky. a ti co uz tu jsou systematicky vykazat. hlvne mlade deb-holky prominentu. a je jich dost cca 2-4000 mozna i vic.
To jim nedochází že záhubí i sebe, lidstvo je opravdu to nejhorší a nejhloupější co mohla příroda stvořit.
Ať jim dají rovnou křídla ve všech zemích kde je vyrábějí !!! Jen nevím jak se bude v Kosmu dávat přednost, když už je tak dost přecpaný !?!?!
Russko může mávat jadernou vlajkou jak chce. Kdyby to zkusili půjde proti nim i Čína. Čína chce obchodovat , a i když se tváří jako přítel Russka ,tohle by poškodilo jejich obchodní zájmy. Čína není blbá jako stalinistické Russko nebo Severní Korea.
A u nás jsou kryty kde, kdyby něco.? Nikdo neinformuje. Už vidím ty rozesmáté tváře, až vylezou z toho mobilního krytu a budou na světě samy a všechno bude zničené. To je fakt terno!!
S termojadernymi zbraněmi, pokud se kryt nachází v epicentru tak je to jedno...
A tyhle kovové budky se při přetlaku vytvořeného výbuchem akorát krásně proletí vzduchem a skončí jako zmačkaná plechovka od piva...
Mohou fungovat jen někde daleko od epicentra.
Nejlepší řešení je mit to rychle za sebou, vypařit se a netrápit, tz rychlý konec.
Na co se vypařovat, když se snažím pro naši vlast něco vybudovat . U MI Metrostavu pracuji od nevidím do nevidím. Staví se metra silnice atd. Tak proč se vypařit, když se máme a budeme mít ještě lépe ? Rozhodně bych nepodporoval státy ve válčení, které nejsou členy EU. A nebylo by co řešit. Po válce na Ukrajině a v Rusku je mi úplné houby.