Russké oddíly se stáhly do předem připravených pozic. Kde já jsem to už četl? 🙂)))
Denacifikace Ukrajiny úspěšně pokračuje; pomalu, ale jistě.
Jednou budou všichni rusáčtí nacističtí okupanti vyhnáni resp. přeměněni ve vydatné hnojivo.
Pak přijde čas na vstup Ukrajiny do NATO a EU.
Civilizovaný svět posílí, rusácká Říše zla zrychlí svůj sešup do propasti. 🙂
Už aby to bylo.
Ukrajina bojuje i za nás.
Sláva Ukrajině! ❤️
Toho hnojiva bude více než si mnozí myslí.
Odkaz
Ukrajinská armáda zkoušela prorazit linii Rusů už na začátku června a v současnosti už nasadila prakticky všechno, co měla k dispozici. K tomuto závěru dospěla rozsáhlá analýza publicistického armádního webu War on the Rocks. Text je v přímém rozporu s tím, co tvrdí mnozí západní experti – a sice že hlavní nápor teprve přijde. CNN
Bohužel Rusové vyhodili do vzduchu Kachovskou přehradu. To dost zhatilo plány ukrajinské ofenzívy.
Ale zlepšuje se to.
Oni Rusové vůbec mají talent okecávat všechny svoje "sukcesy" na Ukrajině. Jednou je to "gesto dobré vůle"(Kyjev), "taktické přeskupení" (Charkov), "ochrana životů ruských vojáků"(Cherson). No a teď zřejmě zařadíme do rudského slovníku" vylepšení situace".
Doporučil bych osvědčený: Ústup do předem připravených pozic, taktické zkracování fronty, Kouřimského manévr – po ruSSácky zanotovat, okecat, zatloukat…
Gesto dobré vůle, jako když podělaní strachy prchaly Trusáci od Kyjeva. Operace jde podle plánu.
Odkaz
Otázky zní. Kdo bude pobývat Ukrajinské území po výhře nad Ruskem? Tady v tom článku je vidět vítězit neznamená vyhrát. Pyrhovo vítězství je de facto prohra.
S tím se nedá nic dělat, Rus zničí vše na co přijde a co nezničí , to zavraždí a ukradne. Ale jsem optimista, po ruské prohře to čas vyléčí. Psát o de facto prohře je úplná hloupost.
Pomalu by to chtělo aby padala i jiná jména osvobozených obcí než Robotyne - Verbove. Byť Ukrajinci nyní postupují poli a prokousávají se obranou budou dříve či později muset obsadit vesnice kolem významných silnic. V období rasputice budou zpevněné cesty nutností.
Ještě víc by jim pomohl útěk z celé Ukrajiny.
Ruská říše zla bude stále vylepšovat svou taktickou situaci, až se zhroutí. Těším se na ten okamžik.
Já taky
Pan redaktor Skýpala je mladý a tak si teprve leští drápky, jinak se tento lezněkam článek popsat nelze. A když u to vydrží takto psát, možná, možná jednou bude i šéfredaktorem.
napiš nějakou odbornou analýzu bojistě rusáčku:
Odkaz
Odkaz