USA a EU na tom nejsou o moc lépe. Každý chce kšeft i jedna i druhá strana.
Keci v kleci. Zbrojni prumysl jede naplno i bez valky. Na letadla se ceka 5-8 let na tanky taky. Munice uz vsude chybi. Tak v tom to urcite nebude☝️
Konečně normální názor a pohled na věc.
Jenomže na rozdíl od rusů, uměli Němci makat, takže vyhlídky nemají moc dobré ✌️😁
na rozdíl od ruska se po válce Německo vzpamatovalo, rusko ne a rusko se nevzpamatuje ani teď .
Aby se Německo vzpamatovalo, muselo nejdřív totálně prohrát válku se všemi důsledky. A to se Rusku zatím nepodařilo.
Jen připomínám, že Německo se po 2.sv.válce rozpadlo....
A jakou to má souvislost s napadením Ukrajiny Ruskem? Ale když už jste to načal, tak se Německo nerozpadlo, pouze rozdělilo, na část spravovanou Sověty a na část pod dozorem vítězných západních mocností, to je trochu rozdíl. Pokud jde o rozpůlení ( rozdělení), tak to byste mohl napsat i o ČSFR k 1. 1. 93. Po roce ´89 se ale rozpadlo SSSR a Jugoslávie.
A zde je návod, zveřejněny před 6 měsíci, jak by Rusko mohlo platit válečné reparace Ukrajině: Odkaz
Z Ukrajiny bude nakonec asi neutrální zóna, akorát že spíš jaderná pustina.
Ukrajina bude platným členem NATO. Nejlepší tajný agent CIA 21. století Putin do NATO dostal Finsko a Švédsko. Dostane tam i Ukrajinu, já mu věřím
Jako že Rusko se dobrovolně stáhne a začne platit kompenzace? Nevím no... Nevšiml jsem si že je jasné že to úplně projedou.
Projedou to v každém případě. Tohle je 10x horší než Afghanistán a je to jen začátek... Pomalu jim to začíná docházet, halt dlouhé vedení a mnoho vodky. 👾
Jsem zvědavý,kam až bude Putin ochotný zajít.Uz mu moc možností mimo jaderné zbraně nezbývá.
Možná Rusy toto řešení ani nenapadlo a nějací chcimíři by to do Ruska mohli přetlumočit. Rusové ti to určitě pochopí....