Nevím, odkud bere autor článku informace, ale i když souhlasím s bláznovstvím onoho generála i šílenosti Medveděva, tak Ten je místopředsedou, nikoliv předsedou Rady bezpečnosti RuSSké federace. Předseda je jakýsi Patrušev.
Docela bych rád věděl, jestli tam někdo je schopný dlouhodobejšího uvažování.
Pokud by zničili Evropu, tak si budou muset zvyknout na obchod s Asií a to pak budou muset počítat i s hrozbou že rusko padne do rukou Číny nebo muslimů.
Ale to už se pomalu děje i tak .
Na tu gramofonovou desku, co má na palici, prý přijímá data z Muskova Starlinku.
FORUM 24 nikdy nezklame a vždy pobaví. Je dobře, že máme takové baviče v takové smutné době.
Je dobře, že vás takoví magoři baví, jste chtěl říct, že? I já se bavím, ikdyž je to smutné...
Z rusáků nejde strach, ale jsou směšní. Měl by jim někdo říct, že bububu , už dávno nefunguje. Něco jako Kim bombardák. Ještě nedávno vyhrožovali, že nám vypnou plyn, tak jo, tak bereme jinde, čau soudruzi.
Bereme jinde.😂 Pořád z Ruska, akorát dráž přes překupníky.
Na Rusi to nějak popletli. Tady v Evropě zavíráme vyložené blázny za ploty ústavů a ti víceméně normální chodí volně, tam jsou normální zavření za ostnatým drátem lágrů a okolo volně pobíhají magoři.
Přemýšlím co bude s těmito psychopaty po té, až rusko dostane co si zaslouží. Napadá mne vytvořit jakési tararium, něco na způsob Disneylandu. Kde by mohly podobné případy dále vegetovat a ještě by byli pro společnost užiteční.
To je ustav podobny Institutu Vaclava Klause.Stejni lide,stejne mozkove pochody.😃
Jo, jo, Klaus to je materiál...a Konečná..
To by mě zajímalo co na něj z dronu spadlo komár to asi nebyl to nebude západonilská horečka to vypadá na delirium kretens.Zavřít izolovat nejlíp na Sibiř.
FÓRUM 24! Spočítejte na prstech jedné ruky, kdo vám ty sračky ještě věří. Můžete klidně použít ruku laika, který třikrát řezal na cirkulárce.
Jste opravdu ubožák, tady ho máte v ruské televizi, kde vyhrožuje Británii útokem jadernými zbraněmi:
Odkaz
Odkaz