1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 12 měsíci

Tak se musí. Proč zabíjet ubohé vojáčky? Bez velení není válka. Čím vyšší velitelé budou likvidováni, tím lépe. Ruská armáda trpí nedostatkem důstojníků.

11
Před 12 měsíci
Jaroslav Zvoníček

Právě,že důstojníků mají momentálně víc,než zkušených vojínů 🤣 ... Vážně..

4
Zobrazit další reakci
Před 12 měsíci

video ukazuje zásah budovy. Jinak fakt někdo věří že velitelské stanoviště bude v takovéto budově?

6
Před 12 měsíci
Jaroslav Kubát

Právě čím nenápadnější stodola tim lépe já bych tomu věřil .

2
Zobrazit další reakci
Před 12 měsíci

Kdyby se tohle stávalo už od začátku, Putinovič by se už dávno škrábal za uchem a přemýšlel by, jak z toho ven.

21
Před 12 měsíci
Pavel Kotík

Samozřejmě, přednostně se střílejí velitelé. Pak se jednotka rozeběhne, rozptýlí

5
Zobrazit další 2 reakce
Před 12 měsíci

krasny ohnostroj vzdyt stejne jako hitler tuto valku organizuje idiot senilni a zakomplexovany putin. rusko je jen moskva a leningrad tam je ten problem. tam je to nutno resit a uzavrit cely problem. je to plocha pouhych cca 500 km2

5
Před 12 měsíciUpraveno

Hlavně aby to byla skutečnost, pak palec nahoru.

23
Před 12 měsíci

V pořádku! 👍🏻

39
Před 12 měsíci

Je mi moc líto těch mladých kluků, kteří se zabíjejí a mrzačí navzájem kvůli psychopatům co se nedokážou domluvit.😔

7
Před 12 měsíci
Margareta Jantošová

Válku začal psychopat z Kremlu. Jenže mu jeho třídenní speciální operace jaksi nevyšla a trvá už dva a půl roku. Kdyby se mu ustoupilo, šel by v anexích dál a dál.

1
Před 12 měsíci

To by mě zajímalo, kam až letěly ty obrovský, ruský, důstojnický čepice ....

7
Před 12 měsíci
Václav Portl

Nejvýš! Když ruský důstojnický, tak nejvýš. Až do oblak, co do oblak, až za Gagarinem!

6
Před 12 měsíci

Super,jen tak dál

31
Před 12 měsíci

Nice shot!

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt