1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Sláva Ukrajině a všem jejím hrdinům!!!

32
Před 1 rokem
Michal Pelc

Hele, Joe Pelc. Už vás přebalili, nakrmili...?

28
Před 1 rokem

Tak fórum 24 jsou vždy velcí optimisté a vidí všechno zalité růžovou barvou. Hlavně, aby jim to dlouho vydrželo. Je to potřeba.🥳

8
Před 1 rokem

Mě na té fotce zaujaly hlavně ty rodinné domy v těsné blízkosti letiště pro stíhačky 😄 Jo, na lidech rusákům nikdy nezáleželo a záležet nebude, tak proč by na nich mělo záležet nám?

9
Před 1 rokem
Jc

Tam bydlí piloti a personál, takže v poho.

Před 1 rokem

Pěkná akce. Pokud k tomu byl i generál ruské Luftwaffe, pěkný bonus denacifikace.

55
Před 1 rokemUpraveno

Že to ty rusáky ještě baví, okupovat zemi, kde je nesnášejí a kde je nečeká nic dobrého, ani kdyby náhodou v té válce zvítězili.

Jen zmar a smrt.

8
Před 1 rokem
Vladimír Holý

Pane Holý nechtěl byste respektovat většinový názor,který na Krymu vyjádřilo 90 procent obyvatel.A také místo výkřiků uskutečnit volby na Ukrajině? Většina území Ukrajiny je stále pod kontrolou západu ,tak co brání svobodným volbám za mezinárodním dohledem? To jsou demokratické způsoby a né osočování.

2
Před 1 rokem

Horekuje jen seznam a ty jeho ovce co seznam napíše tak ti jednoduší tomu věří proto jsou závislá na česká skorumpovana media

20
Před 1 rokem
Martin Hanak

Česky by to nešlo? To vám v tom Leningradu nejsou schopni koupit slušnější překladač do češtiny? No jo. Musíte šetřit, abyste mohli nahradit ty zničený letadla.

8
Před 1 rokem

No se ztrátami musí počítat obě strany, akorát Rusové na jejich náhradu dostanou prachy od nás za svůj plyn, ale oficiálně podporujeme snad ještě Ukrajinu či už ne? Spíše by mě zajímalo. kolik plynu ve skutečnosti u nás zůstane a kolik jde dál do Němec.

12
Před 1 rokem

Po půl roce jsem se podíval na mapu válečného stavu, a nepřipadá mi že by měli ukrajinci jásat, nějak je jednotky RF stahují, poposkočili to jsem koukal tedy!

7
Před 1 rokem
Ladislav Doležal

to máte ais nějakou mapuz TASS

rusové okupují méně než před 1/2 rokem byť jen o kousek

5
Před 1 rokem

Na těchto strankach by nemělo byt Forum 24, tyto noviny jsou zavadějici a neobjektivni!!!!!!!! Měli by byt seriozni a pro lidi normalnějši zpravy:

7
Před 1 rokem
Franta Trojak

Správně. Měl by tu být Aeronet, Sputnik, RT. V nejhorším si přečteš Parlamentní listy.

12
Před 1 rokem

Pan Putin může za napadání Ruska Ukrajinou děkovat. Rusko se sjednotí.

10
Před 1 rokem
Olga Francová

Ty už jsi sjednocená dlouho soudružko, jsi zralá na klecové lůžko v Bohnicích

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt