Dali tam rusáci pneumatiky na odražení nepřátelského útoku? Nedali, tak mají smůlu!
To mají z toho, že zapomněli na základní ochranný prostředek 😂
Sláva Ukrajině.
Tkových informací které nejdou ověřit je většina tak proto na ně nereaguji.Když vidím jak je to tam zničené tak mi podle zpráv připadá že to všechno Rusové zničili klacky v ruce.Jsou to hlouposti a propaganda.
Já zase nereaguji na nereagující jedince. Vůbec bych nevěděl, na co mám reagovat.
Stíhačka byla po uhašení požáru způsobeného troskami úspěšně sestřelených dronů jen trochu očouzená a s odprýsknutým lakem na levém křídle. Následně pak byla na pěti kamiónech odeslána do opravárenského závodu.
Těsně vedle, škoda. Snad jim bude oprava trvat dlouho nebo se pro nedostatek potřebných částí neuskuteční.
Oprava bude velmi snadná a ryvchlá. Letadlo bylo naloženo na 5 kamiónů a odesláno do opravárenského závodu.
Pokud se Ukrajině podařilo poničit tento hyper letoun, má to pro jeho další využití obrovský význam, protože to výrazně omezí jeho operační možnosti. A o to jde především! A pro ty, kteří tu píší cosi o "padajících" F35 tu mám radostnou zprávu. Při tak obrovských sériích výroby a tolika různých testech se nedá než očekávat, že se nějaké závady ještě objeví. Takže důvodů k radosti bude ještě dost a dost. Ale o skutečné kvalitě Russké techniky výmluvně svědčí fakta z bojiště, kde ve skutečnosti musí své domnělé trumfy spíše nenasazovat, aby o ně nepřišli, protože je nemají čím nahrazovat.
Ale hlavně by domácímu publiku nemohli lhát o schopnostech těchto "zázračných" zbraní.
Proto T14 Armata párkrát vystřelila před "novináři" údajně na bojišti, pravděpodobněji v Rostovské oblasti. Záběry jako z bojiště a rychle pryč.
I tato letadla nesmí blízko frontě, proto jsou použity jen jako nosiče klouzavých bomb. Stejnou práci by zvládla i Anča (An2) pokud by mohla o 2 km výše, a pokud by na ní měli ND (sankce fungují, ND pro motory jsou z Polska).
Vnimanije, vnimanije, zásah stroje potvrdil i prominentní prokremelský bloger Fighterbomber!!!!
Povażoval bych tímto ukrajinskou misi za úspěšně završenou!
Mě vždycky pobaví ten paradox, když místní kremloboti rozporují i to, co potvrzují i ruští milblogeři. V případě Su-57 tedy uvedli, že "možná jen těžké poškození", ale úspěch by to byl i tak 🙂
Přesně, rusák to potvrdí a flasteci to popřou.🤣
jedno nechapem...stihacka za desiatky milionov eur a oni ju parkuju pod holym nebom? ja mam autak za 30 000 eur a parkujem ho v garazi ... akoze co je to za glupa ruska logika - nepostavit tam nejake tie strechy montovane? sak aj na vojne sme mali plechove konstrukcie nad tankami ... a oni najnovsiu stihacku ani nazaparkuju do hangaru, pod plech alebo do podzemnych hangarov? Jedine vysvetlenie je, ze ruska propaganda tak vymlela mozog vsetkym rusom v tom zmysle, ze Ukrajina uz nema ziadnu armadu a ruske PVO su najlepsie na svete, ze sa rusaci ani neobtazuju chranit si svoje stihacky...
Taky bych čekal pod otevřeným nebem makety. Ale orkové jsou si asi tak jistí, že tak daleko od fronty se cítí bezpečně. A to je dobře jinak by se tohle nemohlo stát. 😊
A další šrot na odpis 😄
Soudruzi, takto moc vojenské techniky neprodáte, když se ukazuje její "kvalita".
Oniuz stejne nemaji co prodavat. Maximalne "daruji" trochu srotu teroristum.