1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Na tom není absolutně nic šokujícího. Ostatně Ukři chtějí násilně mobilizovat půl mega nového masa do mlýnku. Tím v podstatě prozradili své vlastní ztráty.

33
Před 1 rokem
Josef Chloupek

Mezi Rusy a Ukrajinci je podstatný rozdíl. Rusové nemohou normálně mobilizovat, protože nejsou oficiálně ve válce. Takže verbují kohokoli, kdo nemá dost rozumu aby utekl, a nebo nutí odvedenců do profesionálních smluv, aby je mohli poslat na frontu. Ukrajina jako napadená země vyhlásila válečný stav, a mobilizace je jedním z důsledků takové situace. Došlo by k ní i u nás, pokud by nás kdokoli napadl, a byli by trestáni ti, kdo by se mobilizaci vyhýbali.

6
Před 1 rokem

Rusové mají zemi, ve které mají všechny nerosty a nejsou schopni je anibtěžit, ani stavět silnice. Rusko je na ně příliš velké. A přesto likvidují vše před sebou a získávají spákenou zemi s ruinami. K čemu?

8
Před 1 rokem
Jaroslav Pelcl

No kvůli rozšíření Impéria přece: Odkaz 😛

4
Před 1 rokem

Jinými slovy, pokud počítám dobře, většinu lidských ztrát ve válce na Ukrajině tvoří Rusové… z morbidního úhlu pohledu se to dá brát jako dobrá věc.

22
Před 1 rokem
Michal Mencl

Je možné, že číslo mrtvých rusů v počtu cca 50 tis je celkem reálný odhad. Zdá se ovšem, že počet mrtvých Ukrajinců je minimálně asi trojnásobně vyšší.

😥😥😥

18
Zobrazit dalších 17 reakcí
Před 11 měsíci

Tak za Stalina a Žukova to byl vyzkoušený postup, nahrnout do bojů co největší množství vojáků. Když padli tak znova to samé...a znovu a znovu..

2
Před 11 měsíci
Karel Slavík

V Rusku vždy platilo a stále platí, nás mnogo. Jestli padne milion nebo dva nevadilo Stalinovi a ani dnes Putinovi. Mužiků měli vždy dost a stále mají, ať vládl Stalin nebo dnes Putin!

1
Před 12 měsíci

Rusové odhalili? To určitě. Šokující? Jistě. Co si ten pi čus vycucá z prstu příště? Takový článek se dá napsat každý týden, ale kdyby byl titulek pravdivý, tak o tom asi nečteme tady.

7
Před 11 měsíci
Vladimír Neser

Čteme to i jinde, ruský švábíku:

Odkaz

Odkaz

Odkaz

Odkaz

2
Zobrazit další reakci
Před 12 měsíci

Jak je to zaručena zpráva a jak je šokující na Fórum 24 tak vydělit 3 a možná to bude pravda .

Jen UA nemá žádné ztráty jak na zbraních tak technice ....

19
Před 12 měsíci
Jiří Šenkyřík

To je fajn, doufám že to máte z ověřených zdrojů. já jsem se bál, že umírají i Ukrajinci, těch by mi bylo líto.

5
Před 11 měsíci

Mám přesná čísla z Kremlu. K dnešnímu dni k 10:30 hodině, kdy se podává hlášení, zemřelo při zvláštní vojenské operaci přesně 6285 Rusů.

2
Před 11 měsíci
František Berger

A půl ! Ten byl dohledán tchýní, pod rybízem !

Před 11 měsíci

Až vás přestanou bavit lži, tak zkuste napsat pravdu,...ale z toho asi nesype a ani nekape,...ale jednou se budete zodpovídat,..........

5
Před 11 měsíci
Miroslav Svrcina

Málem jsem se rozbrečel !

Před 1 rokem

Na to existuje snadná pomoc: Vypadněte z Ukrajiny a nemusíte tam chcípat jako krysy…

25
Před 11 měsíci

Pokud by tato čísla odpovídala skutečnosti, tak to by si ještě mohl Kreml " pískat " ! Bude to, mnohem, mnohem vyšší číslo .

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt