1600/1600Zbývá 1600 znaků

Tyto britské analýzy mi připadají jako pitva myši vydávané za slona. Jsou to jenom bláboly. Protože na jiném místě stejní, tedy západní analytici píší něco jiného.

18
Před 1 rokem
Vladimír Kouřimský

Neboj, dočkáš se, pitvat se nebude ani myš, ani slon, ale Rusko. Možná se to stihne do švestek.

17
Před 1 rokem

Včera v noci jsem projížděl reportáže ruských blogerů na YouTube a docela mě překvapila otevřenost s jakou komentují úpadek a korupci v té jejich zemi.

Pomoc lidem při povodních na Amuru a jiných přírodních katastrofách žádná a docela otřesné záběry dopadu změn klimatu . Rusko má docela velké problémy už delší dobu a snad to přispěje k ukončení vlády těch kreatur .

8
Před 1 rokem

Tak hlavně že Ukrajinci mohou všude a vše zvládnou, mají také nejmodernější zbraně, techniku, plno munice a neustálou podporu a nové dodávky z USA, EU ... Nemají žádné ztráty a všechny rakety a drony se jim daří sestřelit. A navíc i přes neustálé boje vyrábí, pěstují plodiny, chovají dobytek a vše exportují a plní se jim státní kasa.

12
Před 1 rokem
Lída Zabloudilová

Paní Vacková, umíte číst? Pokud ne, požádejte příště, před tím než zde začnete písemně prokazovat svou ignoranci a neznalost, aby vám článek, na který se pokoušíte reagovat někdo gramotný přečetl.

6
Před 1 rokem

To je ta sama rozvedka Co tvrdila minuly brezen ze Putin do mesice umre, ze Rusko zkolabuje za mesic od odstrizeni ze swiftu, a Co 2x tvrdila ze do mesice Bude puc ci prevrat, a taky ze jim dosly rakety a delostrelecke naboje L.

5
Před 1 rokem
Jiri Drapal

Přání otcem myšlenky . Teď mám napište ,co si přejete Vy . Tedy v konfliktu ,nikoliv pod stromeček.

Před 1 rokem

Tak Rusové zaznamenali největší, nejrychlejší a nejúspěšnějších postup, když táhli z Rostova a Voroněže na Moskvu 🤔 ale o tom se asi v jejich školách vyučovat nebude 🤔🤣

6
Před 1 rokem

Britská rozvědka úzce spolupracuje s geniem fora24 šmejkalem. Ten má od rozvědky vždy jako první informace a zprávy.

8
Před 1 rokem
Luděk Vozník

Pane Vozníku, britské rozvědce doporučuji, aby zaspolupracovala s vašim geniem. Stane-li se tak, se zájmem budu pozorovat, jaký mutant z toho vzejde.

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Zatímco Ukrajinci mohou bojovat všude, je jich mnohem více než Rusů😄

7
Před 1 rokem
Aleš Rohlíček

Já bych řekl, že je Ukrajinců míň. Taky obdivujete tu statečnost, s jakou se brání proti přesile, když my jsme ve stejné situaci vyměkli jak v devětatřicátým, tak v osmašedesátým?

3
Před 1 rokem

Jistě, Ukrajina je na tom stejně.

1
Před 1 rokem
Milan Ryšavý

Není, AFU si muže vybírat místo kde bude bojovat. Rusákum na jihu hodně zatápí ničením muničních skladu, dopravní infrastruktury a velitelských center.

Před 1 rokem

Furt mě děsí, jak pozorujeme průběh zločinu, jako kdyby šlo o utkání v hokeji.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt