Neptun není raketa, protože nemá raketový pohon. Je to řízená střela nebo také takzvaná střela s plochou dráhou letu
Mýlíte se. "Z přepravního kontejneru střela startuje pomocí urychlovacího stupně (boosteru) s raketovým motorem na tuhé pohonné látky, který byl vyvinut na základě motoru ze střely S-125 Něva. Za letu ji pohání proudový motor Motor Sič MS-360."
Odkaz(střela)
Skřet spí v metru i s Lavorem jako v Londýně v minulém století.Anebo v peřinkách v Pekingu?Asii patří Asie nepotřebujem.Konečně jsmeMalorusko velmoc 😁😁😁😁😁
Konečně dejte tím ssrusům za vyučonou !!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jestli je to pravda a jsou schopni to vyrábět , tak není co řešit... Dát na to termobarickou hlavici , tak za chvíli budou russáci kupovat ropu od nás 😉
Přesně takhle vedl rozhovory z Ruskem Trumpíkem často zmiňovaný Ronald Reagan. Držel rusa pod krkem zbraněmi.
👍Ukrajina byla vždycky zbrojnicí SSSR a zejména raketové motory byly specialitou z Charkova tuším.
Tak to už tu dávno nebylo. Ještě že to mám zapsáno .Zázračná zbran pro Ukrajinu čislo 38. Gratuluji!.
Pokud by jste znal objemy materiálu které před mnoha měsíci Ukrajina nakoupila na výrobu raket dlouhého doletu tak jako fanoušek Ruska budete zklamán.Pokud se ten konflikt nepodaří ukončit aby s tím souhlasili obě strany tak budou ruská města hořet jako ta na Ukrajině.
Já mám teď spíše strach o Ukrajinu, protože jestli vypálí na Rusko byť jen jednu takovou raketu, tak je s nimi konec.
Skvělá zpráva 👌
No a Rus má přes 5000 atomovek a Ořešnik. Jako heč? Nechápu autora článku