1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Naivita západních zemí vygenerovala velmi silnou ruskou pátou kolonu s centry v západních městech. Někteří si tu legitimitu dokonce kupovali.

Tohle mne napadlo už dávno v souvislosti s tím, kolik jich potkáváme při cestách po Evropě.

2
Před 1 rokem

Ještě bych si dovolil dodat neb říká pan prezident pravdu,že je nutno bedlivě sledovat také různé agenty a rozvědčíky

15
Před 1 rokem
Miroslav Brychta

Ty už z hradu odtáhli s ostudou :-D

4
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Reg.útvar:VSZ FMNO, reg. č. 179579,arch.č:50148,krycí jméno :1066,př:Pavel, jm:Petr, dát nar. :01.11.1961,

Jsem na pochybách, kdo má koho sledovat, generále ty zas něco vymamlasíš jak tě znám , já mám na to čuch.

3
Před 1 rokem

Tak to řekl člověk, který to v Rusku jako bývalý žák školy pro rozvědčíky dobře zná.

23
Před 1 rokem
Hana Juranova

Dobrý den, Petr Pavel vystudoval vojenské gymnázium v Opavě a vysokou vojenskou školu ve Vyškově. Po revoluci se dále vzdělával na západě. Absolvoval kurz pro vyšší důstojníky na vysoké štábní škole v Camberley, kurz generálního štábu a studium mezinárodních vztahů v Londýně. Nikdy nestudoval v Rusku.

10
Před 1 rokem

U nás bychom měli sledovat hlavně bývalé komunisty.

10
Před 1 rokem
Vladimír Baty

Může se ale sledovat prezident? Když měl být komunistickým rozvědčíkem. Tím čím byl tuším Putin v NDR? U mě sloužil jeden takový nedostudovaný ze školy KGB, školený pro Německo a ten znal německy ve třech nářečích. Na obchodních jednáních v Německu působil zmatek, němečtí kolegové za mnou chodili a ptali se , zda to není Němec a odkud že pochází.

4
Před 1 rokem

A jejich bývalí agenti obzvlášť...

10
Před 1 rokem

Tak v tomhle je opravdu Pávek profesionál.

12
Před 1 rokem

Co,je to guma.

4
Před 1 rokem
Jan Antl

Podle komentáře to můžete být vy.

2
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Ten má dost!!!

1