"Rusové zkrátka dostanou 155 m demokracie přímo z ukrajinského děla,“ předestřel komunistce Konečné patrně jediný možný scénář následujícího vývoje Andrej Poleščuk."
No jo, Poleščuku, jenomže ten následující vývoj k nemalé radosti fóru24 a ostatních libtardů, bude vypadat úplně jinak.
A to jak podle vas? Nebo mate snad lepsi kirovy plan nez pani koncena
Ta Káča je obyčejná politická podnikatelka.
Samozřejmě je správné podporovat Ukrajinu do posledního Ukrajince (i těch russáků notně ubyde) a Andrej Poleščuk by se měl okamžitě hlásit u odvodní komise.
Co kdyby si laskavě dál popíjel levné pivo a "rozum" si rezervoval na debatu s agentem kohoutem burešem?
Když vidím foto této šmudly, zrychlý se mi všechny tělesné funkce. Vím že to je b-bka, ale vždycky si musím přečíst, co zas vymyslela, ale bohužel, je to čím dál horší. Opravdu ji jde jen o dobře placené koryto ze západu. Můžu kecat co chci, hlavně že to sype
Bojím se, že rudá Káča z toho neporuozumí ničemu. Ona je totiž přeje všem jen ty nejlepší, komunistické, zítřky:
Odkaz
Slovo "komunista a komunistka" je synonymum pro nejsprostsi slovo, ktere zde nelze napsat.
Pro mne to je slovo moureček. Jo a ještě Kříž, Neplechová, Zemanová,Veber...
Zkratkovyty svet socialnich siti pate cenove skupiny. Zaujmout postoj, protoze to vyvolava emoce, o reseni se neni potreba starat, to vas do politicke funkce nedostane.
Postoj pani Konecne zname, dekujeme, posilame klicenku. Az budete mit nejake reseni, nebo dokonce nejaky plan....dejte vedet.
Vytřeštěný zrak, horká pára a blábol a populismus. Komunista se nezapře. Soudružka Konečná, která v životě nepracovala a nic neudělala bude poučovat. Že mě to u komunistky nepřekvapuje!
A to jsi zřejmě neslyšel Pekarovou,Richterovou,Zdechovského......
Obzvlášť závěr článku je úderný - přeloženo - nechcete demokracii tak vás zabijeme. To se vám zdá normální?
Co je demokratického na ruské okupaci části Ukrajiny? Máte v hlavě lejno, že z vás leze ústy?
Bohužel je hodně lidí kteří demagogii této komunistky hltají plnými doušky a nevysvětlíte jim, že jen šíří bludy, měli by jí stíhat za ohrožení demokracie a svobody.