1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Zřejmě brzy vypadne z okna.

25
Roman Solda

Američani už ho nepotřebují, tak je to možné.

9
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Pořekadlo, podle sebe soudím tebe, tady platí víc než kterékoliv jiné.

30
Před 1 rokem

Kdyby tomuto exotovi narostl místo jazyku pyj, byla by to úleva pro Rusko, Evropu, i pro něj !

1
Před 1 rokem
Pavel Šimral

Jen to ne, mohl by se množit!

Před 1 rokem

Pokud ještě někdo nepochopil principy nacismu, pak nechť si zopakuje pojmy übermensch a untermensch. Přesně toto je pojetí národnostní nadřazenosti

Rusů.

32
Oldřich Hein

Já vím že pocitem nadřazenosti trpí hlavně západní svět .Zažila jsem to na vlastní kůži a to docela nedávno. Takže s touhle charakteristikou jste mimo mísu.

16
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 1 rokem

Pro někoho země zaslíbená, kde si své zastupitele "zvolíte" ve "svobodných" a "transparentních" volbách. 😉

31
Před 1 rokem
Standa Suchý

A co jich v ČR, je ale nikomu se tam nechce přestěhovat.

35
Před 1 rokem

Ale to už Medvěděve každý DÁVNO ví,že jste špína "chlap".Chlast udělá z člověka duševního mrzáka celkem rychle, vy to o sobě jenom nevíte.

21
Před 1 rokem

Nicméně chcimíři, ti ho neodsoudí.

39
Před 1 rokem

Na ruskou špínu si zase pamatuju já. Jak se v Praze roztahovali, jak předbíhali ve frontách, jak ty jejich Nasti smrděli ruskou voňavkou a jejich “ oficíři “ potem, chlastem a močí. Brr !

14
Před 1 rokem
Pavel Opletal

a ne jen v Praze, i v K. Varech to bylo u nich normální ..

5
Před 1 rokem

Škoda ,že naším chcimirum nedojde, že to samé si ruská svoloč mysli i o nich i když jsou jejich skalní fanoušci a klidně dal budou podporovat tu ruskou svoloč

26
Michal Mego

Nenávidíte Slovany, jste snad cikán nebo žid?

10
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Chudák novinář, který takto kritizoval Medveděva. Asi se měl rozloučit s rodinou.

30
Před 1 rokem
Jarda Klába

medvěděv je malý bezvýznamný mopslík

ten bud emaximálně prskat ale vliv žádný nemá

a kmotr putin má na háku kdo ho urazil tomu medvěděv nestoj ani za zvednutí telefonu

1
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt