Zřejmě brzy vypadne z okna.
Američani už ho nepotřebují, tak je to možné.
Pořekadlo, podle sebe soudím tebe, tady platí víc než kterékoliv jiné.
Kdyby tomuto exotovi narostl místo jazyku pyj, byla by to úleva pro Rusko, Evropu, i pro něj !
Jen to ne, mohl by se množit!
Pokud ještě někdo nepochopil principy nacismu, pak nechť si zopakuje pojmy übermensch a untermensch. Přesně toto je pojetí národnostní nadřazenosti
Rusů.
Já vím že pocitem nadřazenosti trpí hlavně západní svět .Zažila jsem to na vlastní kůži a to docela nedávno. Takže s touhle charakteristikou jste mimo mísu.
Pro někoho země zaslíbená, kde si své zastupitele "zvolíte" ve "svobodných" a "transparentních" volbách. 😉
A co jich v ČR, je ale nikomu se tam nechce přestěhovat.
Ale to už Medvěděve každý DÁVNO ví,že jste špína "chlap".Chlast udělá z člověka duševního mrzáka celkem rychle, vy to o sobě jenom nevíte.
Nicméně chcimíři, ti ho neodsoudí.
Na ruskou špínu si zase pamatuju já. Jak se v Praze roztahovali, jak předbíhali ve frontách, jak ty jejich Nasti smrděli ruskou voňavkou a jejich “ oficíři “ potem, chlastem a močí. Brr !
a ne jen v Praze, i v K. Varech to bylo u nich normální ..
Škoda ,že naším chcimirum nedojde, že to samé si ruská svoloč mysli i o nich i když jsou jejich skalní fanoušci a klidně dal budou podporovat tu ruskou svoloč
Nenávidíte Slovany, jste snad cikán nebo žid?
Chudák novinář, který takto kritizoval Medveděva. Asi se měl rozloučit s rodinou.
medvěděv je malý bezvýznamný mopslík
ten bud emaximálně prskat ale vliv žádný nemá
a kmotr putin má na háku kdo ho urazil tomu medvěděv nestoj ani za zvednutí telefonu