Jakmile použijete výrazy zřejmě,patrně tak se jedná o skutečný stav. Kdyby to bylo opačně, tak je to hrdinné proražení s postupem.
Je to realita stará cca deset hodin.
To je válka, fronty se prolamují - jednou tu, jednou jinde. A někteří lidé umírají a jiní na tom bohatnou. Je to svinstvo všude na světě.
Je potřeba udělat a dohodu o rozdělení území a dojde kukonceni speciální operace jinak to bude otázka času kdy to Ukrajina vzdá neboť nebude mít podporu od USA .
asi ano. Škoda že mi v poraničí nejsme zpátky v Sudetech
Situace je stale velmi dynamicka o dalsim prubehu budeme dale informovat..
Tak se da kulantne napsat dostavame na frak
Bodeť by nedostávali, když slíbené zbraně a munice stále nemají... S holema (v) ruce se bojovat nedá !!! Máme hole v ruce, holé ruce !!!
Podle těch map to vypadá na rozseknutí fronty vejpůl a hrozící obklíčení.
Fronta od roku 2014? A proti komu proboha? Proti vlastním lidem?
Proti ruským teroristům.
Že by už i fórum začalo upadat. Tomu se mi nechce věřit. 😂🤣😂 Zdravím Jerkana, ten na rozdíl od fóra stále ještě věří.
take jsem prekvapen,to uz je asi s ukrajinou hodne zle
Nevěřím svým očím. Neobjektivní FORUM 24 a píše objektivně. Čím to? No asi tím, ze UA je s vojnou v zadeli.
Forum24 a tato zpráva?
Určitě za pár dní si přečtěte jak Ukrajina prolomila Ruskou obranu.
Bohužel nevím kde 😀
buďme rádi že rusák zabije rusa. A máme to bez práce -)
To jsou poraženecké nálady. Ukrajinské vojska se s naší zbrojní pomocí ubrání a prorazí s Abramsy až do Doněcka.
Přesně tak. Takové zločinné poraženecké řeči by si mělo jinak pravdivé Forum 24 odpustit. Určitě už Ukrajinci prolamují obranu u Melitopolu s nepřekonatelnými Abramsy.