Jen tak dále, soudruzi!
Kriste pane. To na vašem dezinfo webu nemáte jinou fotku? Naposledy byl u jakéhosi pochybného článku, kde hrdinné UA komando zlikvidovalo několik Rusů.
Krůtil
Proč se identifikujete jako muž, když v profilu jste žena?
Holt jiný kraj, jiný mrav. A to je prý vzor budoucí Evropy, která údajně nastane, jakmile nás tito naši citliví slovanští bratři (a to už poněkolikáté) zachrání a očistí od vší té zatuchlé a nepřirozené anglosaské dekadence, kterou jsme se my naivní středoevropští blbci nechali tak snadno prostoupit.
Tak to radší zůstanu západně zatuchlej než s rusama na sídlišti, to už jsem absolvoval, byli to vysoškoláci, ale wc se nesplachovalo a brambory byly jen tak v rohu místnosti odděléné prknem.
Každý den nám Fórum přináší nejčerstvější informace z fronty dočtete se o Putinovi s rakovinou o Rusku, které nemá skoro žádné zbraně téměř 3 roky útoky lopatkami a hod kamenem po ukrajinské armádě dokonce se kradli pračky myčky a různé elektrické spotřebiče ,aby mohla Ruská armáda znovu používat rakety 🤯a ve finále už vraždí i Čečence tyhle fake news jsem že začátku nepodceňoval teď už to beru jako zábavu a těším se na zítřejší pokračování zkusím si tipnout jestli jsem se trefil 🏅
Rusové zabili jednoho Čečence, který měl být vlastně jejich kamarád a spolubojovník, tak to jejich armádu už určitě rozloží a položí.
To je opravdu nutné publikovat podobné plky naprosto o ničem ?
Co tím sledují a komu to slouží? Kupředu levá.
No kdyby se ruská armáda povraždila mezi sebou, bylo by to smutné (spousta utrácených lidských životů), ale asi by to bylo nejlepší řešení tohoto konfliktu
Netuším, co by na tom bylo smutného...
🤭😁😂
Kadyrov teď pohrozí Putinovi,ne spíš bude dělat že to byla nešťastná náhoda
Skýpala, dál nečtu, užijte si diskuzi o ničem.
Nečtěte prosím, už to slibujete několik měsíců a pořád čtěte. Placený ruský trol?
FORUM 24 je provladní totalitní dezinformační kavárna, kterou žere jen Fiala a jeho parta.
A pak je to ještě kromě tebe, Lojzy, a Tondy od vás z bufetu zbytek národ.
naši chcimíři tyhle šikmooké Slovany milují...😀
Vy forum 24 a čtyř demolici !