1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jako barman v důstojnickém klubu útvaru který měl družbu s rusákama jsem viděl takové věci , že mě je hanba i po vice než 43 letech o tom konkrétně psát. Kdyby všichni obdivovatelé rusáka slyšeli a věděli to co já , tak navždy drží hubu.

2
Před 1 rokem
Dušan Musil

Tak aspoň trochu, dnes jsem se ještě nezasmál! Včera mně obveselila babiška, když napsala, že ona jako inteligent, se naeaví s každým!

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Česko se svými zkušnostmi by mohlo poslat ruským vojákům pár tisíc lahví methanolu.

15
Před 1 rokem
Jiri Skalak

jj a bylo by po nich jak žabě!!!? si

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

To je pro mě překvapení,že pijou samohonku jenom Rusové???Já když jsem pracovala v tehdejším SSSR tak oba národy pili velké množství stejně a dokonce i vonavky,protože jim Gorbačov prodával cukr na kupony tak vařili z bonbonů .Podle toho jak tady na lavičkach pijou Ukáčka tak to na abstinující národ rozhodně nevypadá.

Před 1 rokem

Mužici chlastali vždy a budou chlastat i nadále. Je to dobře, protože ožralý voják hůře bojuje.

1
Před 1 rokem

No, se jim nedivím. Příděly vychlastají lampasáci a vojna za střizliva stála za vyliž rýhu mezi půlkama i u nás a v míru. Láhev domácí jsem měl prázdnou leda když se vypila a zrovna jsem se nedostal domů na doplnění zásob.

Před 1 rokem

Uchlastat se je asi lepší smrt než když na Vás padají granáty, nebo bouchne mina pod nohama.

1
Před 1 rokem

Tak rozhodně je dobrá informace že se dá "prochlastat do týlu"

Před 1 rokem

Tak pri te spolecne samohane nesmi tak tlacit, se nedivim ze jim to pak smrdi jako spalena guma.

1
Před 1 rokem

Azbuky chlastaj všichni první ligu,není v nich rozdíl a v inteligenci taky ne.A naši opilci díky firmě DRAK spadli na páté místo z druhého.

Před 1 rokem
Vladimir Strejcek

To je pravda.

Před 1 rokem

..samohonka, jak ruská, tak ukrajinská je levné, vcelku dobré pitivo..a pálí snad každý druhý příslušník těchto národů...

3
Před 1 rokem
Jan Kratochvíl

neco jako slivovice u cechu

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt