Jako barman v důstojnickém klubu útvaru který měl družbu s rusákama jsem viděl takové věci , že mě je hanba i po vice než 43 letech o tom konkrétně psát. Kdyby všichni obdivovatelé rusáka slyšeli a věděli to co já , tak navždy drží hubu.
Tak aspoň trochu, dnes jsem se ještě nezasmál! Včera mně obveselila babiška, když napsala, že ona jako inteligent, se naeaví s každým!
Česko se svými zkušnostmi by mohlo poslat ruským vojákům pár tisíc lahví methanolu.
jj a bylo by po nich jak žabě!!!? si
To je pro mě překvapení,že pijou samohonku jenom Rusové???Já když jsem pracovala v tehdejším SSSR tak oba národy pili velké množství stejně a dokonce i vonavky,protože jim Gorbačov prodával cukr na kupony tak vařili z bonbonů .Podle toho jak tady na lavičkach pijou Ukáčka tak to na abstinující národ rozhodně nevypadá.
Mužici chlastali vždy a budou chlastat i nadále. Je to dobře, protože ožralý voják hůře bojuje.
No, se jim nedivím. Příděly vychlastají lampasáci a vojna za střizliva stála za vyliž rýhu mezi půlkama i u nás a v míru. Láhev domácí jsem měl prázdnou leda když se vypila a zrovna jsem se nedostal domů na doplnění zásob.
Uchlastat se je asi lepší smrt než když na Vás padají granáty, nebo bouchne mina pod nohama.
Tak rozhodně je dobrá informace že se dá "prochlastat do týlu"
Tak pri te spolecne samohane nesmi tak tlacit, se nedivim ze jim to pak smrdi jako spalena guma.
Azbuky chlastaj všichni první ligu,není v nich rozdíl a v inteligenci taky ne.A naši opilci díky firmě DRAK spadli na páté místo z druhého.
To je pravda.
..samohonka, jak ruská, tak ukrajinská je levné, vcelku dobré pitivo..a pálí snad každý druhý příslušník těchto národů...
neco jako slivovice u cechu