Tati, zdražili vodku, budeš méně pít ?
Ne děti, vy budete méně jíst.....
Hm, horší by bylo jako ponožky 🤣
Tahle vybraná vůně možná nastupuje později.
Ten prochlastanej národ alkoholiků se řítí na dno....
Ne. Oni ke dnu šplhají směrem vzhůru.
Rusák vydrží déle bez kyslíku než bez vodky.
Není divu: Kdybychom my žili takové bezvýchodné, beznadějné psí životy jako běžní Rusáci, v hnusném prostředí, ve společnosti ovládané zločinci, tak bychom chlastali taky – jako rusáčtí oficíři. 😛
Jenže my žijeme v Evropě, kam nás brutálně zavlekl Havel se Schwarzenbergem (v činné spolupráci s USA a EHS), takže chlastat sice můžeme, ale nemusíme.
Ach jo.
Mupy mup!
A co pijete vy..pane Svehlo???To bude asi taky slušný matroš.
V ruské armádě? Spíše v celé ruské společnosti. Je to stát promořený chlastem a zlodějinou a falešným "vlastenectvím". Takový "hezký" příklad je podán třeba v dokumentu "Provinční městečko E" (myslím že na Streamu to ještě někde visí ke stažení). Tam je taky vidět úžasná bezcílnost, beznaděj,... a taky výroba Hitlerjugend ala SSSR..
To píšete jistě o USA a lidech na okraji společností v periferií velkých měst.
Nejlepší je samohonka z hovna, na kilo hovna, kilo cukru.
Z bonbonů,kam se hrabe Tesavela.
Není rum, není šturm!!!
V osmdesátých létech jsem viděl setkání našich důstojníků se "sovětskými" ve výcvikovém prostoru Libavá.Nevím jak potom vypadali cizinci ,ale někteří naši byli znečištěni sami sebou - nevěděli jsme jak a kam je naložit.
NO, a já to viděl na Doupově. A taky nekonečnou šikanu v jejich armádě. Bylo mi z nich zle...
Jsou pos....tak se zlejou.Za 1.v Russku se chlastalo vždy,je to banda notorickejch ožralů, kteří bez toho chlastu nemůžou být.Za 2.Ve válce se jim nedivím,když mám zakokrhal,tak aspoň abych o tom nevěděl....V 68 v Jihlavě bylo to samý.Padali vožralý z tanků a to nebyla válka(skoro).HNUSE RUSSKEJ!!!!!Chcípni!!!!
Ivani prostě jdou ve stopách Járy Cimrmana: "Chlast-slast !"
Na fakultě FASTu, podlehl jsem chlastu! Brňáci vědí!