Omluvit by se mělo Pekárna už za to že se na ní musíme koukat a poslouchat její arogantní projevy!!!
To je fakt chytrý.. to je vidět hned, že vám to pálí.
Pekárka marfusa rehka to jsou ti největší váleční štváči které tato republika má a Alena když řekla pravdu tak je ta špatná ty tři patří vystřelit až na 🌙 aby nemohli už škodit.
vy máte dobře vymletý mozek
Pekarová kdyby se měla omluvit za každou blbost co řekla tak by to vydalo na hodně tlustou knížku.Ale ona omluvu nepotřebuje stejně nemá páteř ani cit.
Na rozdíl od vás, který na ni bezdůvodně plive. Napište odkaz, kdy řekla nějakou blbost vy charaktere s citem..
báryšňa
obézní Ruska středního nebo seniorského věku, většinou nevkusně oblečená a chovající se povýšeně. Pardon, jak se mi sem tahle vysvětlivka dostala, asi omylem, nějaké asociace při hledání ve slovníku hodně cizích slov.
Tam byste mohla hledat slovo rozum a intelekt. To je pro vás taky hodně cizí slovo.
A za co se má omluvit? Vždyť tady celé měsíce M.P.A., Řehka a jim podobní, svými siláckými výroky připravují lidi na III. SV. válku. Vždyť oni jsou daleko militantnější, než celá Evropa dohromady.
🤦🤦🚑
My všichni hni chce e mir to jsme prorusti? Sakra lidi vite, co je to valka?za slovo nir se nestydim, válku nechci!!!!! Nechceme
Seká se vám překladač. A o tom, že chcete mít, ví i Putin?
Ubohost Pekarové a Fiali válečníků s inkubátoru je zřejmá. Rakušané také nechtějí válku,ty jsou také podle Pekarové Ruští švábové ? Pekarová Fialo urážíte naše sousedy kteří berou plyn z Ruska. To jsou ale divní chcimírove.
Já nevím proč pořád někdo z politiků mluví o tom že se musíme připravit na válku.Na co tedy máme profesionální vojáky na to aby si hráli v lesíku na vojáčky.Já jsem myslel že tito vojáci musí být pořád připraveni na nějaký konflikt-válku na to je snad máme nebo ne!
Takže když nechceme válku jsme špatní .FORUM s celou vládou spadlo do žumpy.
Ne, asi jste se neobtezoval si precist jakoukoliv kritiku vyroku Schillerove s nebo vedome pisete interpretaci, o ktere vite, ze neni pravdiva. Schillerova rekla, ze nechce zbrojit, protoze chce zit v miru. To je uplne stejne hloupy vyrok, jako "nechci platit zdravotnictvi, vzdyt chci byt zdravy a tedy nebudu zdravotnictvi potrebovat", nebo "nechci si sporit na duchod, chci byt mlady". Predstava, ze kdyz neco nechci, ze se to nestane a tudiz se nema smysl pripravovat na neprijemnou moznost, je tak hloupa, ze by to pochopilo i male dite.
Fialo omluv se celému národu, vezmi sebou celou tu vládní sebranku a zmiz na Ukrajinu. Takové škody tady od revoluce nenapáchal nikdo.
Naprosto vám dávám za pravdu