Alenka je naše drahá, milá a krásná mírová velrybka. A především moudrá!
Děkujeme jí za záchranu před agresory, covidem a za infrastrukturu, kterou spolu se svým soudruhem premiérem vybudovala. A předem za světlé zítřky, které čekají naše lidi.
Ozval se pravý gaučový válečník.
Tak Agrofert s těmi najatými herci se definitivně zbláznil...
Na čem jedou..??
Volici,rika se,ze ryba smrdi od hlavy,ano vudcem techto patolizalu je estebak jmenem Babis.
Schillerova i Havlicek a dalsi,mysli,ze tou svou hrubosti si udrzi volice,ale my nejsme tak hloupi,jak si ANO mysli.
Je to banda hlupaku.
Tak si na tu vaši hlavu nasaďte "debilku" a nešiřte tady nesmysly.
Mě by jen zajímalo, kdo první začal toho druhého urážet za svůj názor. Třeba i blbý názor . Přeci i Schilerová může říci svůj názor, sice blbý ale je to její názor. Od toho máme demokracii a diskuzi. Pokud si to dobře pamatuji, tak první kdo začal urážet byla paní Pekarová, místo aby demokraticky se snažila vysvětlit, ze paní Schilerova nemá pravdu. Bohužel obě strany neumí nic jiného než druhé urážet, jednou to začne nalevo a podruhé napravo. Je mi z toho smutno.
Jakou urážku použila paní Pekarová Adamová?
Tak chcimírce Schillerové vzhledem k její lokajské nátuře, s níž dělá služtičku i Burešovi, by přítomnost Ruska více na Západ v nejmenším nevadila. Jen by osvěžila ruštinu, hluboce by se před kágebákem předklonila, stejně jako se klaní před Burešem a byla by v poho. Takový omezený prvok svobodu nepotřebuje. Svůj život má postavený na poslušnosti vůdci a jeho papouškování, i proto je to taková přitroublá gusa.
Schillerová napíše o Pekarové pravdu a je to jako když kopneš do vosiho hnízda
Pravda je, že když chceme mír nemáme zbrojit? To je fakt velká hloupost!
Vy si uděláte pravdu i ze lži.
Kdo chce být zdravý, chodí v zimě nahý?
Typická čecháčkovská vyčuranost. Schillerová si představuje, že nám NATO bude zajišťovat naši bezpečnost a my se jako černí pasažéři povezeme a peníze místo do obrany budeme dávat třeba jako dotace Agrofertu.
Pokud budou podobně uvažovat i jiné evropské země a Amerika v případě zvolení Trumpa nebude chtít dále zachraňovat Evropu, tak by bylo překvapením, kdyby Putin tu příležitost nevyužil.
Bylo by fajn, kdyby ti všichni, kteří zde píší, že jsou pro mír, nám všem sdělili, jak by tedy ten mír bez posilování vlastní obrany zařídili. Opravdu si myslíte, že čím míň budeme posilovat obranu, tím víc budeme bezpeční? Jako lidstvo má za sebou už docela dost dlouhou historii a nikdy se ještě nestalo, že by ten, kdo se nestaral o vlastní obranu, byl v bezpečí. Naopak, vždy ho někdo napadl. Jen mi není jasné, jak dnes, při všem tom vzdělání, může existovat někdo, kdo prohlásí: já nechci zbrojit, protože jsem pro mír. Mám pocit, že všichni chcimíři jen provokují a místo míru chtějí jen lidi rozeštvat.
Já to vidím s tím rozeštváváním poněkud jinak. Ale to je asi úhel pohledu.
Za co by se ty arogančni krasavici omlouvat to se mají oni omluvit celému národu za jejich lhaní a podvody.
Co takhle nemluvit za národ Zahradníková, ať nejste trapná lhářka..
To, že se děvčata kočkují je jejich problém. Mě jenom zaráží, že někdo odsuzuje výrok, že nechceme válku!
Potom by mohla paní Pekarová a její podobní lidem sdělit,jak chtějí válečně porazit jadernou velmoc? To mají představu, že odevzdají atomové zbraně ? Jediná možnost je jednání a kompromis, ať se nám to líbí nebo ne.
Hezky napsane a diky...