Vážení občané / občanky/, " předem mého příspěvku" /!!!!!/ se všem omlouvám za to, co teď napíši. Dotaz - ženy do politiky ? Asi jo. Ale jmenujte mi některou vysoce postavenou političku, která uvažuje realisticky. U chlapů se stím počítá, jsme chytří moulové, kteří se mezi sebou hádají, dají si po hubě, pak si dají panáka a život jde dál. Války dosti často / kdysi/ vznikali kvůli ženským. Protože, žena svým určitým orgánem, dokáže na vařené nudli utáhnout kohokoliv či cokoliv. Měli jsme zde za uplynulých 34 let několik političek, které o nás rozhodovaly. Některá tíhla k erotickým hrátkám, jiná měla problémy s nákupem v samošce, další měla ráda kadeřníka, jiná doporučovala osobní zateplení zvýšenou aktivitou / svetry/, další uměla klekat, pardon, zaklekávat, další vyráběla průkazy / OP to nebylo/, některé se zfeminizovaly, atd, atd. Omlouvám se všem normálně uvažujícím ženám za to, jak se knim chlapi chovají. Dále se omlouvám všem za ženské, které se chovají jako " pavlačové drbny", které uvažují stylem - Já, já, já, jenom já. Když se zakousnou, tak nepovolí. Čekají na co ? Na smilování Boží ? Známe to každý doma. Kdo ne, tak buď lže nebo kecá. Tam to chápu. Ale v oblasti, kde tyto paní či slečny rozhodují o hodně našich věcech, tak bych počítal s jistou formou empatie, čili porozumění. Obávám se, že ženy toho jsou podstatně méně schopny, než my, chlapi. Což je velký malér. Nikdo si nemůže říkat, co chce a kde chce, pokud je někdo závislý na jeho vyjádření. Děvčata, konec zbytečných hádek. Chlapi jsou cvoci, Vy taky ?
V jednom měl pisatel článku naprostou a 1000% pravdu, a to že se tyhle lidi nesmějí dostat k moci.
Jak koli k této vládě mám mnoho výhrad tak to co čeká v podobě ANO a SPD je čistá hrůza, jasně ne všichni jsou jako Babiš, Dlužena, a Best Havlíček a Tomio určitě jsou tam normální lidi kteří ale nemají bohužel žádný vliv na politiku těchto stran.
Tak jak psal pisatel snad si to 5k veme k srdci a začne vysvětlovat, obhajovat a makat a bojovat za to že už tu znovu nebudeme mít Dluženu a spol🙏🙏
My normální občané budeme zas bojovat , aby už nikdo z téhle pětižumpy neměl na nic vliv a aby táhli odkud přišli, Jurečka na traktor, Stanjura k jističům a Pekarka k prodeji mobilů.
Já jsem byl v armádě v letech 2008-2010,kdy tato kolalice,ODS a TOP 09 decimovali armádu,snižovali rozpočet,nekupovala se nová technika a argumentovali,že žádná válka nebude a tak není potřeba silná armáda.Dnes zase tvrdí,že se na válku máme připravit.Kdo jim má pak věřit,pořád lhali a dnes se zaštitují pravdou.Slovy Jana Husa"svatá prostoto"
Jardo správně jsi to napsal. V roce 2008-2010 žádná válka nebyla a bylo dokonce před anexí Krymu, tak se nezbrojilo. Asi si si nevšiml změny situace, ale to je jen tvůj pohled člověka co tomu nerozumí. Tak asi tak.
Za co by se měla paní Šillerová omlouvat? Celá ta petikoalice by se měla omluvit celému národu a hlavně těm co tu demolici nevolili,jsou to zloději a korytáři ulhani,ti nech se omluví co nás okrádají zloději
Mně a ostatním, co ho nevolil, se Babiš nikdy neomluvil, že krade dotace určené jiným, a taky jsem to přežila. Teď vládne někdo jiný jinak, holt musíte teď vydržet vy.
Pekarova vidí ze se jim to cele hroutí pod nohama tak sebou mrská jako úhoř v kádí a ty mamlasové co tam jsou s ni tak ji poklonkují
Šílená Dlužena z prolhané Burešsekty...ta už neví co plácá za nesmysly, je jen Burešův poskok, vlastní mozek nemá
A Vy jo ?O tom silně pochybuju
Každý člověk má plusy a mínusy. Pokud je ale osobou veřejně činnou tak by mněl mít v sobě úctu, slušnost projevu a snahu spolupracovat na blahu nás všech. Bohužel p.Schillerová vsadila spolu se svými kolegy ANOfertu na nótu zloby, nenávisti a štváčství. To rozděluje lidi a názory. Tím získává body od lidi flustrovaných, vystrašených a málo chápajících to,oč tady jde. Opět se jen dostat k moci. Měla byste se léčit. Jste nemocná a chamtivá. Každý chce žít v míru,Vy však v nadblahobytu.Uděláte pro to cokoli i to,že se odvoláváte na Moskvu. Asi Vám za komančů bylo líp. Zdarma vystudovaná a teď profitujicí z peněz daňových poplatníků. Přesně jako Váš předseda a spol.Ukliďte špínu před vlastním prahem a pak kádrujte jiné.To tvrdím já,bývalý volič hnutí ANO.
Za co jste vystudoval Vy?Kdo může žít ve větším nadblahobytu než naše vlada a poslanci,za nic nedělání?Nebýt naší vládnoucí činitelé chamtivý,tak už dávno odstoupili.Nikdy jsem ANO nevolil!!
Jak tady čtu některé komentáře tak se mi znovu potvrzuje teze o tom, že paradoxně největším prokletím západních demokracií je všeobecné volební právo.
Když mají volební právo i lidé, kteří jsou finančně závislí na státu, ať už na sociálních dávkách, důchodech a pod., tak jaké politiky tito lidé asi budou volit??
No budou volit ty, co jim slíbí víc....
Proto to i u nás vypadá jak to vypadá končí to veřejnými dluhy.
Řešením by bylo, aby volební právo měli ti, kdo platí daně.
Stejně tak se s tim pojí to, že volební právo mají i ti bez vzdělání, rozhledu, ti kteří nepotřebují žádné informace...
Vypadá to, že voliči ANO žádné informace nepotřebují... Babiš se svými najatými herci myslí za ně...
Pokud by to bylo jak píšete,pak je debata o korespondenční volbě zbytečná.
Kdo žije v cizině,daně tu také neplatí,takže by volit neměl.
Že není trapně paní Schilerové.Mohla by ve svém věku už vystupovat jako dáma politička a zatím se chová jako skřet.Nejspíš se tak silně vžila do role bojovnice za šéfa a znovuvládnutí,že se přestala i ovládat.
Proč Pekarova stále lže, nebo neví co vypustila z úst. Ona a Černochová jako první doporučovali hodit atomovou bombu na Petrohrat a Moskvu a to určitě neměli ve svém volebním programu, ani v programu vlády.
Napište odkaz, jinak si budu myslet, že jste lhář a rozeštvávač lidí..