1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Vážení občané / občanky/, " předem mého příspěvku" /!!!!!/ se všem omlouvám za to, co teď napíši. Dotaz - ženy do politiky ? Asi jo. Ale jmenujte mi některou vysoce postavenou političku, která uvažuje realisticky. U chlapů se stím počítá, jsme chytří moulové, kteří se mezi sebou hádají, dají si po hubě, pak si dají panáka a život jde dál. Války dosti často / kdysi/ vznikali kvůli ženským. Protože, žena svým určitým orgánem, dokáže na vařené nudli utáhnout kohokoliv či cokoliv. Měli jsme zde za uplynulých 34 let několik političek, které o nás rozhodovaly. Některá tíhla k erotickým hrátkám, jiná měla problémy s nákupem v samošce, další měla ráda kadeřníka, jiná doporučovala osobní zateplení zvýšenou aktivitou / svetry/, další uměla klekat, pardon, zaklekávat, další vyráběla průkazy / OP to nebylo/, některé se zfeminizovaly, atd, atd. Omlouvám se všem normálně uvažujícím ženám za to, jak se knim chlapi chovají. Dále se omlouvám všem za ženské, které se chovají jako " pavlačové drbny", které uvažují stylem - Já, já, já, jenom já. Když se zakousnou, tak nepovolí. Čekají na co ? Na smilování Boží ? Známe to každý doma. Kdo ne, tak buď lže nebo kecá. Tam to chápu. Ale v oblasti, kde tyto paní či slečny rozhodují o hodně našich věcech, tak bych počítal s jistou formou empatie, čili porozumění. Obávám se, že ženy toho jsou podstatně méně schopny, než my, chlapi. Což je velký malér. Nikdo si nemůže říkat, co chce a kde chce, pokud je někdo závislý na jeho vyjádření. Děvčata, konec zbytečných hádek. Chlapi jsou cvoci, Vy taky ?

3
Před 1 rokem

V jednom měl pisatel článku naprostou a 1000% pravdu, a to že se tyhle lidi nesmějí dostat k moci.

Jak koli k této vládě mám mnoho výhrad tak to co čeká v podobě ANO a SPD je čistá hrůza, jasně ne všichni jsou jako Babiš, Dlužena, a Best Havlíček a Tomio určitě jsou tam normální lidi kteří ale nemají bohužel žádný vliv na politiku těchto stran.

Tak jak psal pisatel snad si to 5k veme k srdci a začne vysvětlovat, obhajovat a makat a bojovat za to že už tu znovu nebudeme mít Dluženu a spol🙏🙏

28
Před 1 rokem
Martin Janžo

My normální občané budeme zas bojovat , aby už nikdo z téhle pětižumpy neměl na nic vliv a aby táhli odkud přišli, Jurečka na traktor, Stanjura k jističům a Pekarka k prodeji mobilů.

9
Před 1 rokem

Já jsem byl v armádě v letech 2008-2010,kdy tato kolalice,ODS a TOP 09 decimovali armádu,snižovali rozpočet,nekupovala se nová technika a argumentovali,že žádná válka nebude a tak není potřeba silná armáda.Dnes zase tvrdí,že se na válku máme připravit.Kdo jim má pak věřit,pořád lhali a dnes se zaštitují pravdou.Slovy Jana Husa"svatá prostoto"

13
Před 1 rokem
Jaroslav Špelina

Jardo správně jsi to napsal. V roce 2008-2010 žádná válka nebyla a bylo dokonce před anexí Krymu, tak se nezbrojilo. Asi si si nevšiml změny situace, ale to je jen tvůj pohled člověka co tomu nerozumí. Tak asi tak.

2

Za co by se měla paní Šillerová omlouvat? Celá ta petikoalice by se měla omluvit celému národu a hlavně těm co tu demolici nevolili,jsou to zloději a korytáři ulhani,ti nech se omluví co nás okrádají zloději

28
Před 1 rokem
Vladimira Fibingrova

Mně a ostatním, co ho nevolil, se Babiš nikdy neomluvil, že krade dotace určené jiným, a taky jsem to přežila. Teď vládne někdo jiný jinak, holt musíte teď vydržet vy.

Před 1 rokem

Pekarova vidí ze se jim to cele hroutí pod nohama tak sebou mrská jako úhoř v kádí a ty mamlasové co tam jsou s ni tak ji poklonkují

15
Před 1 rokem

Šílená Dlužena z prolhané Burešsekty...ta už neví co plácá za nesmysly, je jen Burešův poskok, vlastní mozek nemá

25
Před 1 rokem
Jaro Svoboda

A Vy jo ?O tom silně pochybuju

23
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Každý člověk má plusy a mínusy. Pokud je ale osobou veřejně činnou tak by mněl mít v sobě úctu, slušnost projevu a snahu spolupracovat na blahu nás všech. Bohužel p.Schillerová vsadila spolu se svými kolegy ANOfertu na nótu zloby, nenávisti a štváčství. To rozděluje lidi a názory. Tím získává body od lidi flustrovaných, vystrašených a málo chápajících to,oč tady jde. Opět se jen dostat k moci. Měla byste se léčit. Jste nemocná a chamtivá. Každý chce žít v míru,Vy však v nadblahobytu.Uděláte pro to cokoli i to,že se odvoláváte na Moskvu. Asi Vám za komančů bylo líp. Zdarma vystudovaná a teď profitujicí z peněz daňových poplatníků. Přesně jako Váš předseda a spol.Ukliďte špínu před vlastním prahem a pak kádrujte jiné.To tvrdím já,bývalý volič hnutí ANO.

9
Před 1 rokem
Josef Čajka

Za co jste vystudoval Vy?Kdo může žít ve větším nadblahobytu než naše vlada a poslanci,za nic nedělání?Nebýt naší vládnoucí činitelé chamtivý,tak už dávno odstoupili.Nikdy jsem ANO nevolil!!

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Jak tady čtu některé komentáře tak se mi znovu potvrzuje teze o tom, že paradoxně největším prokletím západních demokracií je všeobecné volební právo.

Když mají volební právo i lidé, kteří jsou finančně závislí na státu, ať už na sociálních dávkách, důchodech a pod., tak jaké politiky tito lidé asi budou volit??

No budou volit ty, co jim slíbí víc....

Proto to i u nás vypadá jak to vypadá končí to veřejnými dluhy.

Řešením by bylo, aby volební právo měli ti, kdo platí daně.

Stejně tak se s tim pojí to, že volební právo mají i ti bez vzdělání, rozhledu, ti kteří nepotřebují žádné informace...

Vypadá to, že voliči ANO žádné informace nepotřebují... Babiš se svými najatými herci myslí za ně...

12
Před 1 rokem
Jiří Brhláč

Pokud by to bylo jak píšete,pak je debata o korespondenční volbě zbytečná.

Kdo žije v cizině,daně tu také neplatí,takže by volit neměl.

2
Před 1 rokem

Že není trapně paní Schilerové.Mohla by ve svém věku už vystupovat jako dáma politička a zatím se chová jako skřet.Nejspíš se tak silně vžila do role bojovnice za šéfa a znovuvládnutí,že se přestala i ovládat.

14
Před 1 rokem

Proč Pekarova stále lže, nebo neví co vypustila z úst. Ona a Černochová jako první doporučovali hodit atomovou bombu na Petrohrat a Moskvu a to určitě neměli ve svém volebním programu, ani v programu vlády.

20
Před 1 rokem
Karel Fencl

Napište odkaz, jinak si budu myslet, že jste lhář a rozeštvávač lidí..

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt