Celá pětikolka v čele s Fialou by se měla omluvit tomuto národu jak ho celou dobu klame Samé sliby před volbami aby pak vše postavila na hlavu.A veškeré rozhodování provádí jen z pozice síly 108.
Přesně tak.
Lžou a ještě se ten jejich guru plácá po ramenou,jak vše skvěle zvládají.
Opravdu nechutná osoba je ta Schillerová.Tato hloupá účetní by měla nadobro zmizet a v televizi se už neukazovat,zkazí tím hodně lidem dobrou náladu.
Jak vidím tvůj profil, tak mám také po náladě a co teprve, až si přečtu tvůj příspěvek? Ty se vznášíš jako holubička:
Paní Pekarová je nejarogantnější politik z této vlády.Dnes jsem našla video,které mě dalo odpověd´,kde se to naučila.Jsem zhusena touto organizací,kde učí politiky a ostatní lidi být nadlidé.Nebyla na této hnusné kůře sama,Politiků se tam sešlo na můj vkus hodně.Kam ta naše politická garnitůra až půjde??
Tady najdete organizaci,kde se učí nejen politici být nadlidé!!!
Odkaz
Celý ten spolek si osvojil slovník a vystupování svého vůdce Babiše, polointeligenta a nevychovance. Asi ho doma málo fackovali. Nejen že urazeji naše občany, ale i zahraničí. Schillerova i Havlíček jsou reprezentanty méně chapajici části společnosti, čehož bohatě zneuzivaji. Svým chováním padají do žumpy a tam také patří.
Zatímco z absolventky ČVUT Pekarové inteligence stříká na všechny strany ... tato zlobaba zanedlouho skončí v propadlišti dějin a ani pes po ní neštěkne🤗
Omluvit by se měl Fiala jako předseda vlády za svého ministra, který juchà a veselí se, když šílenec zavraždí x občanů ČR...
Neučinil tak ? To o jeho slušnosti vypovídá vše. Asi má hodně starostí s právy žen v Barmě...
Píšu to už do druhého članku lež a zase lež pište pravdu konečně kdo napadl první byla tetka Svetrová napsala Schilerové jako první že je mluvčí Ruska tak ať se nedoví že je husa a tak jí Schilerová zakroutil a krkem.Po zásluze.Dik p.Schilerová.
Ti možná,ale nepravdy na tom nic není...je to russká verbež
Premiér už dopásl kobry? Pekarová s Adamovou by se měla omluvit celému národu za svoje nevymáchaná ústa, urážky občanů, namyšlenost, aroganci a neschopnost.
Panu premiérovi bych doporučila, aby se nevměšoval mezi rozhádané ženské! Pan premiér je najednou na koni a ke svým ministrům je slepý a hluchý! Ty si z něho tropí akorát šoufky!
Jo když ten co měl přijít nepřišel nebo přišel řeknete jméno nestyďte se udavejte pane Vojtěch 😉
asi jako předsedkyně Pletová Svetrová napadla Schillerku a napsala že je to " hlásná trouba Ruska" Zacharovová je taková hlásná trouba ruska, takže co ? rozbila mi hračky já rozbiju její a ještě se mi musí omluvit. Pekarka si do huby nevidí pořád a nevidím, že by se národu omlouvala a co takovej řeporyjskej ? nic ? omluva? sebereflexe ? nic , prostě jedno velký nic, jen mu lezete do zadela a fotíte se s ním i když je to hulvát čtvrtý cenový skupiny a na stejné úrovni je hokyně a svazačka Pekarová a věřte, že bych Pekarku nazvala jadrnějšími injektivy než je jen přirovnání k nějaké osobě a nebyla bych sama.
Halt je to baba z Brna se slovníkem a chováním pavlačové báby a nezamaskuje to sebelepší našminkovaný outfit. U nás říkáme: Na hoře huj a dole fuj
Ono jich je tam z Brna víc to bude asi nějaké širší příbuzenstvo.