1600/1600Zbývá 1600 znaků

Celá pětikolka v čele s Fialou by se měla omluvit tomuto národu jak ho celou dobu klame Samé sliby před volbami aby pak vše postavila na hlavu.A veškeré rozhodování provádí jen z pozice síly 108.

18
Před 1 rokem
Václav Chaloupecký

Přesně tak.

Lžou a ještě se ten jejich guru plácá po ramenou,jak vše skvěle zvládají.

3
Před 1 rokem

Opravdu nechutná osoba je ta Schillerová.Tato hloupá účetní by měla nadobro zmizet a v televizi se už neukazovat,zkazí tím hodně lidem dobrou náladu.

15
Před 1 rokem
Marek Hádlík

Jak vidím tvůj profil, tak mám také po náladě a co teprve, až si přečtu tvůj příspěvek? Ty se vznášíš jako holubička:

6
Před 1 rokem

Paní Pekarová je nejarogantnější politik z této vlády.Dnes jsem našla video,které mě dalo odpověd´,kde se to naučila.Jsem zhusena touto organizací,kde učí politiky a ostatní lidi být nadlidé.Nebyla na této hnusné kůře sama,Politiků se tam sešlo na můj vkus hodně.Kam ta naše politická garnitůra až půjde??

Před 1 rokem
Zdeňka Měchurová

Tady najdete organizaci,kde se učí nejen politici být nadlidé!!!

Odkaz

Před 1 rokem

Celý ten spolek si osvojil slovník a vystupování svého vůdce Babiše, polointeligenta a nevychovance. Asi ho doma málo fackovali. Nejen že urazeji naše občany, ale i zahraničí. Schillerova i Havlíček jsou reprezentanty méně chapajici části společnosti, čehož bohatě zneuzivaji. Svým chováním padají do žumpy a tam také patří.

10
Ivana Nováková

Zatímco z absolventky ČVUT Pekarové inteligence stříká na všechny strany ... tato zlobaba zanedlouho skončí v propadlišti dějin a ani pes po ní neštěkne🤗

13
Před 1 rokem

Omluvit by se měl Fiala jako předseda vlády za svého ministra, který juchà a veselí se, když šílenec zavraždí x občanů ČR...

Neučinil tak ? To o jeho slušnosti vypovídá vše. Asi má hodně starostí s právy žen v Barmě...

13
Před 1 rokem

Píšu to už do druhého članku lež a zase lež pište pravdu konečně kdo napadl první byla tetka Svetrová napsala Schilerové jako první že je mluvčí Ruska tak ať se nedoví že je husa a tak jí Schilerová zakroutil a krkem.Po zásluze.Dik p.Schilerová.

9
Před 1 rokem
Radovan Bartek

Ti možná,ale nepravdy na tom nic není...je to russká verbež

4
Před 1 rokem

Premiér už dopásl kobry? Pekarová s Adamovou by se měla omluvit celému národu za svoje nevymáchaná ústa, urážky občanů, namyšlenost, aroganci a neschopnost.

27
Před 1 rokem

Panu premiérovi bych doporučila, aby se nevměšoval mezi rozhádané ženské! Pan premiér je najednou na koni a ke svým ministrům je slepý a hluchý! Ty si z něho tropí akorát šoufky!

10
Před 1 rokem
Zdeňka Pátková

Jo když ten co měl přijít nepřišel nebo přišel řeknete jméno nestyďte se udavejte pane Vojtěch 😉

1
Před 1 rokem

asi jako předsedkyně Pletová Svetrová napadla Schillerku a napsala že je to " hlásná trouba Ruska" Zacharovová je taková hlásná trouba ruska, takže co ? rozbila mi hračky já rozbiju její a ještě se mi musí omluvit. Pekarka si do huby nevidí pořád a nevidím, že by se národu omlouvala a co takovej řeporyjskej ? nic ? omluva? sebereflexe ? nic , prostě jedno velký nic, jen mu lezete do zadela a fotíte se s ním i když je to hulvát čtvrtý cenový skupiny a na stejné úrovni je hokyně a svazačka Pekarová a věřte, že bych Pekarku nazvala jadrnějšími injektivy než je jen přirovnání k nějaké osobě a nebyla bych sama.

3
Před 1 rokem

Halt je to baba z Brna se slovníkem a chováním pavlačové báby a nezamaskuje to sebelepší našminkovaný outfit. U nás říkáme: Na hoře huj a dole fuj

4
Před 1 rokem
Jiri Skodak

Ono jich je tam z Brna víc to bude asi nějaké širší příbuzenstvo.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt