1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

„Se Zacharovovou byste si vy mohla tykat. Podobně jako vy to dotáhla na děvečku zločince, máte stejné názory, podobně příjemné veřejné vystupování a obě spotřebujte ročně dva kamiony líčidel. Nechcete se skamarádit?“ optal se Schillerové diskutující Lukáš Valenta.

Přímo do černého! 🎯

Babišova horlivá služka proráží morální dno.

Hnacím motorem její odpudivé nestydatosti je motto:

Drzé čelo lepší, než poplužní dvůr.

Tahle nekompetentní tetka z Malhostovic by měla chodit kanálem, už jen za to, jak rozvrátila veřejné finance, aby si její zaměstnavatel, majitel politické firmy hnutí ANO mohl kupovat své amorální voliče - za peníze jejich vnoučat a pravnoučat.

167
Před 1 rokem
Alena Unzeitigová

Vaše pragmatická reakce na situaci pobavila 🤣

Do černého se trefila paní Schillerová .."jak se z lesa volá ...."Chladnokrevná,moralizující a bezcitná pražská intelektuálka MPA je symbolem této asociální a elitářské vlády !Všechno prosadíme,co chceme !!""..a dalšími arogantními výroky, podobné moralizování Margaret Thatcherové ,jsou důkazem masové nespokojenosti českých občanů a není hodna vést tuto zemi!!!Proč

korespondenční volba ??Je to jen pokus udržet u moci Fialovu vládu proti vůli domácích voličů!!Doufám ,že brzy spadne klec !🙏

200
Před 1 rokem

Ta Dlužena je taková arogantní špína, až to není hezké.

Kam až klesla její honba za hlasy populistických voličů, to je hnus.

166
Před 1 rokem
Roman Solda

Oni nemusi klesat, oni vztoupaji 🙂.

Ale Pekarova a cela vlada klesa 🙂. 🙂. 🙂.

164
Před 1 rokem

Nevzdělaná Dlužena, pohunek estébáka a soudně stíhaného za podvod s dotacemi EU. Hoďte na ní síť, ať již nemůže škodit ČR. Ona je tou Zacharovovou, ona je tzím Medveděvem. Nemá rozumné argumenty, tak uráží paní Adamovou Pekarovou, která naopak ty argumenty má a uplatňuje je. Dlužena , brouk pytlík Havlíček, Nacher, Kolovratník a další, jsou jen pohunkové a zaměstnanti estébáka, jak že se jmenuje Babiš nebo Bureš? Vyberte si. Anoistický nemorální hnus a lidská spodina.

158
Před 1 rokem
Ivan Veber

Píšeš o estebákovy ale doposud nebylo nic dokázáno a ani dohledáno zato Pavel prokazatelně byl a to nevadí?Hold když hceš psa býti klacek se vždy najde.A urážky jsou celkem učinné neboť jsou pravdivé co Pekarová řekne vždy perlí už aby šla do dějin propadliště.

177
Před 1 rokem

Celá tahle squadra kolem MP-A všechny, kdo s nima nedrží lajnu a dovolí si mít byť jen trochu jiný názor, akorát uráží, nálepkuje, dehonestuje a pod... A jsou přesvědčení, že to nejen mohou, ale dokonce musí dělat (asi v nějakém vyšším zájmu). Ovšem pozor.... smí to dělat jen oni. Jakmile jim dá někdo trošku ochutnat jen pár kapek té jejich medicíny, kterou oni dávkují ostatním po kýblech.... tak je zle. Tak se čertí, durdí, cévky praskají, na sítích se předhání, kdo toho druhého "sofistikovaněji urazí" atd.... Směšní šašci... 🙂

218
Před 1 rokem
Martin Freeman

Zase lžete jako všichni anoisti. Uveďte čím lidé z 5 koalice urazili a urážejí ty anoistický lůzry. Já můžu jsem důchodce a nejsem veřejně činný. To co píši nejsou urážky, ale konstatování skutečnosti. Váš příspěvek je toho důkazem. Lžete a lžete jen opakujete jako flašinet jejich slova. Anoistický hnus.

113
Před 1 rokem

Dobrý den. To co píše premiér Fiala já zde píši cca.6 let od doby kdy vládl ANOfert s ČSSD.ANOferťáci a SPĎáci nemajíce argumenty VŽDY používají nadávky. Nic jiného neumí a kolikrát jsem napsal, že to vypovídá o jejich "inteligenci" již ani nepočítám. Politika za posledních 6 let ZHRUBLA díky politikům ANOfertu a SPD. Jejich voliči se chovají stejně. Krásný den přeji všem lidem dobré vůle.🤦‍♂️🤢.

137
Před 1 rokem
Jirka Srom

Politika zhrubla nástupem pětikolky a usazení arogantní Pekarove, ze 3% strany na post předsedkyně PS. Chování Pekarove se nelíbí se většině národa.

188
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 1 rokem

A když novináři a politici napadají opoziční politiky, to je v pořádku. To se může, ale běda, když se někdo dotkne jich. To okamžitě má FORUM 24 o čem psát. Co je na tom špatného, když řekne někdo slovo mír? Začíná to být zakázané slovo a podle naší sněmovny důvod ke složení poslaneckého mandátu a vydání se policii.

87
Před 1 rokem
Pavel Fryč

Celá opozice je sebranka podrštašek a dementů,tak proto..Je to k vidění denodenně.

55
Zobrazit dalších 9 reakcí
Před 1 rokem

Bravo. Více takových výstupů. Není nad to, jak viditelně dokáže hloupá osoba podlézat svému estébáckému vedoucímu a majiteli všech osob tvořících anoistickou tlupu prospěchářů a odhalovat stále více ze svých niterných myšlenek, svědčících o absolutní nekompetentnosti vykonávat post poslance PS ČR.

82
Před 1 rokem
Miroslav Rašík

Nezáviď, komunistickej kádrováku.

32

Já jsem také pro mír. I když slovo mír začíná být v diskuzích sprosté slovo. To Pekarovà by se měla omluvit, a to nám všem za všechno co vypustila z pusy.

449
Před 1 rokem
Patricie Lamplotová

Jenže mír v dnešní dosti nepřehledné době, kdy Rusko otevřeně mluví o tom že už jsme v třetí světové válce, kdy severní Korea, která je mimochodem až po zuby ozbrojená, mnohem víc než celé Evropa dohromady, už také začíná mluvit o válce a začíná provokovat jižní Koreu. Kdy zásobuje zbraněmi Rusko. Čína která je také vyzbrojená tak, jak nikdy předtím a také začíná mluvit o dobivačné válce. V tomto světě teď prostě není místo v tématu bezpečnost státu na nějaké politikaření. Jediné co nám zajistí mír je to, že NATO výrazně posílí a to hlavně členské státy v Evropě, kde to bylo dlouhá léta zanedbáváno. Tohle by si ANO mělo uvědomit a bezpečnost by měla být její priorita a ne si na tom honit politické body.

109
Před 1 rokem

Pekarová hloupá a arogantní, té není na místě se omlouvat. Ať se podívá na sebe co dokáže za nesmysly vypustit z úst a nikdy se neomluví. Např. svetry.

57
Před 1 rokem

Jak MPK nemusím, tak tady jí dávám zcela za pravdu. Bezpečnost našeho státu by měla být priorita pro všechny seriózní politické strany. Pokaždé jsem vždy doposud volil ANO, ale po tomto vážně uvažuji, že už tak nikdy neučiním. V této otázce by měla být opozice s koalicí za jedno a ne si na tom honit politické body. Je to opravdu ubohé..

88
Před 1 rokem
Tomáš Kadečka

Dobrej pokus 😂😂😂 hele já doteď volil TOP ale poté Cl potopili Kalouska a poté co se MPA chová jako Zacharavová ji už volit nebudu a stejně tak lidi co znal už nikdy volit TOP nebudou jedna se minimálně o 100 lidi které znám jenom já. Všichni budeme volit ANO protože premiér bude Hablíček který ekonomice rozumí .. pryč s aroganci Pelarové alias Polednové

51
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt