1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

Schillerová by se spíš měla starat o inkontinenci, než o TikTok. Sebeúctu ztratí každý, kdo vstoupí do Babišovi sekty nebo jí jen podporuje.

37
Před 6 měsíci

To je zase blábol. Inu fórum 24. Sebeúcta? Začněte nejprve u vládní koalice. Tam chybí hlavně sebereflexe. A tím co jako fórum 24 děláte, nepomáhátw a oni se nezmění. Naštěstí budou volby. A vás bych zakázal!

46
Před 6 měsíci
Michal Latiok

To je moc dobře, že jste se veřejně odkopal. Aspoň ostatní vidí, co jste zač. A co se týká té poslankyně, je opravdu trapná. Ona ze sebe tu trapnost vskutku nedělá kvůli vnoučatům, ale kvůli Babišovi. Kdyby ji záleželo na vnoučatech, nedělala by jim ostudu.

54
Před 6 měsíci

Ty kokos, něco takhle bizarního jsem dlouho neviděl. Jak se na tohle někdo může dívat pravidelně nechápu.

26
Před 6 měsíci
Marek Kolář

víš co, zvyšuje to volební preference XD kde to k*** žijeme? hej Defe. coo? takym áš ten pocit, jako bysme žiili, na planetě opic! joooo!

1
Před 6 měsíci

Týjo, hrošice v říji. Tak tom je fakt nářez.

32
Před 6 měsíci

Těším se na léto. To půjde do plavek a předvede nám jak plave lachtan. Inteligentní je na to dost.😄

58
Před 6 měsíci
Petr Fojtik

Kdo Vás vychovával? Děláte si legraci z něčí postavy? Hoďte sem fotku ať se pobavíme.

31
Zobrazit další 4 reakce
Před 6 měsíciUpraveno

Já bych tyhle videa pouštěl denně s doprovodným textem:

Chcete aby "tohle" rozhodovalo o Vašich financích?

OK, volte ANO ale pak si nestěžujte... 😕

PS: Jestlipak má alespon pár kaček za zhlédnutí a přidanou reklamu? A jestli ano, doufám, že je řádně zdaňuje...?

8
Před 6 měsíci

Za to jí platíme???

Není to vtipné, je to ubohé a ještě vypadá jak stará stětka.

Určitě se sama sobě moooc líbí!

Hrůza! Bůh chraň nás.

23
Před 6 měsíci

Tlustý přiblblo.Chtěl bych vidět,kolik má na sobě těch stahovaček.

24
Před 6 měsíci

Ani to nemusím vidět a je mi jasný jak se Alí snaží. Při jejích parametrech je to určitě sranda k popukání. Já mám ale radši srandu kde je důkaz mozkový činnosti. Andrejko je ale určitě rád jak se otroci snaží.

18
Před 6 měsíci

Kam se hrabe Schillerová se svým příspěvkem na Fialu?Ono i to jeho balení tašky je takové symbolické.Je vidět,že už trénuje odchod ze Strakovky.

26
Před 6 měsíci
Jaromír Francl

Schillerová je nechutná, skotačící diblík s přetočeným tachometrem. 🙂

Odkaz

www.epenize.eu
Vrchol nevkusu? Alena Schillerová s čertovskými růžky
Vrchol nevkusu? Alena Schillerová s blikajícími čertovskými růžky na sociálních sítích. Video je víc než trapné. Podívat se může každý.
26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt