Schillerová by se spíš měla starat o inkontinenci, než o TikTok. Sebeúctu ztratí každý, kdo vstoupí do Babišovi sekty nebo jí jen podporuje.
To je zase blábol. Inu fórum 24. Sebeúcta? Začněte nejprve u vládní koalice. Tam chybí hlavně sebereflexe. A tím co jako fórum 24 děláte, nepomáhátw a oni se nezmění. Naštěstí budou volby. A vás bych zakázal!
To je moc dobře, že jste se veřejně odkopal. Aspoň ostatní vidí, co jste zač. A co se týká té poslankyně, je opravdu trapná. Ona ze sebe tu trapnost vskutku nedělá kvůli vnoučatům, ale kvůli Babišovi. Kdyby ji záleželo na vnoučatech, nedělala by jim ostudu.
Ty kokos, něco takhle bizarního jsem dlouho neviděl. Jak se na tohle někdo může dívat pravidelně nechápu.
víš co, zvyšuje to volební preference XD kde to k*** žijeme? hej Defe. coo? takym áš ten pocit, jako bysme žiili, na planetě opic! joooo!
Týjo, hrošice v říji. Tak tom je fakt nářez.
Těším se na léto. To půjde do plavek a předvede nám jak plave lachtan. Inteligentní je na to dost.😄
Kdo Vás vychovával? Děláte si legraci z něčí postavy? Hoďte sem fotku ať se pobavíme.
Já bych tyhle videa pouštěl denně s doprovodným textem:
Chcete aby "tohle" rozhodovalo o Vašich financích?
OK, volte ANO ale pak si nestěžujte... 😕
PS: Jestlipak má alespon pár kaček za zhlédnutí a přidanou reklamu? A jestli ano, doufám, že je řádně zdaňuje...?
Za to jí platíme???
Není to vtipné, je to ubohé a ještě vypadá jak stará stětka.
Určitě se sama sobě moooc líbí!
Hrůza! Bůh chraň nás.
Tlustý přiblblo.Chtěl bych vidět,kolik má na sobě těch stahovaček.
Ani to nemusím vidět a je mi jasný jak se Alí snaží. Při jejích parametrech je to určitě sranda k popukání. Já mám ale radši srandu kde je důkaz mozkový činnosti. Andrejko je ale určitě rád jak se otroci snaží.
Kam se hrabe Schillerová se svým příspěvkem na Fialu?Ono i to jeho balení tašky je takové symbolické.Je vidět,že už trénuje odchod ze Strakovky.
Schillerová je nechutná, skotačící diblík s přetočeným tachometrem. 🙂
Odkaz