1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Schillerová potřebuje publikum.

Nevím proč, si vybrala zrovna ČR!!

Vždyť je tolik zemí na výběr.

Proč zrovna my?!?!??!??!

Co jsme komu udělali??????

36
Před 2 roky
Pavel Hlaváček

Co třeba Severní Koreu 😅🤣😂, ta by jí tutově sedla!!!

13
Před 2 roky

chápu že nemáte v lásce český národ a že je vlastně v pořádku,když nejsou léky.Jenomže třeba mě to vadí,když pro syna který je autista léky sehnat nemohu,ve směs všechno co nám napsala psychiatrička v lékárnách není a syn léky opravdu potřebuje,tak byste místo sepisování těchhle protinárodních slátanin mohli začít taky psát o nedostatku léků,udělali byste mnohem záslužnější práci.Pokud na to ve vašem levicovém mozečku máte alespon menší mozkovou kapacitu

42
Před 2 roky
Martin Šulc

Já vás chápu. Je zarážející, že nejsou léky, kterých je v tomto období ( tj. resp. nemocí) zvýšená spotřeba, ale že nejsou v lékárnách léky, o jakých vy píšete, jejichž potřeba přeci nekolísá v řádu tisíců balení. Tady to zavání pořádným šlendriánem ba něčím horším.

29
Před 2 roky

Nejvíc nedostatku v absolutním počtu má Itálie. 6x lidnatější Itálie jich má 4x víc než my. My jsme na tom nejhůř. Vládě nikdo nevyčítá, že je inflace, nebo nedostatek léků, ale to, že jsme na tom vždy nejhůř v celé Evropě. A to je neschopnost vlády. Ale ta, místo toho, aby něco dělala, tak si radši platí různé Jandourky, Doležaly a jiná podivná individua a pokraji společnosti, za přihlouplou provládní propagandu.

46
Před 2 roky
Karel Koubek

Hlupákům se těžko vládne.

36
Zobrazit další 3 reakce
Před 2 roky

Na tuhle namaštěnou špínu Schillerovou jsem již alergický. To je tvor bez jakékoli sebereflexe, opravdový odpad.

59
Před 2 roky
Mirek Starý

Jsem důchodkyně a tak mám čas a chuť sledovat politiku. Tahle Alča dříve se chovala velice slušně tím myslím že zásadně NESKÁKALA nikomu do řeči a snažila se vypadat za kultivovanou,, dámu "ale já ji i přesto nevěřila ani slovo. S Havlíčkem brebtou a taktéž Andrejem lhářem a komikem to byla trojka. 😥 Teď je agresivní Schillerka je v ní vidět neskutečný vztek který těžko ovládá, páč ji chybí ta moc a těm dvěma taky. Já být tím redaktorem a ona takhle skákat do řeči a lhát v přímém přenosu tak nevím.... Je z ní hádavá a hlavně zlá prolhaná pavlačovka.

1
Před 2 roky

Pozitivní by bylo, kdyby uměla být alespoň trošku sebekritická. Dále by bylo pozitivní, kdyby se zabývala činností, nebo tématy, kterým rozumí. Takové téma, nebo činnost bychom ale asi těžko hledali, možní tak rektální alpinismus k svému chlebodárci.

13
Před 2 roky

Jak mi kdysi při počínající bronchitidě řekl můj obvodní lékař: proč do sebe furt rvete ty prášky - dejte si raději kořalku! A tehdejší ministr zdravotnictví měl o problém míň…

3
Před 2 roky
Vratislav Berdis

A co by poradil ten Vás obvodní lékař dětem, také frťana?

7
Před 2 roky

Nejdřív do lidí cpou koblihy, pak prejt a pak naříkají, že ten zoufalý zdravotní stav národa není čím léčit ...

6
Před 2 roky
Václav Portl

Jenom hlupákovi nevadí, když musí jet pro Nurofen nebo penicilin do okolních států.

9
Zobrazit dalších 16 reakcí
Před 2 roky

Schillerova se rozhořčila protože nemůže sehnat léky proti blbosti a ta se stále více projevuje při jejich projevech.

44
Před 2 roky
Roman Maleček

Né, ono ji vadí že maminky běhají od lékárny k lekárně a zbytečně, jednoduše léky nejsou.Taková je pravda, Maleček.

23

Se učí od Havlíčka, ale jestli to dopadne jak se slibovaným snížením volání kterého se ujal Havlíček jako ministr, tak to mě zanechává v klidu.

33
Před 2 roky
Juraj Szentkirályi

Ta svatá trojice z ANO , to je katastrofa sama ! Jenom kritizovat úplně vše a něco lepšího vymyslet , na to nemají páky !!!

37
Před 2 roky

Přesně, dejte jí prášky, ty na hlavu.

13
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt