1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Tetka z Moravy zase perlí....

72
Před 2 roky
Roman Solda

Tetka z Moravy neperla, to dvere vérzly !!!

2
Před 2 roky

Alenka Šílená ať už hlavně nic neřeší! V živé paměti mám, jak tady se svým páníčkem ve velkém nakupovali draze léky pro koně, kterými chtěli léčit covid u lidi…

50
Před 2 roky
David Jůna

Ivermektin vláda nenakupovala. Sice ho ministerstvo schválilo k léčbě, ale ivermektinu bylo málo. Já jsem ho měla dovezený z Polska; výroba Indie, schovaný pro sebe. Když jsem ale dostala cov. já, hned jsem věděla, že ode mne to zaručené chytne moje 94letá matka, o kterou se starám. Tak jsem to schovala pro ni a sama jsem se léčila tradičně - vitamíny a pod. Za 4 dny matka onemocněla: hned jsem jí dala ivermektin, ještě jsem někomu telefonovala, jak se má dávkovat. Z osobní zkušenosti tvrdím: matka nemoc zvládla lépe, nižší teploty, kratší doba léčení než já sama.

Obvodní lékaři ani nemohli ivermektin předepisovat - v lékovém programu k tomu ani neměli přístup. Když jsem ho chtěla od lékařky pro sebe, řekla mi, že to mohou přeedepisovat pouze v nemocnici na covid-urgentu.

A není to lék pro zvířata, je to antivirotikum, které se používá v Asii na léčení mnoha virových onemocnění. V největším lékařském internetovém časopise "National Library of Medicine", který vydává amer. zravotní úřad (jako naše ministerstvo)a má milion čtení denně, jsou už od r. 2010, 2011 články, jak tento lék účinně působí při léčbě spalniček, žloutenky a pod.

11
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Umaštěná Dlužena von Bankrot se snaží vyvolat dojem, že Burešsekta spasí svět. Opak je pravdou.

Zatím za ní zůstávají tisíce mrtvých a astronomické dluhy.

Prostě jen kecy, prdy, beďary.

40
Před 2 roky
Pavel Pajkrt

no, vy jste ale pán ,,chytrý,, copak asi Všeználek, že

1
Před 2 roky

Dlužena Von bankrot obstrukcemi a lhaním určitě nic kloudného nevymyslí.

Nic jiného nedělá.

Navíc není schopna myslet.

39
Před 2 roky
Jiří Galamboš

a co děláte vy pro tuto zemi, co jste asi tak vymyslel, udělal dobrého pro všechny, také ,,bratr,, Všeználka

4
Před 2 roky

...tahle vláda se osm let učila jak vládnout, jak dát všechno dohromady, zlepšit, vylepšit změnit!! Do dnes ovšem ukázali Hofno!! Tak jako všechny vlády před ní!! Jediné co za 30let dokázali, je udělat sekeru asi 3.5 bilionu a to jsem myslím dost mírný!!

41
Před 2 roky
Pavel Čermák

Ano, pravda, ale všechny tyto vlády za 33 let dělali pouze to co jste si vyřvali, vypískali, a hlavně to co jsme jim všichni, tedy celý národ dovolili, tak to je.

Před 2 roky

kdo je ten chlap na fotce s blonďatou kšticí ?

25
Před 2 roky

Nedostatek léků, které se dají normálně sehnat v okolních státech, neřeší Válek. Nedivím se, že ho paní Schillerová kritizuje. Rodiče dětí, které potřebovaly Nurofen, nebo důležitý penicilin, musí být hodně naštvaní. Za Babiše už by Válek dávno letěl.

46
Před 2 roky
Potykova Ilona

Viz výše, článek zřejmě nečten.

9
Před 2 roky

to je zase prča pane Jandourku. Bravo....Zábavnější články na netu nejsou.

Vláda, ani Válek nemůže za nic. Je to celosvětový problém.

Před nedávnem ovšem byl celosvětový problém třeba roušky a za to mohl Babiš, stejně jako za to množství lidí kteří zemřeli za covidu, jak se snažíte naznačit.

Novodobé Rudé právo je správnější označení vašeho plátku.

78
Petr Nedvěd

podle pětikolky je všechno celosvětový problém.Naše léky jsou na UA, elektřina zdražila všude jen v ČR oproti okolním státům o 60%.Vláda koná špatné ekonomické a politické kroky, k problémům se nevyjadřuje, nechá je vyšumět a nebo máme celosvětový problém.

81
Před 2 roky

Zalez do kouta a do konce zivota se styd za to, co jsi provedla svoji neschopnosti, dobrou anglictinou( vis co jsi vubec v tom Bruselu cetla?), svoji existenci ceske pokladne a ceskemu narodu? Uz nechod nikam bl....o. 🙏🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️💁‍♂️

73
Před 2 roky
Petr Kolář

A co současná vláda? Umí všichni ministři anglicky? A co třeba MPA? Že na Tchajwanu řečnila česky! Proč ji a pány ministry novináři nepřezkouší? Tak jako stále obtěžovali Alenu Schillerovou? Pokud vím z tisku, několik ministrů této slavné vlády angličtinu vůbec neovládá!

6
Před 2 roky

Schillerce nastačí že se už nespočetněkrát totálně ztrapnila, ale bude neustále hledat nové možnosti jak se ztrapnit znovu a znovu. Dokud bude mít ANO ve svém vedení takhle ubohé hlupáky, je naprosto nevolitelné !!

19
Před 2 roky
Luboš Kubec

Já myslím, že horší hlupáci jsou v naší vládě. Už aby skončila, než nás úplně zahrabe.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt