Pan elektrikář si může říkat co chce. Stejně jako předtím nás má velmi mnoho pocit, že neustále leže, ochybá a překrucuje!!!
To jsem čekala, schodek je nižší o 6,5 mld, je nižší obsluha st.dluhu, je lepší poměr zadlužení k HDP a tady? Ani muk. Asi si opozice a její fanouškové zatím ladí jedovaté sliny, jak toto začít vykládat, že vlastně tento výsledek je fuj.
No už se našla jedna věc. Stát počítal s mimořádnými zisky z bank nevím kolik miliard a nedostal ani jednu. Že by to bylo proto, že při repo sazbě 6.75% banky dávají TU za 6%. No chvála bohu, že nevybral skoro žádné peníze, tím pádem zůstaly na kontech nás střadatelů a nemohly být vyhozeny na zvýšení platů všemožných státních zaměstnanců nebo důchodců.
Zadlužili jste celou republiku nesmyslnou podporou války a zavděčení se všem uprchlíkům. Jste nejhorší vládou, která všechno zničí a českým občanům pouze bere a přerozděluje to těm, kteří nikdy neodevzdali do české pokladny ani korunu.
Soudruhu, ti uprchlíci už své výdaje na podporu splatili, tím, že tu pracují. Pokud mne někdo okrádá, tak všichni místní pobírači sociálních dávek (vyjma důchodů, rodičovské a příspěvku na péči a opatrovníci).
Tak 3-4 měsíce zpět jsem slyšel z opozice ( zejména Šílenka, Hafhafníček, Pitomio) jak je jednoznačné, že rozpočet dopadne deficitem vysoce nad 300 mld.
Tohle se jim líbit nebude. Něco vymyslí, jak to shodit
Jenže ve skutečnosti je přez 300 miliard.Například 22 miliard na dopravní infrastrukturu si půjčil stát mimo státní rozpočet.Vyplaceni některých dotaci za rok 2023 bude až v lednu tohoto roku.