Pro nemocné členům sekty ANO žádné argumenty neplatí.Radeji dají moc do rukou křivému populistovi a jeho loutkám.
Zřejmě se tu najednou lidi kteří vůbec nepřemýšlí a stále věří této vládě která jenom ožebračuje lidi v naší zemi!
Jste trapná.
Jasně ale za jakou cenu.Daně se zvedly u všeho a několika násobně i přes tvrzení před volbama Fialy že se tak nikdy nestane.Takže lež k tomu pomohla.
Jak se to vezme. Některé šly dolu, některé nahoru a některé už byly zrušeny před krizí a mnoho lidí volalo o jejich obnově. Za mě se tohle celkem povedlo. Snížení daně třeba na pohonné hmoty mi přijde fajn. To se projevuje lehce všude a že se to kompenzuje třeba majetkovými daněmi? To mi přijde fér, lepší jak v minulosti danění práce ve formě superhrubé mzdy
Tu žumpu Forum24, a na ní zveřejňované "informace" ještě někdo bere vážně ?
Ta "žumpa" Forum 24 zveřejňuje, VEŘEJNĚ DOSTUPNÉ informace. To Vám evidentně uniká, bohužel.🤦♂️.
Když to tedy vememe za 5 let,co se tady vše událo,jaké byly nároky na státní finance a na udržení chodu státu a ekonomiky,co vše zdražilo a kdo vše byl ukrácen od peněz,tak tato vláda má nejlepší podmínky rozpočet dodržet a státní dluh snížit.
Na úkor občanů ČR, kterým znehodnotila co se dalo, kterým vytahuje z kapes nejvíce peněz na mandatorní výdaje za 20 let atd..
Jistě ještě pětkrát zvedněte daně a to bude potom číslo schodku . Okrádat vlastní obyvatelstvo , živit čím dál víc kámošů a rozdávat do zahraničí , to je Fialova vláda . Co ty ženy z Barmy pane předsedo ?
Přidal důchodcům vždyť každého okradl o litr vybral daleko víc na daních a teď zvani hloupostí nevidí si do úst elektrotechnik pryč s ním.
Důchody rostou.Jen je potřeba zajistit,aby byly i pro budoucí generace.Proto je nutná reforma.
Proto je urychleně potřeba založit nové instituce, poradní apod. úřady, neziskovky. Honem ještě něco vymyslet pro kamarádíčky.
A při zhoršení mohou zase zavést nové daně. To je ta ubohost vládní garnitury.
To Babiša a spol.nebude rád. Slovenský všivák bude neustále otravovat Česko.
Vy mate taky v hlave Babisovu kostku
Tato vláda bere,kde to jen jde a furt maji naplánovanou takovou sekeru? Nejhorší ekonomika za dlouhá leta. Jestli těmto máme být za něco vděční,tak snad jen za to,že příští rok hodí ručník do ringu.