No tak za mne jsou ty úspory nicotné. Očekával jsem, že již bude deficit státního rozpočtu pod úrovní 100 mld. že se nebudou zvyšovat již tak vysoké průměrné mzdy u státních zaměstnanců (které jsou mnohem větší než mzdy v soukromém sektoru), že se nebude zvyšovat počet stítních zaměstnanců a že se omezí dotace do největších soukromých podniků typu Agrofert. To se zatím nestalo.
To by bylo skvělé, ale nereálné. Ikdyž výsledek jsem očekával lepší i já.
Nulovy schodek je malo. Je treba sebrat penize ANOvolicum a dat je na splaceni dluhu.
Nevěřím a pokud by to byla pravda - z lidí jsou chudáci, naspořené penízky se rozkutálí, zase zdr.elektř.provoz regulátora, ale starostové a kdu si 2 kupují milionové byty/ted četla, ale peníze nepřiznali!!!!!!, zajímavé, oni a kamarádi mají půlm.výplaty, sobě nic nevzali a na nic nepřidali /staří lidé dali svoje almužny ukr., ale jiný se chlubí, jak pomáhá/. Už chci volby!!!!!!
chudák nejsem a taky kupuju druhý byt, byť nejsem starosta.. asi bude problém jinde paní
Jakákoliv chvála vlády ODS s vůdcem Fialou a spol. - je na zamyšlení, co je na ní vůbec pravdy. Odborník žasne, laik se diví… A když toto podivné vychvalování této vlády zazní z F24 , tak věrohodnost je nemožná. Voliči rozhodnou, co bude následovat s nelidovou a arogantní vládou PeFi. Všeho do času.🧐
Těch kotrmelců už bylo opravdu mnoho. Jsem zvědavý na lednová čísla za celý rok, sázím 10:1 že zapomenou na sebechválu tohoto měsíce 😄
Když si přečtu jak skvěle se máme a jak se vládě všechno daří ale ne na úkor daňových poplatníků, tak nechápu proč mám dražší energie, vodu, stočné , daň z nemovitostí. Proč když jdu na velký nákup mám toho v košíku čím dál méně za stejné peníze . Asi se píše o jiné zemi.
To se zeptejte ale provozovatele obchodu, proč je zboží dražší, když daně na něj jsou nižší, cena PHM je nižší než loni nebo stejná a zemědělci snižovali výkupní ceny poměrně dost.
Energie jsou dražší hlavně kvůli podfinancování z let minulých, když nám o tolik zvedli tu regulovanou složku. Silová část se rodí evropským trhem.
Vodné a stočné netuším, to jsem nestudoval.
Volici Ano a SPD to stejne nepochopi. Neustale budou uctivat sveho ulhaneho vudce at rekne naprosto cokoliv.
Nejlepe je to videt zde v diskuzich, ten nejvetsi blabol ma nejvice srdicek.
Tempo zadluzovani nastavene stbakem klesa.
Absolutni dluh neustale stoupa a bude stoupat, dokud nebudeme mit vyrovanny rocni rozpocet. A to bude trvat jeste mnoho mnoho let (jestli vubec nekdy).
K aktualni vlade bohuzel neni zadna alternativa, nikdo jiny totiz zadne reseni nenabizi, pouze plane sliby pro slaboduche.
Moc Vás to mrzí?
To není výsledek hospodaření...hospodář se chová úplně jinak...
To je jen důsledek navýšení daní, nikoliv jejich lepší výběr a už vůbec né zkrocení mandatorních výdajů. ( socky ,dávky, příspěvky).....JU....
Neumite čist?
Ani ti co je kritizuji, s nicim lepsim neprišli
Po vysokém zvednutí daní a inflaci logicky došlo ke zpomalování schodku rozpočtu. Místo osekáni státních výdajů, jako například propuštění zbytečně moc policistů a snížení platů státních zaměstnanců jsme se nedočkali
A nedočkáme.
A šrouby se utahují.
místo růstu žďímání občanů... take za posledních 5 let občani nejvíce zchudli ...elektrikář a filozof opět nedokázali vydělat na provoz státu a tak opět letos zvýší zadlužení statu o necelých 200 mld Kč
Ještě není ani hotově hospodaření státu za minulý rok.