1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

No tak za mne jsou ty úspory nicotné. Očekával jsem, že již bude deficit státního rozpočtu pod úrovní 100 mld. že se nebudou zvyšovat již tak vysoké průměrné mzdy u státních zaměstnanců (které jsou mnohem větší než mzdy v soukromém sektoru), že se nebude zvyšovat počet stítních zaměstnanců a že se omezí dotace do největších soukromých podniků typu Agrofert. To se zatím nestalo.

4
Před 8 měsíci
Petr Abrahámek

To by bylo skvělé, ale nereálné. Ikdyž výsledek jsem očekával lepší i já.

Před 8 měsíci

Nulovy schodek je malo. Je treba sebrat penize ANOvolicum a dat je na splaceni dluhu.

2
Před 8 měsíci

Nevěřím a pokud by to byla pravda - z lidí jsou chudáci, naspořené penízky se rozkutálí, zase zdr.elektř.provoz regulátora, ale starostové a kdu si 2 kupují milionové byty/ted četla, ale peníze nepřiznali!!!!!!, zajímavé, oni a kamarádi mají půlm.výplaty, sobě nic nevzali a na nic nepřidali /staří lidé dali svoje almužny ukr., ale jiný se chlubí, jak pomáhá/. Už chci volby!!!!!!

14
Před 8 měsíci
Mirka Nová

chudák nejsem a taky kupuju druhý byt, byť nejsem starosta.. asi bude problém jinde paní

4
Zobrazit další 3 reakce
Před 8 měsíci

Jakákoliv chvála vlády ODS s vůdcem Fialou a spol. - je na zamyšlení, co je na ní vůbec pravdy. Odborník žasne, laik se diví… A když toto podivné vychvalování této vlády zazní z F24 , tak věrohodnost je nemožná. Voliči rozhodnou, co bude následovat s nelidovou a arogantní vládou PeFi. Všeho do času.🧐

17
Před 8 měsíci
František Slezák

Těch kotrmelců už bylo opravdu mnoho. Jsem zvědavý na lednová čísla za celý rok, sázím 10:1 že zapomenou na sebechválu tohoto měsíce 😄

5
Před 8 měsíci

Když si přečtu jak skvěle se máme a jak se vládě všechno daří ale ne na úkor daňových poplatníků, tak nechápu proč mám dražší energie, vodu, stočné , daň z nemovitostí. Proč když jdu na velký nákup mám toho v košíku čím dál méně za stejné peníze . Asi se píše o jiné zemi.

16
Před 8 měsíci
Petr Šáda

To se zeptejte ale provozovatele obchodu, proč je zboží dražší, když daně na něj jsou nižší, cena PHM je nižší než loni nebo stejná a zemědělci snižovali výkupní ceny poměrně dost.

Energie jsou dražší hlavně kvůli podfinancování z let minulých, když nám o tolik zvedli tu regulovanou složku. Silová část se rodí evropským trhem.

Vodné a stočné netuším, to jsem nestudoval.

Zobrazit dalších 10 reakcí
Před 8 měsíci

Volici Ano a SPD to stejne nepochopi. Neustale budou uctivat sveho ulhaneho vudce at rekne naprosto cokoliv.

Nejlepe je to videt zde v diskuzich, ten nejvetsi blabol ma nejvice srdicek.

Tempo zadluzovani nastavene stbakem klesa.

Absolutni dluh neustale stoupa a bude stoupat, dokud nebudeme mit vyrovanny rocni rozpocet. A to bude trvat jeste mnoho mnoho let (jestli vubec nekdy).

K aktualni vlade bohuzel neni zadna alternativa, nikdo jiny totiz zadne reseni nenabizi, pouze plane sliby pro slaboduche.

7
Před 8 měsíci
Pavel Slavětínský

Moc Vás to mrzí?

1
Před 8 měsíci

To není výsledek hospodaření...hospodář se chová úplně jinak...

To je jen důsledek navýšení daní, nikoliv jejich lepší výběr a už vůbec né zkrocení mandatorních výdajů. ( socky ,dávky, příspěvky).....JU....

13
Před 8 měsíci
Pieter Marek

Neumite čist?

Ani ti co je kritizuji, s nicim lepsim neprišli

1
Před 8 měsíci

Po vysokém zvednutí daní a inflaci logicky došlo ke zpomalování schodku rozpočtu. Místo osekáni státních výdajů, jako například propuštění zbytečně moc policistů a snížení platů státních zaměstnanců jsme se nedočkali

10
Před 8 měsíci
Jan Tasi

A nedočkáme.

Před 8 měsíci

A šrouby se utahují.

Před 8 měsíci

místo růstu žďímání občanů... take za posledních 5 let občani nejvíce zchudli ...elektrikář a filozof opět nedokázali vydělat na provoz státu a tak opět letos zvýší zadlužení statu o necelých 200 mld Kč

13
Před 8 měsíci
Radim Palaš

Ještě není ani hotově hospodaření státu za minulý rok.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt