1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Tato vláda je nejlepší vládou v historii ČR. To nikdo neokecá. Díky pane premiére Fialo a díky celé vládě.

156
Před 8 měsíci
Ivan Veber

Možná by chtělo se celou záležitostí zabývat hlouběji, schodek je totiž nižší o téměř stejnou částku, kterou vybrali navíc na daních, takže žádný úspěch, jen větší výběr daní, nic víc nic míň...

84
Před 8 měsíci

Zoufalý výkřik choré mysli do tmy ! Zadlužování ČR za Fialovy vlády je stále enormní a je v prudkém rozporu se sliby Pětidemolice.

Postačí si přečíst názory bývalého ministra financí Kalouska i dalších normálních ekonomů.

253
Před 8 měsíci
Miroslav Vinkler

To není pravda.Schodek rozpočtu každý rok klesá.Nejvyssi schodek tady udělala minula vláda 420 miliard za rok 2021.Podle ekonoma Mojmír Hampla vejde minula ministryně financí paní Schillerova do dějin jako nejhorší ministryně financí v historii.

182
Před 8 měsíciUpraveno

Taková sekera skutečně není důvod k radosti. Zadlužujeme se stále stejným tempem, jak jsem zde nedávno četl a to i přes různé balíčky a zvyšování daní.

237
Před 8 měsíci
Otto Matouš

Souhlas, zdražilo se prakticky vše a pořád to nestačí.

95
Před 8 měsíci

No k vyrovnanosti rozpočtu, tak jak to bylo za vlády ANO a po dobu 2 let, tak k tomu mají hodně daleko !! No a díky tomu že okradli důchodce a rodiny s dětmi a samoživitelky a nás všechny na různých daních co vytvořili či navýšili, mají se čím chlubit, prostě okradli a podvedli všechny a chlubí se tím.

50
Před 8 měsíci
František Martínek

Vy jste dobrá mimóza..Bureš měl sekeru čtyřista miliard, už to nehulte... Odkaz

www.novinky.cz
Babišova vláda schválila rozpočet s obřím schodkem 390 miliard - Novinky
Vláda Andreje Babiše (ANO) v pondělí schválila základní parametry státního rozpočtu na příští rok se schodkem 390 miliard korun. Informovala o tom ministryně financí Alena Schillerová (za ANO).
12
Před 8 měsíci

Tak jsem se v příspěvcích dozvěděl co všechno vláda dělá špatně. Jaká je neodborná a kdoví co ještě. Jen jsem se nedozvěděl jak se to dělat má, jak to je dobře a jak se k tomu dopracovat. Na otázku, jak to Bureš má eventuálně naplánováno s důchodovou reformou, jsme se dozvěděli...nic, asi je to tajné. Mimo mantru s EET nic , co by zvýšilo příjem státu a už vůbec nic o tom , kde ušetřit. Hnusné příspěvky od jednodušších lidí, kteří očekávají nějaký dárek z peněz svých vnoučat se opravdu už nedají číst. Opravdu.

47
Před 8 měsíci
Dušan Musil

No moment, nebyla to právě ta vámi volená demolice, která teď "vládne", která vám naslibovala hory doly a která před volbami měla recept na všechno? Všechno znali, na všechno měli recept. Co vám splnili z předvolebních slibů? Samozřejmě kromě EET.

Hlavně že vy se považujete za inteligenta a melete o zadlužení našich dětí. Vždyť tahle vláda nas zadlužila ještě víc než Babiš. Přečtěte si laskavě taky něco jiného , než ulhane, provládní fórum 24.

35
Před 8 měsíci

Ovšem za jakou cenu? Za cenu dodatečného daňového balíčku. Kdo ho nepocítil, tak lže. Tak, jak to dopadlo na OSVČ, dohodáře, rodiny s dětmi...to je jako úspěch? Vybralo se víc na daních, ale prachy tečou úplně někam jinam. A už se uvažuje o další státní instituci....

99
Před 8 měsíci
Leo Pavel Krátký

Jsem OSVČ a nic na mě nedopadlo.

39
Před 8 měsíci

Jenže jste jaksi pozapoměli napsat,že je také nejvyšsí výběr daní diky tomu kak vláda sdírá své obyvatele z kůže a stále vymýšlí další a další poplatky.

232
Před 8 měsíci
Jan Brova

Jste trapný, vy nemáte co jíst? Už za covidu když se v tom Bureš plácal a rozhazoval peníze plnými hrstmi aby si koupil další otroky voliče jsem říkál že to bude jednou někdo muset zaplatit. A ta doba je tady. O kolik Vás stát jak říkáte obral? A vám zaměstnavatel nezvyšil plat, nebo jste možná na pracáku? Tito lidé nejvíce křičí.

99
Před 8 měsíciUpraveno

Dobré ráno. Najdou se opět kritici, ale jsou zde strany a hnutí které se derou k moci a jeden dobrý výsledek přece nebudou komentovat příznivě. Vždyť jejich "krédo" zní "Čím hůře pro republiku, tím lépe pro naše agitky a možný úspěch v dalších volbách". Negovat vše co vláda premiéra Fialy dělá je prý "jejich práce" jako opozice. Další práce opozice by měla také být JAK špatné napravit a to se neděje. Prý se to dovíme po volbách. ANO,ANO. Stejně jako jsme se dozvěděli po volbách do EP, že vše co ANOferťáci slibovali byla jen NADSÁZKA= LEŽ. Přeji heký i když asi deštivý den všem občanům České republiky.✨.

79
Před 8 měsíci
Jirka Srom

Já Vám rozumím, pane Srom.

Jsem si jistý, že až se pořádně probudíte...

37
Před 8 měsíci

To voličům estébackého lháře, slovenské šelmy, bezskrupulózního podvodníka a zloděje Babiše nevadí. Naopak.

Pětikolka prý málo rozdává "našimlidem". Když si "našilidi" koupěj Bráník, už jim nevyjde na cigára a to se neodpouští!

20
Před 8 měsíci
Ondřej Knížek

Tak můj příspěvek pro vás smazali. Utrpělo vaše ego a nahlásil jste mě? Tak je vidět, že mám pravdu. Vámi můžu jen pohrdat, protože neunesete pravdu o demolici a i vašich názorech. Nejste chlap, ale baba a hned voláte o pomoc silnějšího. Nezapomente mě zase nahlásit. Že je vám ubližováno. 😁😁😁

16
Před 8 měsíci

No ono by bylo potřeba zjistit, kolik stát ušetřil doopravdy na SVÉM VLASTNÍM PROVOZU. Jestliže např. sebral podporu stavebního spoření a pod., tak to sice může být správný krok, ale o hospodaření státu nevypovídá zhola nic. A obávám se, že to skutečné hospodaření této vládě - na rozdíl od zvyšování daní a snižování některých plateb, včetně například důchodů - moc nejde.

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt