1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Moje řeč, přesně jste to napsal. Jen bych možná upřesnil, že eutanazie byla, pokud vím, myšlena jako konečné řešení pro objektivně nevyléčitelného člověka. Takto to tam nezaznělo.

1
Před 7 měsíci

"neklamný příznak kolektivní neurózy"? Pokud dotyční opravdu zjevně chtěli umřít, eutanasie povolená není, jaké měli možnosti? Mohl by nám to autor lépe objasnit? Co by jako dělal on a proč? Děkuji za další doufám mnohem smysluplnější článek

7
Před 7 měsíci

Mluvíte o odborný diskusi, ale evidentně absolutně nevíte, o čem mluvíte. Ano, každý by měl mít možnost a právo odejít z tohoto světa na základě vlastního rozhodnutí. Jestli vy chcete dožít s plínou a tekutou stravou někde na JIPce, LDNce apod., je to vaše volba a nekecejte do toho těm, co to mají jinak.

2
Před 7 měsíci

Pane Šafr člověk by měl mít právo rozhodnout se kdy ukončí svůj život ať už kvůli fyzické či psychické nemoci a nebo jen z proto že už žít nechce.

5
Před 7 měsíci

U pana Heřmánka to chápu. Ale pokud mám psychické problémy vyhledám odbornou pomoc. Hlavně když se tím živím.

5
Před 7 měsíci
Miloš Michal

Neodsuzujte,nemáme na to právo.O tom,koho soudíte za jeho čin,nemusíte mít veškeré informace...Každý to máme jinak a navenek nemusí být zřejmé,že bojujete i s jinými zdravotními potížemi,nejen psychickými.Reaguji na vyjádření paní Hanky,že manžel prodělal už dříve vážné onemocnění.Ono i prodělání např boreliózy někoho z nás tzv

smete.Přeji hezký den

Před 7 měsíci

Eutanazie není ani zabití ani vražda. Až budu chtít tak odejdu, samozřejmě je hloupý, že to není legální, ale to není moje ostuda.

12
Před 7 měsíci

Svobodný člověk není ten, který věří v jakousi imaginární "nadpozemskou" bytost, tady nazývanou Pánem Bohem. Osobně jsem pro eutanazii.

6
Před 7 měsíci

To se nám to kecá, když jsme „tam" ještě nebyli, když nevíme co je to bolest.

6
Před 7 měsíci

To ano, ale pořád neznáme okolnosti a podrobnosti, tak nelze soudit.

Před 7 měsíci

Pane redaktore nechte si ty bláboly,chtěla bych mít možnost rozhodnout se sama.To je všechno.Neodsuzujte tyto lidi nevíte co prožívali.

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt