Takovými morálními maličkostmi, jako je "historická zátěž" se Putin vůbec nezdržuje!
Navíc je třeba si uvědomit, že na této takzvané "historické zátěži" měl nemalý podíl i Stalin.
Kucí se probrali, pozdě ale přece. Tak sqěle. Teď tam ale Russák natlačí "zálohy" (.!.) ze Sýrie. A tu korejskou sběř (ta už tam je)
Ten ať se stará raději o Německo, dost se jim sype.
Fakt? A ví o tom Němci?
Odkaz
Zcela špatná logika. Čím více zbraní pošleme, tím dříve válka skončí. Toto platí, pokud bojujete artilerií proti domorodcům v sandálech s kalachem, ale ne tahdy máte -li za protivníka jadernou velmoc s nekonečnými zdroji. A za zády s největší ekonomikou světa, která její zdroje využívá.
Vy by jste asi nejraději už šel stavět na hranici slavobrány, tak jak to dělali Sudeťáci v roce 1938. Jenže na to můžete rychle zapomenout.
Putler nepřistoupí na žádné mírové ujednání. Pokud by pro něj nepředstavovaly jasné vítězství. Zvlášť teď ne, po porážce v Sýrii. Nedokázal by obhájit takové ztráty, ani v tak zmanipulované zemi jakou rusko je. Jediné co mu v rusku neodpustí je porážka. A neopustili jí ani caru Mikoláši II. Ten se přitom mohl spoléhat na dědičný titul.
Trumpova představa je mylná. Jediné řešení které pak zbývá. Nechat ho vykrvácet, netlačit na vítězství a zahnání putlera do kouta. Kde by mohl být ještě nebezpečný při tom jeho šílenství. S vědomím že vlastní jaderné zbraně. Smyslem celého současného konání není vyhrávat a dobývat území, ale vyčerpat ruskou ekonomiku. Rusák vydrží hodně, o to, to pro něj bude svízelnější.
V rusku nezůstane naprosto nic. Už se začalo rozpadat, povstání v Sýrii, nepokoje v Gruzii odpor k proruské smlouvě v Abcházii. Podobné problémy se co nevidět přenesou přímo do ruska. Počítám, že první se začne sypat Kavkazská oblast. Republiky jako je Dagestan, Baškirsko atd. Samo to ruské úsilí, dosáhnout nějakého cíle, který by se dal považovat za vítězství, za cenu tak enormních ztrát. Svědčí o tom v jakém stavu se nachází.
Během Prygožinova povstání se jasně ukázalo jak je putlerova moc křehká.
Němci také v průběhu roku 1918 čelili několika povstáním a nepokojům. Nakonec museli kapitulovat, aniž by noha cizího vojáka šlápla na jejich území.
Logiku p. Stodůlky se putin snaží implementovat všem lidem u nás a na celém západě, a někteří, jako p. Stodůlka, ji berou za svou. Už tři roky se putin snaží Ukrajinu rozbít a nějak se mu to s těmi "neomezenými zdroji" a jadernou výzbrojí a Čínou za zády nedaří. Kde by pak podle p. Stodůlky skončil v tom budování "Nového Sovětského svazu"? Hodně mu v tom pomáhají lidé jako p. Stodůlka šířením "putinovy logiky".
Takových "Stodůlků" tady je. Myslím, že to může být trolling z Prigožinova paneláku na okraji Petrohradu.Prostě rusotrolláci. Ale ono i u nás je dost pablbů, co šíří takovou puťoinformatiku... Já dokonce dva znám Nikdy by mně nenapadlo, že takovýho něco můžou říct...ale stalo se. Teď je můj přístup k nim "poněkud rezervovaný". Na Novínkách mně takhle osíral jakýsi Valentík