Mračková Vildumetzová je výrazná...?! Ano, to bezesporu. Hokynářka v kombinaci s dryáčnicí s máslem na hlavě z Ano.
Senator Ruzicka:
Bohužel to, co se teď objevilo, není názorová výměna, ale ideologický boj, což není vůbec dobře.
A neni to nahodou normalni v demokracii vest ideologicky boj?
To jen v diktature je to bez ideologickeho boje.
Líbí se mi názor nestraníka pana Růžičky, že vládní strany se mají prezentovat výsledky své práce nerozhodnutým voličům. Jak splnily vládní strany své předvolební programy? Jak splnily opoziční strany svůj program? Říci: nejsme ve vládě, a proto nic nejde pro mě není argument. Vláda začala realizovat program stavby dálnic a z zoho mám užitek. Z mého pohledu obyčejného voliče je mi jedno, jestli úkol zařídila strana A nebo strana B. Pro mě jsou rozhodující výsledky. To samé s energetikou, budoucími důchody, ochranou životního prostředí, klesající porodností atd. Vůbec mě nezajímá ideologický boj. A dál mě zajímá program na další 4 roky. Pro mě není program soupis hesel, ale konkrétní postup řešení. Na to by se měli politici zaměřit.
Pan senátor Růžička by se měl místo tlachání o ideologickém boji v Senátu starat o to, aby byl Senát brán občany vážně. To znamená, aby byl brán jako legislativní síto nebo pojistka demokracie, jak se často chlubí. Zatím to tak nevypadá. Má k tomu teď příležitost. Do Senátu doputoval přílepek, zavádějící nový trestný čin - neoprávněná činnost pro cizí moc. Ten je tak "gumový" že umožní státu buzerovat nebo dokonce odsoudit prakticky za cokoliv. Myslím si, že pokud to Senát nezastaví, tak jen potvrdí svoji zbytečnost.
Pane senátore, pochrupávat v klídku, můžete doma na gauči, ale ZA SVOJE! My někteří chceme, abyste za ty statisíce, co si od nás měsíčně berete, nebyli jen zvedači rukou, ale začali přemýšlet a hejbat svýma zkostnatělýma mozkama, aby se v Česku dařilo dobře a nebyli jste tam jen za trapnou, ale drahou stafáž
Tak to Mráčková , hejtmanka a senátorka a kdo ví co ještě, je ta pravá.
Když byl senát jednosměrnou ulicí, tak ta změna se jim nelíbí, všechno tam procházelo jako nůž máslem , přišlo z poslanecké sněmovny vpravo odešlo ze senátu vpravo, to byla pohoda
To není změna,to je jenom chaos a destrukce! Jestli jste si nevšimnul,tak mají 14senátorů a to na nějaké změny rozhodně nestačí? Ale lidem jako jste vy to bořeni stačí,a naivně si myslýte, že až to převezmou,tak to pofrčí ! Ale lidí,kteří umí jenom bořit , nikdy nic nepostaví!
Prázdný sud nejvíce duní, soudružko ANOvá. Proto si nejlépe pokecají Mračková s Vildumetzovou.
V tomhle veku už by mohl byt trochu nad věcí a naucit se konecne vnimat i jiny nazor. Pohodlicko z minule doby chlapce pominulo. Mozna mu ten jediny proud zbyl z jedine strany pred rokem 89.
Plácáš hlouposti Svobodo, zřejmě ANO ferťák,nebo zakuklený komunista. Styď se!
Do posledních senátních voleb to byla názorová výměna, ale po volbách, kdy ANO v Senátu značně posílilo a senátní klub vede hlásná trouba ANO už je to a bude to stále pouze a jen ideologický boj, stejný, jako už 4 roky můžeme vidět v dolní komoře Parlamentu, kde klub ANO vede Schillerová.
Bohužel, tak jsme rozhodli my voliči ve volbách, tak si budeme muset na ten styl ideologického boje a ne jen výměny názorů v obou komorách Parlamentu zvyknout.
A jak se rýsuje už nyní, ani po letošních zářijových parlamentních volbách se to v dolní komoře Parlamentu nezmění, spíše ještě zhorší, neboť dle průzkumů nebude mít nikdo takový výsledek, že by měl někdo ústavní většinu.
Růžička mele něco o názorové výměně a vzápětí vyplodí, že stejně ANO nic neprosadí. Za rok neprosadí nic on a ani ostatní. Zbyde jim jen jejich názor za 150 000 Kč.