1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Senát,..... je k ničemu. Jen zatěžuje rozpočet, protože Sněmovna si vždy prosadí co chce, jen se to o něco prodlouží. Rakousko, ke kterému se můžeme počtem obyvatel přirovnat má jen 81 poslanců! Nemá Senát a nechybí mu! Necítí potřebu vyhazovat zbytečně peníze pro kamarádíčky a zkrachované existence.

64
Před 1 rokem

První byl president, teď senátoři. korejtka jsou důležitější. Hlavně že jim to sype. Na lidi kašlou. Přes třicet let okradaji lidi a sami si žijí nadpoměry.

74
Před 1 rokem
Pavel Havrda

Nu,další ovoce Vítězného Listopadu,že občané!

31
Před 1 rokem

Vzali svůj návrh zpět a vy se tu vztekáte? Proč?

Vzali ho zpět až v okamžiku, kdy bylo jasné, že ho podalo i ANO. Nevíme, jaký byl důvod, že ho stáhli senátoři, ale klidně to může být proto, že se jim zdál ten podaný ANO komplexnější nebo lépe vypracovaný.

Tolik zlosti kvůli něčemu, co stejně nic nezmění...

32
Před 1 rokem
Lada Sochorová

ANO bylo právě tím,že je senátníci předběhli,přizváno,jako vedlejší účastník! Takže ho tímto vyšachovali!A Rychetský už dopředu pochválil vládu,že dobře tu valorizaci provedla!Teď je na tahu ,,fešák"z hradu,sliboval,že on to podá!

59
Před 1 rokem

Musí přijít osmdesatejdevatej a sundat tuhle bandu. Jurecka už ví dopředu jak to dopadne protože jsou společné od senátu přes vládu prezidenta i soud dělají si co chtěj

49
Před 1 rokem
Hana Zahradnikova

Snad by šlo dřív, včera bylo pozdě

16
Před 1 rokem

Zbytecny ustav, jednou ne, pak ano, pak zase ne a zase ano. Boze muj, panove, mate aspon koule? Jinak bezte do duchodu, stojite stat vice nez ti duchodci!!!

84
Před 1 rokem

To mají být ti nejlepší z nejlepších ? Každý pabl* ví, že když je stanoven počet podpisů, tak nemohu poslat návrh, který není akceptovatelný. Na druhou stranu to svědčí o tom, že senát&poslanecká sněmovna jednou jsou - prostě neumětelové jako celá tato vláda velké Moravy&NERVů.

14
Před 1 rokem

Kašpaři senátoři. Měla jsem za to, že jsou to moudří lidé. Vidím, že jsem se pletla. Já mít jejich plat, tak asi také nevystrkuji růžky. Oni však vystrčili, tak jsem se zaradovala, že konečně víme, na co senát máme. Tato iluze však netrvala dlouho.

10
Před 1 rokem
Irena Foretková

Souhlasím

3
Před 1 rokem

Asi se vrátila doba, koukejte dělat co vám nařídíme a ne co je správné. Všichni poslanci a senátoři skládali slib, že budou vykonávat svůj mandát podle svého přesvědčení a ono auha, je to podle strany.

8
Před 1 rokem
Jiří Chaluš

A ono to bylo někdy jinak?

Já, občan této republiky a naše strana slibujeme...

1
Před 1 rokem

Opět se ukázalo že senátorům jde jen o politikaření občané je vůbec nezajímají ty budou zase oblbovat před volbami

54
Před 1 rokem

Tak čehopak se lekli? Vyhazovu určitě ne, protože toto gesto v případě úspěchu, ale i neúspěchu u ÚS jim právě naopak mohlo přinést body pro další volební období. Tak to musí být jiná výhružka a pořádná od někoho.

5
Před 1 rokem
Luboslav Valehrach

Souhlasím

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt