Vaše starosti na Kimovu kulatou hlavu.
Největší Soudruh Kim přece nemusí s (případnými) navrátilci ze SVO dělat prakticky nic – stačí jim politicky vysvětlit rozdíly mezi jejich NÁDHERNÝM, nadějeplným životem v čučche, a strádáním Ukrajinců-fašistů, čučche ve výzbroji a výstroji totálně postrádajícím.
Konečně: Nemusíme chodit až do Lidové Koreje, obdobný problém přece řešili a řeší naši starší ruští bratři, se svými vojáky a diplomaty, kteří se vracejí domů plni dojmů.
Stačí tak málo – vysvětlit smutným poddaným, že zdánlivý blahobyt Rusku podřízených národů v Evropě je zapříčiněn mocnou pomocí Velikého Ruska oněm národům. 😛
Psal jsem před nedávném o svém setkání se sovětsko-ruským inženýrem (v r. 1979), jenž mně tvrdě tvrdil, že Sovětský svaz dodává Československu 100% elektrické energie.
Žádné argumenty na něho neplatily, vedl si svou.
Bylo to v rychlíku Bratislava – Praha, takže jsem počkal na chvíli, kdy jsme míjeli mohutný areál elektrárny Chvaletice, tehdy zbrusu nové, viz Odkaz : „Podívejte se vpravo, tam je jedna z našich největších tepelných elektráren!“
Podíval se mi přímo do očí, namířil mi mezi ně prst jako pistoli: „Sovětský svaz dodává Československu 100% elektrické energie!“
Prostě: Věř, a víra tvá tě uzdraví. A zbaví pochybností ve správnost Vůdcovy cesty ke šťastným zítřkům.
Pokud jsou fakta v očividném rozporu s Leninsko-putinskou pravdou, uprav fakta! (V. V. Putin ❤️)
Veronika Pavlíčková
Spíše by mne zajímalo, co si KLDR počne s těmi navrátilci, co zjistili, jaký marast v jejich vlasti zažívají.
2