A proč by nebrali?To ho mají kupovat draze od překupníků?Stejně jinej než ruskej by nekoupili.Nejsou tak naivní aby to udělali jako my kupujeme vlastní elektřinu od Němců kterou jim prodáváme levně.
Proč zase lžete?
No, víte co? Už nejednou mne napadlo, jestli ten ruský plyn, který EU tak statečně odmítla, už se cestou kolem světa nevyčistil natolik, že se na něj vztahuje někdejší reklamní slogan "bílá bělejší, prádlo čistější" a čistý nějak nezabloudil i k nám.
Schell do pekel! Uvaluji osobní sankce na tuto nemorální firmu.
Zajímavé je že že divadelnikovi už nevadí orbánův mol. Teď co to je mol. Magyar oil nebo mongol oil. Za A i za B je správná odpověď. A zelenského vojskové rezervy žijící zadarmo v Čechách tankuji u Schell i u mol. Tak nevím na co si stěžuje
Jak kdysi řekl jistý ekonom z Prognostického ústavu: (Ekonomům) peníze nesmrdí.
Tohle byl jeden z největších Klauzových zločinů. Když tuto hloupost řekne premiér, je to pozvánky pro všechny mafie, vyprat si u nás peníze.
A od koho bere Ukrajina plyn, to jim nesmrdí.
Rusáci mají hloupé vedení, ale teď z nich děláte úplné dementy.
Ukrajina byla před válkou ze 70% soběstačná, co se týká plynu. Spotřeba dramaticky klesla. Zároveň má Ukrajina zásoby na 60 let!
Ukrajina nebere z rusácka žádný plyn!
Odkud bere UA plyn atd, to zelenemu kšparovi nevadi a nemu podobnym. co jim je potom.
To už je schýza od toho herce
Tak to už mají u mne smůlu. Pápá Shelko.
Od kdy Ukrajina se stará s kým obchodujeme.
Odkdy se staráte o co se stará Ukrajina, paní “Orliková”?
Je zajímavé, že žádná Orliková, v ČR nežije. Buď neumíte napsat své jméno, nebo se vydáváte za neexistující osobu.
Kdo jste doopravdy trolle?!
Je mě to jedno kde tankuji