1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Děkuji. Přesně tohle - i když méně slovy - jsem napsala včera do diskuse pod Šídlovým článkem.

19
Před 1 rokem
Sylva Šporková

Souhlasím, myslím si totéž.

Pan Šídlo buď poslední dobou blázní, nebo z nějakého osobního důvodu začal nenápadně nahrávat podivným skupinám, snažícím se o rozklad společnosti. Není to poprvé, co z něj podobný článek vypadl. Potom jsem jej viděla v TV a byl to zas ten "starý, poctivý a břitký Jindřich Šídlo". Ale jen do chvíle, než z něj vypadla další jalová kritika.

10
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Celý Seznam tak nějak zblbnul. Jeví se mi to tak, že se jim všem nějak stýská po babišéře. Asi se jim šoufky z premiéra a jeho partaje dělaly snáze a nevypadaly tak uboze.

5
Před 1 rokem

Jindrrrra Sidlo chtel byt zase nejvtipnejsi ze vsech smrrrrrtelniku a mit headlines. Tentokrat ale uplne mimo, nejak mu nedocvaklo, coz se divim, ze tim dost lidi rani. Tech, co berou jako nutny navrat Burese do kresla (premiera) je z jeho kolegu taky dost, spolecne jenom prohlubuji blbou naladu.

14
Před 1 rokem

Mouřením svým zvolením splnil roli a alespoň se v něm ozval zbytek charakteru když řekl - končím !

Samolibý Šídlo je už omylem z podstaty samé a " teatrolog " Just ? Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá 🙂 ....

Zda má Just blíže k Šídlovi a nebo partičce Šafra je opravdu nePodstatné !

8
Před 1 rokem
Jaroslav Kronus

Jarku , ty trdlo , ty i z moha těch co přikládali pod oheň mistru Husovi , což on prý okomentoval slovy.."boží prostoto".Ty se do politky nemíchej...raději...lušť křížovky nebo pleť svetry....tím budeš mnohem víc prospěšnější..a to nejen sobě....

7
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Pana Šídla i celou jeho partu rád poslouchám a většinou s nimi souhlasím. Ale tentokrát mě docela naštvali a nechápu, jak vůbec ke komentovaným závěrům došli. Dosud jsme neměli lepšího prezidenta, než je Petr Pavel a to pamatuji všechny prezidenty, počínaje Dr.Háchou.

10
Před 1 rokem

Třeba pana Šildla už přestalo bavit stále chválit den před večerem i když formou satiry.Třeba narozdíl od vás vidí, že od těch shora padá potrava pro fekální vozy a nechce se vám už vtírat přízní k vládnoucí garnituře. Třeba ví víc než víte vy diskutující a začíná si uvědomovat, jak obhajoba činů této vlády je už trapná.

Před 1 rokem

Pan Just má pravdu.Nikdo není dokonalý,Šídlo pích vedle.Pavel voliče neopustil.Budiž mu tentokrát odpuštěno,někdy se prostě nezadaří.I dobří novináři mají své dny.

29
Před 1 rokem

Děkuji. Šídlův článek mě velmi ranil a jsem ráda, že jste se ozval i mými ústy.

38
Před 1 rokem
Jana Barczi

I mně se to stalo. Nevěřila jsem vlastním očím. A pak další kopanec - že si za tím článkem stojí.

16
Před 1 rokem

Pan Vladimír Just má recht . Napadá mne ještě,jesti Babiš nekoupil Seznam,je to jeho styl.

6
Před 1 rokem

Myslel jsem,že je chytřejší, ale zblbnout může každý.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt