Děkuji. Přesně tohle - i když méně slovy - jsem napsala včera do diskuse pod Šídlovým článkem.
Souhlasím, myslím si totéž.
Pan Šídlo buď poslední dobou blázní, nebo z nějakého osobního důvodu začal nenápadně nahrávat podivným skupinám, snažícím se o rozklad společnosti. Není to poprvé, co z něj podobný článek vypadl. Potom jsem jej viděla v TV a byl to zas ten "starý, poctivý a břitký Jindřich Šídlo". Ale jen do chvíle, než z něj vypadla další jalová kritika.
Celý Seznam tak nějak zblbnul. Jeví se mi to tak, že se jim všem nějak stýská po babišéře. Asi se jim šoufky z premiéra a jeho partaje dělaly snáze a nevypadaly tak uboze.
Jindrrrra Sidlo chtel byt zase nejvtipnejsi ze vsech smrrrrrtelniku a mit headlines. Tentokrat ale uplne mimo, nejak mu nedocvaklo, coz se divim, ze tim dost lidi rani. Tech, co berou jako nutny navrat Burese do kresla (premiera) je z jeho kolegu taky dost, spolecne jenom prohlubuji blbou naladu.
Mouřením svým zvolením splnil roli a alespoň se v něm ozval zbytek charakteru když řekl - končím !
Samolibý Šídlo je už omylem z podstaty samé a " teatrolog " Just ? Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá 🙂 ....
Zda má Just blíže k Šídlovi a nebo partičce Šafra je opravdu nePodstatné !
Jarku , ty trdlo , ty i z moha těch co přikládali pod oheň mistru Husovi , což on prý okomentoval slovy.."boží prostoto".Ty se do politky nemíchej...raději...lušť křížovky nebo pleť svetry....tím budeš mnohem víc prospěšnější..a to nejen sobě....
Pana Šídla i celou jeho partu rád poslouchám a většinou s nimi souhlasím. Ale tentokrát mě docela naštvali a nechápu, jak vůbec ke komentovaným závěrům došli. Dosud jsme neměli lepšího prezidenta, než je Petr Pavel a to pamatuji všechny prezidenty, počínaje Dr.Háchou.
Třeba pana Šildla už přestalo bavit stále chválit den před večerem i když formou satiry.Třeba narozdíl od vás vidí, že od těch shora padá potrava pro fekální vozy a nechce se vám už vtírat přízní k vládnoucí garnituře. Třeba ví víc než víte vy diskutující a začíná si uvědomovat, jak obhajoba činů této vlády je už trapná.
Pan Just má pravdu.Nikdo není dokonalý,Šídlo pích vedle.Pavel voliče neopustil.Budiž mu tentokrát odpuštěno,někdy se prostě nezadaří.I dobří novináři mají své dny.
Děkuji. Šídlův článek mě velmi ranil a jsem ráda, že jste se ozval i mými ústy.
I mně se to stalo. Nevěřila jsem vlastním očím. A pak další kopanec - že si za tím článkem stojí.
Pan Vladimír Just má recht . Napadá mne ještě,jesti Babiš nekoupil Seznam,je to jeho styl.
Myslel jsem,že je chytřejší, ale zblbnout může každý.