1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Rusové jsou zločinci, kteří patří do Ruska a Putin do Haagu !

26
Před 7 měsíci
Bucher Zbyněk

😡

Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Z komentářů prorusských trollů je zřejmé, že psychopati nežijí jen v Mordoru, ale bohužel i mezi námi!

41
Před 7 měsíci

Mistři světa ve lhaní opět nezklamali.

41
Před 7 měsíci

"Dotyčný se bránil a tím chtěl, abysme jej zapíchli"

44
Před 7 měsíci
Aleš Lisovský

Jasně,stručně,vtipně řečeno.Víc netřeba.DÍKY.

14
Před 7 měsíci

Autor mj. píše: Rusko zaútočilo na Ukajinu... Kupodivu jsem od něho nenašel článek, kde by konstatoval USA zaútočly na Irák.... Oboje je pravda, ale jedna se nehodí.

Před 7 měsíci

Myslim že nejsou daleko od pravdy. To by pak bylo hned peněz a zbrani proto tim pořád straší. Potrebuje eskalaci po válce už zřejmě prezident nebude. Ta aura válečného prezidenta mu zůstane zaslouží si ji. Za prvni rok jistě ted uz nevím obrazem je jeho popularita doma cca 30 %

28
Před 7 měsíciUpraveno
Josef Husak

Ale to pasuje na Putina. Ten určitě nebude prezidentem a možná nebude vůbec.On kapitulovat nemůže, jeho následník může.

9
Před 7 měsíci

jsem jen obyčejný vesničan pro mě je ale evidentní ,že ty jeho otupělé bláboly jsou ÚPLNĚ stejné jako když těžký alkoholik za svůj stav závislosti obviňuje všechny v okolí jenom ne sám sebe.

15
Před 7 měsíci

To, že by to mohli i narafičit s anglosasama (to jsou ti gentelmani na slovo vzatí) jsme o tom už dávno mluvili s místním hejtmanem. Jen se divím, že jste o tom nepřemýšleli hlavné vy z F24. Vlastně vy nesmíte přemýšlet.

27
Před 7 měsíci
Josef Vaculík

Přesně o takových je ten článek

10
Před 7 měsíci

Odpovídal jsem na koment Tomase Moravce : No my jsme také píchali přes sudeťáky do Hitlera , a proto nás napadl.Tak jste to myslel,že Tomasi Moravče ? Tak toto mi zrusený cenzor neumožnil zveřejnit.

3
Před 7 měsíci

Už nevědí kudy kam, je to to poslední, co je má po zničení zachránit ve všech povyhazovaných hodnotách co nakopali do zadku. Bez hodnot není život, dyť jsou pořád jako někdo a ostatní všude ve světě jsou sami sebou. Společenská rakovina je rozežíra včera dnes a zítra nevídaně.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt