1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Nekomentuji,ať si obrázek udělá každý sám. UA je zcela propagandistická a o pravdě nic neví 🤣, ale to co udělali s ropovodem jim neprojde. Slovensko a Rumunsko zastavilo dodávky elektřiny. Jak do lesa tak z lesa

2
Před 8 měsíci
Jindra Tesar

Vy jste nekomentovatelný.

2
Před 8 měsíci

Jó, drogy, to je svinstvo. Když ukrajinské drony přisypou Rusům do pirožek marihuanu, tak jsou ruští vojáci veselí a nechtějí bojovat. Jedná se vlastně o zbraň hromadného ničení. Snad si to autor tohoto článku přečte, když nečel ten článek svůj.

13
Před 8 měsíci

Nadpis: Silné exploze v Rusku. Drogy zaútočily na vojenskou základnu a rafinerii...

Pani redaktorce asi drogy zautocili na hlavu, ze si to po sobe ani neprecte, to fakt nepochopim.

1
Před 8 měsíci
Petr Novotný

Pani redaktorka za to asi nemuze, nebot na Forum24 je nadpis v poradku. Za chybu tedy muze s nevetsi pravdepodobnosti nejaky "inteligent" ze spolecnosti Seznam, ktery nezvladl prepsat nadpis. Iteligentem jsem ho nazval zamerne, nebot kdyz jsem ho nazval jak si zaslouzi v minulem prispevku, byl mi smazan, ze porusuji dobre mravy.

Mily censore, kdyz vidim praci vasich kolegu, tak mam take pocit ze porusuji dobre mravy, kdyz za takovou mizernou praci, ktera se stala tradici, berou penize.

1
Před 8 měsíci

Rusko už naštvalo i drogy. Ty nyní na něj útočí! 🤕

15
Před 8 měsíci

Že jim rozflákají rafinerii velmi dobře. My však by jsme si měli z Ukrajínců vzít vzor a policie by neměla jízdu pod vlivem alkoholu vůbec řešit, tak jako u nich, jak řekl Vitalii Telizhyn u Klatovského soudu. On měl havárii a v krvi tři promile a je velmi nemilé, že se jím soud vůbec zabýval. Sláva Ukrajině.

1
Před 8 měsíci

Drogy zaútočily...

No nevím,že by lysohlávky konzumované J.X. Doležalem obsahovaly TNT...

Snad jen psylocybin Odkaz

9
Před 8 měsíci
Jiří Vítek

Medek také požil halucinogen a jak se mračí,howado...

1
Před 8 měsíci

Jako fakt ubohost.

Já když zde něco napíšu, tak mám možnost to kdykoliv opravit.

To fakt ty autoři svoje články nečtou a jen sem rychle něco nablejou🤢🤮?

Vždyť je to pár vteřin a chyba je opravená.

Úroveň = 0

1
Před 8 měsíci

Myslím, že podstatou je obsah a né překlep. Dělat z komára velblouda je blbost. A to se jich nezastávám. Už mě x krát blokli kvůli mému názoru na české strakáče, ale také chtějí výplatu a jedou na plno aby si na ně vrchnost nedošlápla.

5
Před 8 měsíci

Podle titulku berou drogy a útočí všichni v redakci forum 24. To to Šafr dopracoval..... Nová koncepce vedení redakce ???

8
Před 8 měsíci

Tak to musel bejt matroš, když z něho bouchne i rafinerie. Začal bych ho legálně dovážet do ruska, a je po válce táta.

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt