1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Tohle už ututlat nepůjde.

2
Před 1 rokem
Josef Halama

Ututlat ne,ale potrestáni budou nepřiměřeně.

Před 1 rokem

Taková zakomplexovaná prasata trpící závislostí na alkoholu nemají u policie co dělat. Jak je možné, že selhaly psychotesty a průběžný dohled ze strany nadřízených? Policistou přece nemůže být kdejaký psychotický ochlasta (v daném případě i policajtka ochlastka). Doufám, že dneska jsou už oba primitivové vysvlíknutí z uniformy, v evidenci nezaměstnaných na pracáku, v péči psychiatrů a protialkoholní léčebny a v trestním řízení.

30
Před 1 rokem
Miroslav Kroulík

Tak chytrolín už marodi a bude měsíc brát plný plat ,až poté mu bude krácen.Pak bude bu bu bu aby se neřeklo a klid po pěšině.Nic překvapivého.

5

Přísahám že je to pravda.

Dostal jsem pokutu 30tis na rok zákaz řízení.

Stál jsem u auta neseděl za volantem auto nebylo nastartované.

Bylo mi řečeno policisté byli dva a maj pravdu že jste řídil.

Proč bych tedy žadal o kam.zaznam s pol.vozu?

Odpověd kameru ve voze nemáme.

Aha🤔

Před 1 rokem

Dal jsem sem příspěvek o policistovi (říkali mu Šimanský, proč asi?), který napadl mého dvanáctiletého syna a nebyl potrestán. Zametlo se to pod koberec. Byl jsem Seznamem smazán, takže si klidně hoňte triko, jak chcete, je to zbytečné.

4
Před 1 rokem

Darebák i s tou svojí šlápotou , taková luza slouží u policie, jak vám máme věřit darebáci, divím se že tě tam neukamenovali

11
Před 1 rokem
Milan Zálešák

Jsou všichni propojení a drží při sobě! A nám budou kázat!

1
Před 1 rokem

Ihned zbavit uniformy a vyhodit na hodinu bez výsluh.

16
Před 1 rokem

Tak to je masakr, viděl jsem to jako titulek a myslel jsem si, že je to určitě odněkud ze zahraničí. Bohužel,masakr a nepřípustné a ještě se chovat takhle k 19 dívce,hnus.

9
Před 1 rokem

Tak to je silná káva. Jsem zvědavej co na to řekne guru policie Rakušan.takový psychopat a jeho manželka nemá u policie co dělat

10
Před 1 rokem

Nedávají policisté přísahu,že by mnĕly lidi chránít a pomáhat?tak co to je a jak se chová. Okamžitě vyhodit z práce a zavřít,má nést zodpovědnost.

9
Před 1 rokem

Už jsem v jedné diskuzi psal ale ta vzápětí záhadně zmizela tak nevím jestli GIPS nerozšířil pole působnosti

3
Před 1 rokem
Alois Bechyně

A tady stále už hodinu jste.

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt