Tohle už ututlat nepůjde.
Ututlat ne,ale potrestáni budou nepřiměřeně.
Taková zakomplexovaná prasata trpící závislostí na alkoholu nemají u policie co dělat. Jak je možné, že selhaly psychotesty a průběžný dohled ze strany nadřízených? Policistou přece nemůže být kdejaký psychotický ochlasta (v daném případě i policajtka ochlastka). Doufám, že dneska jsou už oba primitivové vysvlíknutí z uniformy, v evidenci nezaměstnaných na pracáku, v péči psychiatrů a protialkoholní léčebny a v trestním řízení.
Tak chytrolín už marodi a bude měsíc brát plný plat ,až poté mu bude krácen.Pak bude bu bu bu aby se neřeklo a klid po pěšině.Nic překvapivého.
Přísahám že je to pravda.
Dostal jsem pokutu 30tis na rok zákaz řízení.
Stál jsem u auta neseděl za volantem auto nebylo nastartované.
Bylo mi řečeno policisté byli dva a maj pravdu že jste řídil.
Proč bych tedy žadal o kam.zaznam s pol.vozu?
Odpověd kameru ve voze nemáme.
Aha🤔
Dal jsem sem příspěvek o policistovi (říkali mu Šimanský, proč asi?), který napadl mého dvanáctiletého syna a nebyl potrestán. Zametlo se to pod koberec. Byl jsem Seznamem smazán, takže si klidně hoňte triko, jak chcete, je to zbytečné.
Darebák i s tou svojí šlápotou , taková luza slouží u policie, jak vám máme věřit darebáci, divím se že tě tam neukamenovali
Jsou všichni propojení a drží při sobě! A nám budou kázat!
Ihned zbavit uniformy a vyhodit na hodinu bez výsluh.
Tak to je masakr, viděl jsem to jako titulek a myslel jsem si, že je to určitě odněkud ze zahraničí. Bohužel,masakr a nepřípustné a ještě se chovat takhle k 19 dívce,hnus.
Tak to je silná káva. Jsem zvědavej co na to řekne guru policie Rakušan.takový psychopat a jeho manželka nemá u policie co dělat
Nedávají policisté přísahu,že by mnĕly lidi chránít a pomáhat?tak co to je a jak se chová. Okamžitě vyhodit z práce a zavřít,má nést zodpovědnost.
Už jsem v jedné diskuzi psal ale ta vzápětí záhadně zmizela tak nevím jestli GIPS nerozšířil pole působnosti
A tady stále už hodinu jste.