Díky za podanou analýzu 👍🙂 Důležité je také myslet na to, že ekonomika Ruska nesahá ani po kotníky evropským západním zemí, respektive je na úrovni Itálie. Stačí, když evropští spojenci pár let ještě vydrží a Russko se zcela jistě vyčerpá. Mezi tím spojencům také naběhnou výrobní kapacity na munici...
Tato informace z článku je stejně cenná , jako když FORUM informuje cca 1,5 roku , že už Rusku dojdou rakety ! Vše dohledatelné na netu !!
Analytici analyzují nějak divně. Je to asi týden, co jsem četl, že “experti” odhadují, že skladové zásoby tanků dojdou Rusku v roce 2025. Teď už je to počátek roku 2026. 😀😀. Možná by bylo férové říci, že “analytici” prostě nevědí.
Analytici “nevědí”, analytici “odhadují” - to je jejich práce. Kdyby to totiž někdo “věděl”, tak neni třeba analytiků a analýz.
Ale pro někoho je 80% pravděpodobnost už lež, že?
To už mohou být ve Lvově a nebo prostě za ropu dostanou od Číňanů 5000 tisíc tanků… tady to nasazovánî růžových brýlí hloupým čtenářům ( jiné Forum24 nemá) má pisálku sloužit k čemu ???
Vítej mezi hlupáky hloupý Zouhare :-)
Putin je po smrti, Rusové už mají jen polní lopatky, ruské hospodářství je na dně, nebereme žádný ruský plyn, sankce se dodržují a fungují. Mám pokračovat v expertní analýze?
Cože?
Já myslel že už po půl roce války bojují Rusové pouze lopatami? Oni mají ještě nějaký tanky? Toto je vyloženě ruská propaganda, UA už je dávno před Moskvou a za chvíli padne celý Kreml! Díky naší super vyspělé západní technologii a masivní podpoře naší legendární vlády.
Zkoušel jste na to nějaké prášky?
A pak se mainstream diví, že už jim nikdo nevěří....
A ne jenom nevěří, vidím jak se tenčí komentáře pod těmito zaručenými informacemi...
Už Vás nikdo ani nečte...
I já jsem tu jenom kvůli srandě ;o)
Nejseš tu kuli srandě. Jak se to pozná? Tak, že nedokážeš uvést to místo, kam chodíš vážně čerpat, nejen se bavit.
Ukrajinská propaganda funguje na Ukrajince. Češi si většinou o malinko víc dokáží spočítat, když je článek podvod, jako je tento.
Váš život je podvod :-)
To dřív dojde Čechům trpělivost podpora UK kdyby ty peníze raději poslali na nase postižené děti.nasim máj pomáhat a už by bylo dávno po
Jak ani nevíte, že my nepodporujeme United Kingdom, ale Ukraine, tedy UA, ale to chceme po vás asi velmi moc, že? A nebo psát pořádně. My pomáhame svým občanům, teda čechů, dost, takže v tom případě co chcete víc?
Zatímco evropské a ukrajinské sklady tanků praskají ve švech
Nerad kazím optimismus, ale my zvládneme Ukrajinu do té doby podporovat? Zatím to tak bohužel nevypadá
Vypadá a podpora sílý víc a víc a uvidíme jestli tento týden projde pomoc ukrajině ve spojených státech, protože jediná země, která snížila podporu, jsou USA.