1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokemUpraveno

Díky za podanou analýzu 👍🙂 Důležité je také myslet na to, že ekonomika Ruska nesahá ani po kotníky evropským západním zemí, respektive je na úrovni Itálie. Stačí, když evropští spojenci pár let ještě vydrží a Russko se zcela jistě vyčerpá. Mezi tím spojencům také naběhnou výrobní kapacity na munici...

7
Aleš Prokop

Tato informace z článku je stejně cenná , jako když FORUM informuje cca 1,5 roku , že už Rusku dojdou rakety ! Vše dohledatelné na netu !!

5
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Analytici analyzují nějak divně. Je to asi týden, co jsem četl, že “experti” odhadují, že skladové zásoby tanků dojdou Rusku v roce 2025. Teď už je to počátek roku 2026. 😀😀. Možná by bylo férové říci, že “analytici” prostě nevědí.

13
Před 1 rokem
Roman Sornas

Analytici “nevědí”, analytici “odhadují” - to je jejich práce. Kdyby to totiž někdo “věděl”, tak neni třeba analytiků a analýz.

Ale pro někoho je 80% pravděpodobnost už lež, že?

15
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

To už mohou být ve Lvově a nebo prostě za ropu dostanou od Číňanů 5000 tisíc tanků… tady to nasazovánî růžových brýlí hloupým čtenářům ( jiné Forum24 nemá) má pisálku sloužit k čemu ???

20
Před 1 rokem
Roman Zouhar

Vítej mezi hlupáky hloupý Zouhare :-)

1
Před 1 rokem

Putin je po smrti, Rusové už mají jen polní lopatky, ruské hospodářství je na dně, nebereme žádný ruský plyn, sankce se dodržují a fungují. Mám pokračovat v expertní analýze?

7
Před 1 rokem

Cože?

Já myslel že už po půl roce války bojují Rusové pouze lopatami? Oni mají ještě nějaký tanky? Toto je vyloženě ruská propaganda, UA už je dávno před Moskvou a za chvíli padne celý Kreml! Díky naší super vyspělé západní technologii a masivní podpoře naší legendární vlády.

6
Před 1 rokem
Prdeluk Prdeluk

Zkoušel jste na to nějaké prášky?

6
Před 1 rokem

A pak se mainstream diví, že už jim nikdo nevěří....

A ne jenom nevěří, vidím jak se tenčí komentáře pod těmito zaručenými informacemi...

Už Vás nikdo ani nečte...

I já jsem tu jenom kvůli srandě ;o)

14
Před 1 rokemUpraveno
Dusan Chodur

Nejseš tu kuli srandě. Jak se to pozná? Tak, že nedokážeš uvést to místo, kam chodíš vážně čerpat, nejen se bavit.

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Ukrajinská propaganda funguje na Ukrajince. Češi si většinou o malinko víc dokáží spočítat, když je článek podvod, jako je tento.

12
Před 1 rokem
Lukáš Stechr

Váš život je podvod :-)

3
Před 1 rokem

To dřív dojde Čechům trpělivost podpora UK kdyby ty peníze raději poslali na nase postižené děti.nasim máj pomáhat a už by bylo dávno po

Před 1 rokem
Frantisek Vnoucek

Jak ani nevíte, že my nepodporujeme United Kingdom, ale Ukraine, tedy UA, ale to chceme po vás asi velmi moc, že? A nebo psát pořádně. My pomáhame svým občanům, teda čechů, dost, takže v tom případě co chcete víc?

Před 1 rokem

Zatímco evropské a ukrajinské sklady tanků praskají ve švech

2
Před 1 rokem

Nerad kazím optimismus, ale my zvládneme Ukrajinu do té doby podporovat? Zatím to tak bohužel nevypadá

Před 1 rokem
Roman Mensinek

Vypadá a podpora sílý víc a víc a uvidíme jestli tento týden projde pomoc ukrajině ve spojených státech, protože jediná země, která snížila podporu, jsou USA.

Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt