1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 6 měsíci

škoda, že pod vedením Fica je na Slovensku možné všechno

14
Před 6 měsíci

U Krause se toho nakecá... Škoda že neřekl, že viděl Mrtvé moře, když bylo ještě marod. To byste mu taky věřili ?

7
Před 6 měsíci
Přemysl Brada

Nejde přece o to, co řekl Kraus, ale o to, co řekl AB.

7
Zobrazit další reakci
Před 6 měsíciUpraveno

Udavac a STBak zustane stale krivakem a lharem. A komunista FIco muze delat co chce.

15
Před 6 měsíci
Pavel Krátký

A proč to samé "neuplatňujete" u STBáka (VKR patřilo pod STB) Pávka?

4
Před 5 měsíci

Přiznal spolupráci s ekonomickou rozvědkou. A tu potřebujeme dnes víc jak bolševik. Jen v Praze by se uživílo 1000 agentů. Ve fialově vládě další stovka

4
Před 6 měsíci

Já si myslím, že s tím rozhovorem to není tak jednoznačné. Koukám na to a zdá se mi tam docela špatná akustika.

14
Před 5 měsíci

Nejde přece o Slováky, ale o jen stejnou sortu jako je Babiš. "Kámoši" si prostě vyhoví.

12
Před 6 měsíci

Koho tedy udal, ví to někdo? Byl u toho někdo z vás? Je o tom někde záznam? Děkuji za odpověď.

7
Před 5 měsíci
Holecek Josef

On byl přece v hodné Stb, tedy něco jako na dovolené, či exkurzi. Nebo že by na návštěvě? A hodná STB od něj přece nic nechtěla, to dá rozum.

Před 5 měsíci

Na ten rozhovor si pamatuji - Babiš by zapřel i vlastní matku, kdyby mu to pomohlo k moci a majetku.

11
Před 5 měsíci

Ono to ani není o nějakém papíru nebo dokladu.

Stačí když vidíme, že se jako estebák chová celý život!

15
Před 6 měsíci

Forum24 opět fabuluje. Vymejšlí si a lžou víc jak Babiš.

14
Před 5 měsíci
Pavel Mach

Kupříkladu v tomto článku, video začínají až po Babišově sdělení, že agentem nebyl ... viz. tohle video, od asi 50.vteřiny ↓ ...

Před chvílí mně ho v samostatném postu smázli, a tak třeba takhle zde vydrží déle, než ho někdo ze zde sloužící klaky „dobračisek od kosti“ nahlásí ... 😉 ...

Odkaz

www.youtube.com
Andrej Babiš - hodná STB - u Jana Krause 23 9 2011
Tak jak to je?! Hodná nebo zlá STB.
2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt