Babiš ze sebe dělá hlupáka. Žádná "ekonomická" STB neexistovala. Byla jen jedna STB s komplexním záběrem na celou tehdejší společnost.
On se přece dokonce přiznal ,že měl o StB takové znalosti ,že prý byla rozdělená na "hodnou a zlou". On prý informoval o obchodnících tu "hodnou" StB protože NEBYL ŽÁDNÝ HRDINA.
Tak tu dnes máme nového " jánošíka", co není ale není žádný hrdina . To je teda dotační vzor pro morální zbabělce ?
…a co náš špion na hradě i se stotisícovou první dámou. Oba komunisté sloužící komunistickému režimu a to Vám nevadí? Po revoluci jste všechny komunisty chtěli soudit a dnes Vám budou rozdávat státní vyznamenání za protikomunistický odboj. FUJ pokrytci
Jsem toho samého názoru, že nějaká pofidérní dohoda něco změní, Babiš jasně ukázal, že se dá koupit vše, to že uzavřel nějakou pofidérní dohodu nemění ten fakt, že tato dohoda nic nemění na faktu, že zbavit ho obvinění mohl pouze soud a soudní rozhodnutí. To že kamarád Fico zapracoval i se svojí proruskou vládou je jasné, otázka zní jen kolik toto úsilí ho stálo miliónů. Možná, že po čase se dovíme pravdu, kolik za toto STB Babiš zaplatil. Jeho příznivci toto budou vydávat za pravdu, ale to není pravda, to je koupená a zaplacená lež, proměněná na pravdu. Lež ale zůstane lží, protože očistit ho mohl pouze soud a to neučinil, aby to Babiš pojistil tak si to zaplatil, nic jiného. V dějinách a historii bude Babiš zaujímat místo STB, korupčníka, Mafiána a zloděje, nic jiného, umí jen krást, lhát a křivě přísahat na životy svých dětí, co také můžeme čekat od člověka, který je soudem uznaný lhář!!!
Najdete jednoho člověka, kterého Babiš udal. To je důkaz a ne blafy věci neznalych novinářů Fóra 24
Nejsem příznivcem Babiše, ani jsem nikdy nedělal na zahraničním obchodě. Nicméně jsem shodu okolností měl několik podřízených spolupracovníků, kteří odešli ze zahraničního obchodu a svorně sdělovali důvod. Museli hlásit všechny kontakty při svých zahraničních cestách, což je d ptalo natolik, že raději odešli z tohoto lepšího postu na sice horší, ale bez této zátěže. Takže co pracovník zahraničního obchodu, to svým způsobem chca nechca jakýsi spolupracovník.
ale pane Piláte, to je přeci jiný příběh! Sám asi chápete rozdíl mezi podáním informace a stát se z důvěrníka agentem StB, díky němuž založí nový spis (paradoxně Bureš napráskal korupci-jistě poprvé a naposledy v životě). A navíc sám zmiňujete, kdo nechtěl nedonášel, kdo nechtěl nepodepsal (politický disent je jiná kapitola)...
Ach jo, ten rozhovor jsem viděl. Ano Babiš tam přiznal, že musel psát hlášení. Kdyby autor článku nebyl hloupý a něco si o životě v komunismu přečetl, pak by se dozvedel, že ta hlášení musel psát každý, kdo vyjížděli do ciziny a scházel se s cizinci. Psát ho musel i člověk, který se v rámci zamestnani i v Česku sešel s cizincem. Tedy žádné donaseni pane pseudonovinari.
Já jsem v té době také žil, tak tu, prosím, neplácejte nesmysly. Nikdo nemusel být komunistou a spolupracovat s StB. Je mi z podobných bagatelizování akorát tak na zvracení. Člověk s charakterem jako Babiš by se nikdy neměl stát politikem natož premiérem. On zneužíval estébácké praktiky celých 35 let po revoluci. Je pro to mnoho důkazů i svědectví řady lidí, které okradl a kterým ublížil. Navíc je to notorický lhář, jak typické pro bolševiky a jejich přisluhovače.
Víte vůbec hotentoti,že po 34 letech nezajímá lidi co dělal Babiš před r.1990,ale
že lidi v ČR zajímá kolik si vydělají,aby zaplatil nájem a slušně žili, aby nebyla
Fialova drahota,která je ve všem na co sáhl tento politik se svojí partičkou .Pracuicí lidi,důchodce okrádá a sami si hrabou tučné valorizace,lidi na Moravě
po povodních nemají kde bydlet a naše vláda se stará o kolik si nahrabe v
příštím roce.Hnus. Antibabišem jenž pořáde strašíte normální lidi tak ty hovadiny
nezajímají.Začněte konečně psát kdy se lidem zlepší v ČR život hotentoti, a kdy
je neokradou politici tipu Fiala a spol.
Tak tohle, co jsi teď napsal si Trachto zapamatuj. A pak, jestli ten slovenský troglodyt, který se za 30 let nenaučil česky a ty ho chceš za českého premiéra vyhraje volby, tak jen pozorně sleduj, kolik toho on a ta jeho koupená smečka podržtašek skutečně pro lidi udělají. A až si zase pomůže k nějaké té miliardě a tady se díky kupování voličů začne sypat rozpočet, nezapomeň z toho spolu s ním vinit současnou vládu. Škoda, že neuvidím tvůj protažený obličej, až tobě a dalším tupcům pošle po uplynutí své funkce premiéra srdečný a vysmátý pozdrav ze své vilky ve Francii.
Tak se mu konečně podpora Fica vyplatila. Pojistil si to podvodem, neboť věděl, že u soudu by to projel. A to z toho důvodu, že prostě tím práskačem byl. Jen hloupé koblihy to nechtějí nebo nemohou pochopit.
Koblihám je to jedno, pokud uvěří, že jim ze svého přidá na důchod a že na ně čestně myslí.
Dnes se děje naprosto to samé. Jen už si neříkají STB, ale tajná služba a nebo BIS. Také se sbírají informace o lidech, kteří by mohli současnému režimu škodit. Vím, že to není lidsky totéž, ale z hlediska technického, ano.
Pane Otto, kdyby Andrej Babiš prohlásil, že nebyl nikdy na Slovensku,tak znám pár POMATENCŮ, kteří by tomu věřili a dokonce by si to mezi sebou pomocí řetězových emailů přeposíláli dál.
Vzpomínám si na televizní pořad, ve kterém byl Bureš vyslýchán vyšetřovatelem Krausem a hrubým násilím donucen přiznat spolupráci s StB, dokonce nás seznámil se strukturou organizace a jejím rozdělením na tu , " hodnou a zlou " StB. Myslím si že to vidělo velmi vysoké procento občanů ČR, samozřejmě mimo babišky a koblížky, ti to neviděli. Ovšem nestranný soud na Slovensku to ví daleko lépe než obyvatelé jak to bylo. Není to pravda , on nelže protože má v kapse Jezulátko. V listopadu už z něj bude disident.
Dobrý den, nejsem příznivcem Babiše ale prosím vás, napište mi, jak se jmenoval televizní pořad, o němž píšete. Televizi celkem sleduji, ale pořad, kde opravdový vyšetřovatel opravdu někoho vyslýchá, to jsem ještě neviděl a já jsem tak zvědavý. Nebyla to náhodou nějaká televizní hra? Už jsem viděl záběry ze soudních síní, ale veřejný výslech vyšetřovatelem, fakt to ještě ne.
Koblihy se radují, že Fico vyčistil Babišovi jeho pokálené sako. Ale aby neviděli babišův pokálený charakter, k tomu ten politický handl stačit nebude.
To bude chtít ještě vatu do uší, klapky na oči a moc nepřemýšlet. Ale koblihy to zvládnou, až jim Babiš zalepí marmeládou mozky.