1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíciUpraveno

Mnohem výživnější bylo pokračování, když tam TOP poslala zase ten svůj produkt, Jakoba. Ten jak začne mluvit, máte vysvětlení proč mají dvě procenta preferencí.

134
Před 5 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Fialův výrokl se zde řeší už druhý týden. Ok, souhlasím, nejspíše se mu příliš nepovedl (více uvidíme za 5 let), ale současně jím nikoho osobně neurazil a nebyl mimo rámec politiky. Na druhé straně si nevzpomíním, že by Babiš kdykoliv (podtrhuji) řekl něco méně hloupého, a to včetně nepolitického rámce. Takže do Fialy!!!

.

40
Před 5 měsíci
Zdeněk Mravčík

fialovému Ukrajinci se nepovedl nejen výrok tomu se za jeho vládní dobu nepovedlo vůbec nic a ještě k tomu zadlužil naší zemi a okradl nás zloděj

127
Před 5 měsíci

Nevzdělaný a hloupý vekslák Havlíček by už nikdy neměl lézt do žádných TV diskusí, protože vedle nesrovnatelně inteligentnějších a vzdělanějších lidí z demokratických stran opravdu vypadá jako starý bolševický hlupák.

138
Před 5 měsíci
Miroslav Kroulík

Já vím kdo je hlupák a Havlíček to není pane Kroulíku 👉🏿

54
Před 5 měsíci

Skopeček naprosto vedle, lež , kecání o ničem, ale hlavně že se poslouchá, takový politik by musel doplácet a ne si zvyšovat plat. A Tománková ho nechá kecat a Havlíčka přerušuje ona je novodobý Moravec který se trochu sklidnil.

81
Před 5 měsíci
Jaroslav Němec

Přesně tak. Tady je vidět jak rádoby nezávislé televize s rádoby nezávislými moderátory nadržují koalici a jdou tvrdě proti ANU. Brutální to bylo při minulých volbách a myslím že za rok to bude stejné.

12
Před 5 měsíci

Mně bylo Skopečka docela líto. Když po něm nastoupil Jakob, tak mě to zase přešlo...

143
Před 5 měsíci
Petr Nedvěd

Mně je líto každýho, kdo musí čelit těm tvým prolhaným modlám, zejména pak Havlíčkovi se Schillerovou, a nemůže jim dát tečku.

163
Před 5 měsíci

Debata Skopečka s panem Havlíčkem by se měla jmenovat dva na jednoho ! Tománková byla ten druhý proti panu Havlíčkovi . Toho kecala Skopečka nechala kecat do nekonečna a pan Havlíček neměl šanci se dostatečně vyjádřit . Slušný člověk nemá šanci se prosadit , zato hulváti a kecalové jako Skopeček ano . Paní Tománková opět nezklamala ?

312
Před 5 měsíci
Michal Bachratý

Jestli je to tak, pak je to smutné.Myslela jsem, že paní Tománková je nestranná .Jsem tedy velmi zklamaná a více se na pořad dívat nebudu.

130
Před 5 měsíci

Opět velmi slabá moderátorka, která dávala prostor jen arogantnímu Skopečkovi, který jel jak kolovrátek a stále mimo téma a vždy musel mít poslední reakci.

312
Před 5 měsíci
Jiří Šimoník

Dnes pan Skopeček proti panu Havlíčkovi: - marnost na marnost. Ještě se pan Skopeček má, co učit, aby neztrácel občas dech i potutelný, samolibý úsměv.

S houževnatostí pana Skopečka při obhajování svých tezí "stůj, co stůj" ani nevím, zda se mu povedlo jeho "poslední slovo" v diskuzi.

Paní Tománková 👍♥️🍀

53
Před 5 měsíci

O Skopečkovi jsem si myslela, že je to chytrý chlap i přes to, že nikoho nepustí ke slovu a mluví bez nádechu. Ale vzhledem k tomu, že musí hájit všechny ty nesmysly této bandy, tak jsem změnila názor a co se týče debaty, tak je evidentní , že už ztrácí nervy a dochází mu argumenty jak tuto vládní bandu obhajovat. Myslím, že by se měl inspirovat u jihočeského hejtmana Netolického a začít říkat co si myslí. Nebude pak po dalších volbách za hlupáka ODS

148
Před 5 měsíci
Alena Tříšková

Na jihu je hejtmanem pan Kuba, Netolický je myslím HK nebo PA.

Jinak s vámi souhlasím. 🙂

68
Před 5 měsíci

Sledoval jsem a tak arogantní ho..skot , jako je malý beran , pardon , Skopeček jsem už dlouho neviděl . No a teď začal žvanit huhla Jákob . On tvrdí , že Fialovy německé platy je vlastně majsterštyk . Když jsem se probral z mdlob , hodil jsem si to na Moravce a doufám , že mě netrefí .

252
Před 5 měsíci
Jindřich Švábenský

asi bude zklamaný, tam byl moudro elektriář

19
Zobrazit další 2 reakce
Před 5 měsíci

Zapnul jsem si schválně debatu paní Tománkové, ale když jsem tam viděl kreaturu Skopečka, tak jsem dle dříve shlédnutých debat s jeho účastí v televizi s klidným svědomím přepnul. Jeho meldování , skákání do řeči a chytré kecy podložené jeho arogantním tlemením, tak to už opravdu nemusím. On jako politik a člen zprofanované a profláklé strany podvodníků zvané ODS by se se svými kumpány spolčil s peklem, ďáblem jen aby zůstal další čtyři roky součástí vlády a mohl to koryto vyžrat celé do mrtě. Nehledě na obyčejné obyvatele a občany ČR. Takové kreatury a jemu podobné ve vládě opravdu nemusím !!!

118
Před 5 měsíci
Jiří Kryl

Všichni odésáci včetně Skopečka jsou pořád mnohem lepší, slušnější a poctivější než ta vaše banda zlodějů, podvodníků, bolševiků, veksláků a estébáků v čele se slovenským opičím primitivem Bábišem!

67
Zobrazit dalších 27 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt