Chudák Skopec.....On není blbec, on dobře ví jak je ta vláda, resp. Fiala ekonomicky negramotný, ale musel držet basu.....Fakt mi ho bylo líto jak se tam smažil ve vlastním potu a blekotal celou dobu nesmysly.....To je tak, když je ministr financí hloupej elektrikář a vůbec tomu nerozumí.....
Já se omlouvám všem elektrikářům. Nejsou to žádní blbci, jak to z mého komentáře vyznělo....Ba naopak. Vážím si elektrikářů, kteří provozují svoje řemeslo poctivě....Tady šlo o to, že nikdo ze soudných elektrikářů se nedere o místo ekonomického ministra se svým vzděláním....
Skopecek je ekonom a vi moc dobře,že kdyby říkal pravdu postupoval by proti Fialove vládě,musí lhát aby držel basu.
Tománková to vede špatně . Otázky jsou mnohdy nedůležité, které nic neřeší jenom, se snaží vyprovokovat k nekontrolovatelné výměně názorů. Dnes Havlíček oponoval argumenty , ale bylo kolem nich hodně řečí, tim se ztráceli Skopeček jako obyčejně neodpovídá na dotaz , ale mluví co ho zrovna napadne i když to co odpovídá není vůbec pravda. Je jako kolovrátek nesmyslů či protiotázek, typu a co jste dělali vy. Je to už nezajímavé občan se nic nedozví než dohady, či představu diskutérů, žádné doložené data a skutečnosti
Kdysi jsem Skopečkovi docela fandil, neboť se jevil na rozdíl od svých kolegů z ODS diskutujících k ekonomice, jako vcelku znalý, k diskuzi připravený a co je pro posluchače nejdůležitější > v jeho vyjádřeních vždy výrazně převažoval obsah nad formou jeho vystupování.
V posledním období však u něho došlo k naprostému opaku, kdy forma projevu převažuje nad jeho obsahem, a to spolu s viditelnou snahou posluchače naivně "ukecat" délkou a neustálým opakováním svých vystoupení, plných frází. A posluchače to zřejmě dost dráždí, viz náhodně vyslechnutý komentář jednoho z nich od vedlejšího stolu při dnešní večeři v restauraci : ".... proč ten člověk už potřetí dokola mele jedno a to samé > dyť to vypadá, jako by měl nabiflované jen tohle a nic jiného...".
Lze pochopit, že při současných výstupech Skopečkova předsedy, kterými "úspěšně" baví odbornou i laickou veřejnost, je těžké bez argumentů vystupovat na jeho podporu, ale přesto mám za to, že p. Skopečkovi není zapotřebí si tímto způsobem takto a veřejně likvidovat dříve nabyté renomé.
Škoda, že si to chlapec vůbec neuvědomuje.
Něco jiného je, když má někdo vše připravené a přednese naučené, ale něco zcela jiného je, jestli tomu vůbec rozumí a je schopen diskuze na ostro. To už chce asi funkční mozek a znalosti.
To zas byla veselohra , žvásty skopečka a jakoba opět nezklamaly,
škoda, že z mého pohledu moderátor nedal tolik prostoru havlíčkovi
Možná by prima měla vytvořit nový program s názvem " já skopeček" s minutáží alespoň 12 hod, snad by se z těch nesmyslů vyžvanil a byl by od něj jednou provždy pokoj
No poslouchat Jakoba je za trest. Myslím, že jim poprskal celý stůl když tam plácal ty nesmysly. O Skopečkovi je zbytečné se vyjadřovat, ten lže, lže, lže.
Žádnou lež jsem nezaznamenal. Můžete být konkrétní ?
CNN Prima nám předvádí nedělní sado-maso.Otázky Tománkové jsou někdy zavádějící,politik to pak musí zbytečně vysvětlovat.Nemá to úroveň,ztráta času.
Ta debata i následující byly super. Skopeček nepůsobil, jako ekonom, ale jako člověk, který dostal úkol omluvit nesmyslný výrok premiéra o dohnání Německa a jinak plané řeči, bez odpovědi moderátorce, které a Havlíčkovi neustále skákal do řeči. A Jakob mě nezklamal, toho ať posílají do debat a ani není třeba dělat předvolební kampaň a opozice to dostane zadarmo.
Paní Tománková chtělo by to více tvrdosti při proslovech Skopečka , necháte ho dlouho v jeho trapném monologu , Havlíčka jste utnula hodně rychle a jelikož je inteligentní na rozdíl od Skopečka ztichnul . Asi by jste v Tv kdyby jste byla nestranná skončila a pak že není cenzura .
Asi se bojí o práci tak dodržuje
Nedá se už dívat a poslouchat ani jednoho z nich. Jeden obhajuje neobhajitelné a druhý toho nedokáže využít a pořád mele hlouposti.