1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Chudák Skopec.....On není blbec, on dobře ví jak je ta vláda, resp. Fiala ekonomicky negramotný, ale musel držet basu.....Fakt mi ho bylo líto jak se tam smažil ve vlastním potu a blekotal celou dobu nesmysly.....To je tak, když je ministr financí hloupej elektrikář a vůbec tomu nerozumí.....

47
Před 5 měsíci
Mojmír Potoček

Já se omlouvám všem elektrikářům. Nejsou to žádní blbci, jak to z mého komentáře vyznělo....Ba naopak. Vážím si elektrikářů, kteří provozují svoje řemeslo poctivě....Tady šlo o to, že nikdo ze soudných elektrikářů se nedere o místo ekonomického ministra se svým vzděláním....

3
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Skopecek je ekonom a vi moc dobře,že kdyby říkal pravdu postupoval by proti Fialove vládě,musí lhát aby držel basu.

200
Před 5 měsíci

Tománková to vede špatně . Otázky jsou mnohdy nedůležité, které nic neřeší jenom, se snaží vyprovokovat k nekontrolovatelné výměně názorů. Dnes Havlíček oponoval argumenty , ale bylo kolem nich hodně řečí, tim se ztráceli Skopeček jako obyčejně neodpovídá na dotaz , ale mluví co ho zrovna napadne i když to co odpovídá není vůbec pravda. Je jako kolovrátek nesmyslů či protiotázek, typu a co jste dělali vy. Je to už nezajímavé občan se nic nedozví než dohady, či představu diskutérů, žádné doložené data a skutečnosti

41
Před 5 měsíci

Kdysi jsem Skopečkovi docela fandil, neboť se jevil na rozdíl od svých kolegů z ODS diskutujících k ekonomice, jako vcelku znalý, k diskuzi připravený a co je pro posluchače nejdůležitější > v jeho vyjádřeních vždy výrazně převažoval obsah nad formou jeho vystupování.

V posledním období však u něho došlo k naprostému opaku, kdy forma projevu převažuje nad jeho obsahem, a to spolu s viditelnou snahou posluchače naivně "ukecat" délkou a neustálým opakováním svých vystoupení, plných frází. A posluchače to zřejmě dost dráždí, viz náhodně vyslechnutý komentář jednoho z nich od vedlejšího stolu při dnešní večeři v restauraci : ".... proč ten člověk už potřetí dokola mele jedno a to samé > dyť to vypadá, jako by měl nabiflované jen tohle a nic jiného...".

Lze pochopit, že při současných výstupech Skopečkova předsedy, kterými "úspěšně" baví odbornou i laickou veřejnost, je těžké bez argumentů vystupovat na jeho podporu, ale přesto mám za to, že p. Skopečkovi není zapotřebí si tímto způsobem takto a veřejně likvidovat dříve nabyté renomé.

Škoda, že si to chlapec vůbec neuvědomuje.

18
Před 5 měsíci
Ferda Siska

Něco jiného je, když má někdo vše připravené a přednese naučené, ale něco zcela jiného je, jestli tomu vůbec rozumí a je schopen diskuze na ostro. To už chce asi funkční mozek a znalosti.

5
Před 5 měsíci

To zas byla veselohra , žvásty skopečka a jakoba opět nezklamaly,

škoda, že z mého pohledu moderátor nedal tolik prostoru havlíčkovi

Možná by prima měla vytvořit nový program s názvem " já skopeček" s minutáží alespoň 12 hod, snad by se z těch nesmyslů vyžvanil a byl by od něj jednou provždy pokoj

44
Před 5 měsíci

No poslouchat Jakoba je za trest. Myslím, že jim poprskal celý stůl když tam plácal ty nesmysly. O Skopečkovi je zbytečné se vyjadřovat, ten lže, lže, lže.

125
Před 5 měsíci
Marta Baresova

Žádnou lež jsem nezaznamenal. Můžete být konkrétní ?

30
Před 5 měsíci

CNN Prima nám předvádí nedělní sado-maso.Otázky Tománkové jsou někdy zavádějící,politik to pak musí zbytečně vysvětlovat.Nemá to úroveň,ztráta času.

9
Před 5 měsíciUpraveno

Ta debata i následující byly super. Skopeček nepůsobil, jako ekonom, ale jako člověk, který dostal úkol omluvit nesmyslný výrok premiéra o dohnání Německa a jinak plané řeči, bez odpovědi moderátorce, které a Havlíčkovi neustále skákal do řeči. A Jakob mě nezklamal, toho ať posílají do debat a ani není třeba dělat předvolební kampaň a opozice to dostane zadarmo.

23
Před 5 měsíci

Paní Tománková chtělo by to více tvrdosti při proslovech Skopečka , necháte ho dlouho v jeho trapném monologu , Havlíčka jste utnula hodně rychle a jelikož je inteligentní na rozdíl od Skopečka ztichnul . Asi by jste v Tv kdyby jste byla nestranná skončila a pak že není cenzura .

29
Před 5 měsíci
Luděk Homola

Asi se bojí o práci tak dodržuje

8
Před 5 měsíci

Nedá se už dívat a poslouchat ani jednoho z nich. Jeden obhajuje neobhajitelné a druhý toho nedokáže využít a pořád mele hlouposti.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt