D0bry den všem po dnešním vystoupení těchto pánů ve mně zůstala divná pachuť studu a vzteku urážky rytí vytahování starých věci které už nikomu nepomohou hádání se o to ci nápady jsou lepší nebyl tam jediný náznak ochoty nebo kompromisu natož vůle něco řešit a na něčem se dohodnout jenom zarputilost neustupnost a kydani špíny ať z jedné či druhé strany. Naprostá ignorace a arogance vůči lidem připadal jsem si jako když sleduji prasata ve chlivku když jim zrovna nalijeme pomeje nebo nasypete kyblík šrotu a každé z nich se snaží urvat co nejvíc aby se pořádně nazralo Je mi hanba a stydno jaké máme politiky rád bych jednou viděl aby se v naší zemi lidé kteří rozhodují o našich životech a naší budoucnosti dokázali na něčem důležitém shodnout bez urážek špíny a řešily věci věčně konstruktivní a ve prospěch státu a národa a ne jenom se hádat o to kdo má pravdu za každou cenu i když jí nemá. Celá ta debata na mně opravdu působila jako boj o to kdo z toho státního koryta sežere víc.
Pokud se projednával Babiš ve sněmovně několikrát do roka, tak to bylo v pořádku. Fiala nelze, Pekarová nelze. Jak je to možné????
Těžko posoudit za koho tam ten Skopeček chodí - pokud již nemůže trapně omlouvat vládu, tak je tam sám za sebe.
"JÁ jsem na to upozorňoval - JÁ jsem s tím nesouhlasil, JÁ s tím mám problém, JÁ bych to řešil jinak, JÁ na to upozorňoval, JÁ, JÁ JÁ."
Přijde tam konečně někdo z té vlády ??
Jak je vše relativní Skopeček byl rádce Klausovi ,který rozdal a nechál rozkrast majetky našich předku tunelařum,babisovcum ,kelnerovcum,kožennym,bakalum atd a teď rádi Fialoví a nadává na ty co jim zásluhou Klause vše rozdal ... roztomilá ironine
Krátce řečeno : Skopeček brání vší silou Titanik. Chudák kluk.
Titanik z toho dělá Babiš a jeho firma ANO. V párek zvracet svoje kydy namísto plánovaného programu schůze. Sám dělá co dříve kritizoval, a udělal ze sebe prachobyčejného žvanila.
Arogantní narcis Skopeček jenom kráká ty svoje nesmysly je jak uřvaný krkavec
Nedá se poslouchat,proč ho tam pořád zvou,je uhádaný´pořád skáče do řeči a neumí se chovat.
Skopečka nejde slušně okomentovat,protože je to jasný poskok koalice v čele ODS
Havlicek je poskok Kolíka Aťsepicnu, tak co?
Pane Skopečku, pokud si chcete zachovat alespoň základy renomé ekonoma tak nehajte neobhajitelné. Je to směšné.
Provládní Tománková nechá vždy Skopečka mluvit mnohem déle než oponenty, to samé je s Jááákobem, hnus!!!
Skopecek to je cistokrevny Odeesak ten by mohl delat reklamu na blbost tam by se osvecil jinak je to zbytecny poslanec arogance zneho primo tryska na vic nema pane Boze jeste rok