Mnohem výživnější bylo pokračování, když tam TOP poslala zase ten svůj produkt, Jakoba. Ten jak začne mluvit, máte vysvětlení proč mají dvě procenta preferencí.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Fialův výrokl se zde řeší už druhý týden. Ok, souhlasím, nejspíše se mu příliš nepovedl (více uvidíme za 5 let), ale současně jím nikoho osobně neurazil a nebyl mimo rámec politiky. Na druhé straně si nevzpomíním, že by Babiš kdykoliv (podtrhuji) řekl něco méně hloupého, a to včetně nepolitického rámce. Takže do Fialy!!!
.
fialovému Ukrajinci se nepovedl nejen výrok tomu se za jeho vládní dobu nepovedlo vůbec nic a ještě k tomu zadlužil naší zemi a okradl nás zloděj
Nevzdělaný a hloupý vekslák Havlíček by už nikdy neměl lézt do žádných TV diskusí, protože vedle nesrovnatelně inteligentnějších a vzdělanějších lidí z demokratických stran opravdu vypadá jako starý bolševický hlupák.
Já vím kdo je hlupák a Havlíček to není pane Kroulíku 👉🏿
Skopeček naprosto vedle, lež , kecání o ničem, ale hlavně že se poslouchá, takový politik by musel doplácet a ne si zvyšovat plat. A Tománková ho nechá kecat a Havlíčka přerušuje ona je novodobý Moravec který se trochu sklidnil.
Přesně tak. Tady je vidět jak rádoby nezávislé televize s rádoby nezávislými moderátory nadržují koalici a jdou tvrdě proti ANU. Brutální to bylo při minulých volbách a myslím že za rok to bude stejné.
Mně bylo Skopečka docela líto. Když po něm nastoupil Jakob, tak mě to zase přešlo...
Mně je líto každýho, kdo musí čelit těm tvým prolhaným modlám, zejména pak Havlíčkovi se Schillerovou, a nemůže jim dát tečku.
Debata Skopečka s panem Havlíčkem by se měla jmenovat dva na jednoho ! Tománková byla ten druhý proti panu Havlíčkovi . Toho kecala Skopečka nechala kecat do nekonečna a pan Havlíček neměl šanci se dostatečně vyjádřit . Slušný člověk nemá šanci se prosadit , zato hulváti a kecalové jako Skopeček ano . Paní Tománková opět nezklamala ?
Jestli je to tak, pak je to smutné.Myslela jsem, že paní Tománková je nestranná .Jsem tedy velmi zklamaná a více se na pořad dívat nebudu.
Opět velmi slabá moderátorka, která dávala prostor jen arogantnímu Skopečkovi, který jel jak kolovrátek a stále mimo téma a vždy musel mít poslední reakci.
Dnes pan Skopeček proti panu Havlíčkovi: - marnost na marnost. Ještě se pan Skopeček má, co učit, aby neztrácel občas dech i potutelný, samolibý úsměv.
S houževnatostí pana Skopečka při obhajování svých tezí "stůj, co stůj" ani nevím, zda se mu povedlo jeho "poslední slovo" v diskuzi.
Paní Tománková 👍♥️🍀
O Skopečkovi jsem si myslela, že je to chytrý chlap i přes to, že nikoho nepustí ke slovu a mluví bez nádechu. Ale vzhledem k tomu, že musí hájit všechny ty nesmysly této bandy, tak jsem změnila názor a co se týče debaty, tak je evidentní , že už ztrácí nervy a dochází mu argumenty jak tuto vládní bandu obhajovat. Myslím, že by se měl inspirovat u jihočeského hejtmana Netolického a začít říkat co si myslí. Nebude pak po dalších volbách za hlupáka ODS
Na jihu je hejtmanem pan Kuba, Netolický je myslím HK nebo PA.
Jinak s vámi souhlasím. 🙂
Sledoval jsem a tak arogantní ho..skot , jako je malý beran , pardon , Skopeček jsem už dlouho neviděl . No a teď začal žvanit huhla Jákob . On tvrdí , že Fialovy německé platy je vlastně majsterštyk . Když jsem se probral z mdlob , hodil jsem si to na Moravce a doufám , že mě netrefí .
asi bude zklamaný, tam byl moudro elektriář
Zapnul jsem si schválně debatu paní Tománkové, ale když jsem tam viděl kreaturu Skopečka, tak jsem dle dříve shlédnutých debat s jeho účastí v televizi s klidným svědomím přepnul. Jeho meldování , skákání do řeči a chytré kecy podložené jeho arogantním tlemením, tak to už opravdu nemusím. On jako politik a člen zprofanované a profláklé strany podvodníků zvané ODS by se se svými kumpány spolčil s peklem, ďáblem jen aby zůstal další čtyři roky součástí vlády a mohl to koryto vyžrat celé do mrtě. Nehledě na obyčejné obyvatele a občany ČR. Takové kreatury a jemu podobné ve vládě opravdu nemusím !!!
Všichni odésáci včetně Skopečka jsou pořád mnohem lepší, slušnější a poctivější než ta vaše banda zlodějů, podvodníků, bolševiků, veksláků a estébáků v čele se slovenským opičím primitivem Bábišem!