1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Zoufalec, nejprve v prokurátorské mafii s Ištvánem, potom s hajlujícím fašounem Turkem a nakonec v náručí s bolševičkou Konečnou. V politickém bahně se určitě potká i s Venezuelou Maláčovou.

16
Před 4 měsíci

Může mi někdo říct, jak mohlo někoho napadnout tohoto dementa postavit do vysoké policejní funkce, v níž byl?

31
Před 4 měsíci
Zdeněk Mravčík

Právě proto!

4
Před 4 měsíci

Konečná mu koupí Zetor a Šlychta bude zase řádit na poli.

Před 3 měsíci
Stanislav Holý

Řídil kombajn nikoli traktor.

Před 4 měsíci

Jobejt Šjachta se tak snaží - a ono pořád nic. Ani s Motoristy to neklaplo. Tak třeba s komunistkou to vyjde..... Pokud soudružka Kačenka bude mít zájem.

8
Před 4 měsíci

Nejprve ho " Diesl" použije jako výtah a pak " Fízl" hledá, jak se s někým dostane ke korýtku! Ale Komuši? To musel hodně přešajtrova!!

7
Před 3 měsíci

To je konec Šlachty.

Před 4 měsíci

Lidé by se měli sjednotit tak ,že už žádné volby nevyhraje ani ANO ani ODS .35 let nás od revoluce tahají za nos . Mělo by platit jednou a dost !!! Volme jiné a nebo nové strany nebo se nikdy nic nezmění . Samozřejmě i já jsem jednou už ODS volil a ANO také ale je zapotřebí udělat stopku a tlustou čáru a změnit naši budoucnost.

5
Před 4 měsíci
Kamil Čapka

Tak snad ne s tím ušatým zoufalcem, kterého vyobcovali sami policisté, pro absolutní neschopnost. U nás koketuje s komunisty a v Evropském parlamentu s neonacisty. Ten bere všechno, jako Paroubek, třeba i s Marťany!!

8
Před 4 měsíci

Pan Šlachta už do práce nechce, chce být politik se zajištěním. Spojí se s kýmkoliv. Pořád mu to nějak nejde, ale ještě jsou někteří zoufalci - Paroubek, Hašek, Maláčová...i Konečná

5
Před 4 měsíci

Když se spojí nacisti, komunisti, traktoristi a všechna ta podivná seskupení, dají dohromady 7% a ve sněmovně bude legrace.

13
Před 4 měsíci

Brepta se spojí i s ďáblem aby si zabreptal. Průzkum ukázal ,že by musel začít pracovat a to se mu zřejmě nechce.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt