Zoufalec, nejprve v prokurátorské mafii s Ištvánem, potom s hajlujícím fašounem Turkem a nakonec v náručí s bolševičkou Konečnou. V politickém bahně se určitě potká i s Venezuelou Maláčovou.
Může mi někdo říct, jak mohlo někoho napadnout tohoto dementa postavit do vysoké policejní funkce, v níž byl?
Právě proto!
Konečná mu koupí Zetor a Šlychta bude zase řádit na poli.
Řídil kombajn nikoli traktor.
Jobejt Šjachta se tak snaží - a ono pořád nic. Ani s Motoristy to neklaplo. Tak třeba s komunistkou to vyjde..... Pokud soudružka Kačenka bude mít zájem.
Nejprve ho " Diesl" použije jako výtah a pak " Fízl" hledá, jak se s někým dostane ke korýtku! Ale Komuši? To musel hodně přešajtrova!!
To je konec Šlachty.
Lidé by se měli sjednotit tak ,že už žádné volby nevyhraje ani ANO ani ODS .35 let nás od revoluce tahají za nos . Mělo by platit jednou a dost !!! Volme jiné a nebo nové strany nebo se nikdy nic nezmění . Samozřejmě i já jsem jednou už ODS volil a ANO také ale je zapotřebí udělat stopku a tlustou čáru a změnit naši budoucnost.
Tak snad ne s tím ušatým zoufalcem, kterého vyobcovali sami policisté, pro absolutní neschopnost. U nás koketuje s komunisty a v Evropském parlamentu s neonacisty. Ten bere všechno, jako Paroubek, třeba i s Marťany!!
Pan Šlachta už do práce nechce, chce být politik se zajištěním. Spojí se s kýmkoliv. Pořád mu to nějak nejde, ale ještě jsou někteří zoufalci - Paroubek, Hašek, Maláčová...i Konečná
Když se spojí nacisti, komunisti, traktoristi a všechna ta podivná seskupení, dají dohromady 7% a ve sněmovně bude legrace.
Brepta se spojí i s ďáblem aby si zabreptal. Průzkum ukázal ,že by musel začít pracovat a to se mu zřejmě nechce.