1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

mě se teda víc líbí "machalala" od podkástu "piatoček"

Odkaz

ale člověk by musel být obeznámen s tamní situací trochu hlouběji.

Kdo je Machala, jeho tvrzení o zeměploše , snahy dostat se do státní televizi, že Ministryně Kultury Slovenska bydlí v Rakousku, ale to jí ústava nedovoluje tak si změnila adresu trvalého pobytu na Slovensko a tvrdí že je to protože jí nějaká cyklistická demonstrace otravovala v Rakousku před domem (prý je tam z Bratislavy hezká nová cyklostezka ) atd. atd. je toho opravdu dobrý nával

1
Před 8 měsíci

To je síla....Slováci holt mají jiný svět...Ale to je jejich věc...

Před 8 měsíci

Pořád nechápu, proč lidé jako JXD, kteří velebí rozdělení Československa, mají stále nutkání Slovensko rozebírat, sledovat a poučovat. Je to jiná země. Stejně jako Rakousko, Španělsko nebo třeba Chorvatsko. Tak fakt nechápu tuhle obsesi slovenskou politikou.

13
Před 8 měsíci
Pavel Liška

Že to nechápete je ovšem jen a pouze váš problém🤣🤣

10
Před 8 měsíci

A proč není Martina sezdaná a nebydlí na Slovensku, když vyznává " tie tradičné hodnóty"?

6
Před 8 měsíci

Rovněž u nás nějaká umělkyně zveřejnila oslavný song

na pana prezidenta srovnatelné kvality... 🙂 Vypadá to,

že podobným absurdnostem doby se nevyhne nikdo.

Napříkl. jmenováním do funkce strategického komunikátora

někoho, kdo trpí zjevně Tourettovým syndromem, a příště

klidně Petra Novotného.

6
Před 8 měsíci

Tahle otlučená , pologramotná Barbína je nádherný příklad Slovenské vlády. Slušných a inteligentních Slováků je mi líto.

18
Před 8 měsíci

A zase jsou pozadu za námi, my už přece měli před lety i zpívající ministryni obrany...

6
Před 8 měsíci

Pani ministryne, doufam, ze se nad clankem a mistnimi diskutujicimi dobre bavite 🙂 Inu, cast ceskeho naroda nepochopila, ze plnit sve volebni sliby, ke kterym Vam dal mandat narod, by melo byt normalni 🙂 At se Vam dari!

13
Před 8 měsíci
Prokop Zábranský

Tam nikdo nic takového nesliboval.

3
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Neznám-li detaily, jak mohu objektivně hodnotit, nebo vyslovit správný, poctivý názor. I když nejsem v té situaci, také bych nemohl spolupracovat s těmi, co na mne na náměstích i jinde vykřikují nechvalné pomluvy a očerňují hodnoty, které černými nejsou. Znám to, v přítomnosti Ti klepe po ramenou, pěje ódy, vyjde ale ze dveří a vše doslova poplive a i Tě zneuctí.

11
Před 8 měsíci
Jindřich Růžička

I přez jisté úsilí jsem nepochopil, voco v tomto příspěvku go.

6
Zobrazit další reakci
Před 8 měsíci

Je to fantastická žena krásná mladá inteligentní a vzdělaná kdo ví třeba jednou se z ní stane osobnost jako měli Britové v královně.

16
Před 8 měsíci
David Vávra

Výborná ironie !

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt