mě se teda víc líbí "machalala" od podkástu "piatoček"
Odkaz
ale člověk by musel být obeznámen s tamní situací trochu hlouběji.
Kdo je Machala, jeho tvrzení o zeměploše , snahy dostat se do státní televizi, že Ministryně Kultury Slovenska bydlí v Rakousku, ale to jí ústava nedovoluje tak si změnila adresu trvalého pobytu na Slovensko a tvrdí že je to protože jí nějaká cyklistická demonstrace otravovala v Rakousku před domem (prý je tam z Bratislavy hezká nová cyklostezka ) atd. atd. je toho opravdu dobrý nával
To je síla....Slováci holt mají jiný svět...Ale to je jejich věc...
Pořád nechápu, proč lidé jako JXD, kteří velebí rozdělení Československa, mají stále nutkání Slovensko rozebírat, sledovat a poučovat. Je to jiná země. Stejně jako Rakousko, Španělsko nebo třeba Chorvatsko. Tak fakt nechápu tuhle obsesi slovenskou politikou.
Že to nechápete je ovšem jen a pouze váš problém🤣🤣
A proč není Martina sezdaná a nebydlí na Slovensku, když vyznává " tie tradičné hodnóty"?
Rovněž u nás nějaká umělkyně zveřejnila oslavný song
na pana prezidenta srovnatelné kvality... 🙂 Vypadá to,
že podobným absurdnostem doby se nevyhne nikdo.
Napříkl. jmenováním do funkce strategického komunikátora
někoho, kdo trpí zjevně Tourettovým syndromem, a příště
klidně Petra Novotného.
Tahle otlučená , pologramotná Barbína je nádherný příklad Slovenské vlády. Slušných a inteligentních Slováků je mi líto.
A zase jsou pozadu za námi, my už přece měli před lety i zpívající ministryni obrany...
Pani ministryne, doufam, ze se nad clankem a mistnimi diskutujicimi dobre bavite 🙂 Inu, cast ceskeho naroda nepochopila, ze plnit sve volebni sliby, ke kterym Vam dal mandat narod, by melo byt normalni 🙂 At se Vam dari!
Tam nikdo nic takového nesliboval.
Neznám-li detaily, jak mohu objektivně hodnotit, nebo vyslovit správný, poctivý názor. I když nejsem v té situaci, také bych nemohl spolupracovat s těmi, co na mne na náměstích i jinde vykřikují nechvalné pomluvy a očerňují hodnoty, které černými nejsou. Znám to, v přítomnosti Ti klepe po ramenou, pěje ódy, vyjde ale ze dveří a vše doslova poplive a i Tě zneuctí.
I přez jisté úsilí jsem nepochopil, voco v tomto příspěvku go.
Je to fantastická žena krásná mladá inteligentní a vzdělaná kdo ví třeba jednou se z ní stane osobnost jako měli Britové v královně.
Výborná ironie !