Fico je nechutný buran! To u nás máme v opozici moudré, pravdomluvné lidi s vybraným chováním! 🥴
Paní Čaputová nenechte si nic líbit od toho prorusáka. ✌
Já jsem si říkala, že kdyby se Fico dostal k moci jako premiér, tak by paní Čaputonavá snad rezignovala. V jaké neřešitelné situaci by se jako prezidentka octla! Ona by samozřejmě měla potřebu mluvit upřímně tak, jako dnes, což by ale bylo v rozporu s tou nechutnou proruskou vládou. A jednotnou řečí s vládou by mluvit do světa nebyla schopna. No a teď oznámila, že už nebude kandidovat na prezidentku. Možná, že ta představa možné budoucnosti, že by nebyla schopna z přesvědčení zastupovat stát, jemuž vládne taková vláda a mluvit shodně s ní, v tom taky hrála roli (nevím, jen si to tak myslím). Veřejně to ale takto říct nemohla.
Je to hnusné, co jí Fico a jeho prorusáci provádějí, kdyby v tom byl jenom tento důvod, úplně jí rozumím. Slovensko bude mít buď rozumnou vládu a prezidenta (prezidentku) nebo nechutnou Ficovu vládu a proruského prezidenta.
Fico mně svým názorovým "čelem vzad" připomíná našeho bývalého plukovníka Emanuela Moravce.
To jsou jen prorusky poskoci soudruha Fica,myslim ze se Slovaci jeho zvolením silne posunou k Rusku,nakonec kdo chce kam.Slovenska prezidentka je jedním z màla slušných lidí na ktery muzou byt Slováci hrdí a ne si zvolit opet proruskou onuci.☝️
Otázka,kam chce směřovat Slovenská vláda a kam chce směřovat Slovenský lid,asi to mají podobné jako tady, členství v Nato a tím obrana,členství v EU, podpora Ukrajiny ve válce proti Rusku a posléze pomoc při obnově země, kontrola migrantů, stabilita a ekonomický růst.,
Mám nápad. Nejjednodušší by bylo, kdyby paní prezidentka to natřela Ficovi tak, že by v televizi přísahala na to, že nikdy nebyla na americkém velvyslanectví, a nikdy se nesešla se Sorošem.
Protože každý přece ví, že pracuje férovo a spravedlivo.,
Takze podle vasi logiky, kdyz se nekdo s nekym sejde, nebo nekam jde, tak hned pro nej pracuje? Takze dle teto vasi logiky: Zeman nutne pracoval pro rusy, protoze nekolikrat na jejich ambasade byl. A Babis zase pracuje pro Macronam, protoze se s nim setkal. Takovouto logiku jste se ucili na Vysoke Skole Zivota? V kterem semestru?
Co tam mate dal?
Drzá nula Fico, ještě že jsme se odděllli, i tak máme dost vlastních blbů a vrátil bych Slovákům i Babiše v úhledně zabaleném balíčku.... !!!!
drzá nula,ale u lidí má největší podporu i jejich slavná Čaputová už to má blbé chce úřednickou vládu,ale nikdo z politických stran tuto vládu nepodpoří
Jo ono to v politice tak chodí jedni vyhrožují druhým a národ trpí.Hlavně že si politici ve funkcích plni své sny a proč né za ty peníze.
Však on tam Robert udělá po volbách zase pořádek. Let's go Robert for win.💪
Doufám , že to dopadne jako s jeho presidentováním.
To nic není, to Novotný von Řeporyje chce podříznout dokonce všechny Čechy a ještě mu za to tleskají, místo aby bručel v teplákách.
U nás má komunizmus ultrum ale na Slovensku se zuby nechty drží.
A co na Hradě.